2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben buraya da haber vereyim dedim japones arkadasımız dogum yaptı belki tanıosunuzdur
haziran annesiydi dr temmuza dogurursun dediği için bizde yazıyordu:))
ama yine haziran annesi oldu
ilk bebegi sezaruandı simdi kızını normal dogumla kucagına almıs saat sabah 8.25 te
kilosu 3070 gram sutun gelmesini bekliolarmıs
darısı geride kalan anne adaylarının basına insallah
allah saglıcakla kavusmayı nasip etsin hepimize

AAAAA HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN INSALLAH

kızlar yaa karnım acayip derecede kasılıyo yırtılcak sanki o derece sırtıma da ağrılar giriyo napıcam ben böyle yaaaa

bir bebek daha gelmiş allah analı babalı büyütsün inşallah darısı biz bekleyenlere

negüzel japonesin bebeğide hayırlı olsun .darısı beklemede olan annelerin başına hayırlısıyla

hep eşimin şom ağzı yüzünden demin bişeyim yoktu az önce aradı varmı bi durum diye yok dedim aradan 2 dakika geçmedi başladı yaaa :84::84:
doğsun artık yaaaa canımı çok yakıyo bu sıpaaa

hep oyle ararlar derler varmı bır durum dıye bıde bır durum olsa arasın ulasamassın

Kizlarrrrrr ben gece burdan sanciyla çıkıp gittim ya hemen sezryana aldı doktor... 1,5 gibi bebesim dünyaya geldi. Şimdi yanımda yatiyo çok şükür)))))))

aaaaaaaaaaa gözünüz aydın çok şaşırdım. allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza hayırlısıyla.

neyse kızlar ben birazdan gelirim ortalığı topliyim neme lazım kaynanamlar falan gelir dün aradılar ne olur ne olmaz hadi görüşürüz

hayırlı olsun sağlıkla yavrusunu kucağına almış ne mutludur şimdi

aaaaaaaaaaaaa evet maşallah kız ilki sezaryen sonrası normalse bravo valla
Eki Görüntüle 205721 dogumdan cıkmıs halım suan bole karnım daha sıslık var yalnız gobek felan kalmadıı kım demıs sezeryan gobek yapar dıe alın sıze sezeryanlı gobek

insan değlsin kızım sen

anam kubbbban olsun ona merve teyzesi kilo mu almış kızzz sütün yaramış hee

sezz gözünaydın bacım darısı bze..

gız ne güzel bu maşallah seninde maşallahın var canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…