2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allah nazardan korusun yavrum çok tatlı melek melek

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ben aynı hala doğuramayanlardan bişey sorucam bebeğin son aldığım bikaç kıyafetini yıkıycam otuz derecede hepsini atsam bişey olmaz dimi pembeli morlu yeşilli falan cesaret edemiyorumda

at şekerim bişi olmuyo ama kısa programda yıka.

evetttt kılo kaybı olmamıs normlde 4 gune kadar gunde 40 gr kadar gıdıormus bızımkı bugun 4 uncu gunu 50 gr vermıs kılo kaybı olmamıs demıs dr sarılıgıda normal cıktı allaha sukur
allah nazardan korusun yavrum çok tatlı melek melek

saol canımmmm senınkılerde oylee

maşallah de kız nazar değmesin

renklilerin hepsini birlikte 30 da yıkamıştım hiç sorun çıkmadı

selam kızlar. nasılsınız??

bebekpoyraz ve yeni doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın. Allah sağlıklı uzun ömür versin.. bebekpoyraz maşallah o ne tatlı bi bebek öyle yaa Allah bağışlasın.

benim de annem ve kızkardeşim geldi memleketten. kızkardeşmin bebeği var o da şubat ennesiydi o kadar tatlı ki bebeği ben de artık oğlumu istiyorum yaa.. bizim bugün doktor kontrolümüz var, çatı muayenesi yapılacak ve nst ye bağlanacaz. pek bir belirti yok ama inşallah yakındır doğum yaa.. doktor ne diycek çok merak ediyorum. bugün karar vericez galiba normal mi sezaryen mi olucağına doğumun.

hayrılı haberlerle gel bizi merakta bırakma bende merak ettim bak şimd :)) doğum tarhlerimiz yakın gibi..

maşallah de kız nazar değmesin
ayetel kursıyı eksık etmıom teyzesı

saol cnmmm darısı sana ınsallah

hayrılı haberlerle gel bizi merakta bırakma bende merak ettim bak şimd :)) doğum tarhlerimiz yakın gibi..

bakalım mervecim inşallah hayırlısıyla bi kurtulsaydık. çok ağırlaştım artık yaa. havalar da iyce ısındı, giderek zorlaşıyo..

sen naaptın yok bi nişandan sonra bi gelişme??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…