Eki Görüntüle 205645 bugunkı halımız anası kurban olsun onu vereneeeo benım herseyım tatlı baluşummmm hayattakı en tatlı sey oymus vallahıı ayaklarını öpüyorum ellerını kokluyorum allahım herkese nasıp etsın bu guzel duyguyu
selam kızlar nasılsınız ben aynı hala doğuramayanlardanbişey sorucam bebeğin son aldığım bikaç kıyafetini yıkıycam otuz derecede hepsini atsam bişey olmaz dimi pembeli morlu yeşilli falan cesaret edemiyorumda
at şekerim bişi olmuyo ama kısa programda yıka.
evetttt kılo kaybı olmamıs normlde 4 gune kadar gunde 40 gr kadar gıdıormus bızımkı bugun 4 uncu gunu 50 gr vermıs kılo kaybı olmamıs demıs dr sarılıgıda normal cıktı allaha sukuraaaaaaaaaaaaa evet maşallah kız ilki sezaryen sonrası normalse bravo valla
insan değlsin kızım sen
anam kubbbban olsun ona merve teyzesi kilo mu almış kızzz sütün yaramış hee
sezz gözünaydın bacım darısı bze..
allah nazardan korusun yavrum çok tatlı melek melek
evetttt kılo kaybı olmamıs normlde 4 gune kadar gunde 40 gr kadar gıdıormus bızımkı bugun 4 uncu gunu 50 gr vermıs kılo kaybı olmamıs demıs dr sarılıgıda normal cıktı allaha sukur
saol canımmmm senınkılerde oylee
selam kızlar nasılsınız ben aynı hala doğuramayanlardanbişey sorucam bebeğin son aldığım bikaç kıyafetini yıkıycam otuz derecede hepsini atsam bişey olmaz dimi pembeli morlu yeşilli falan cesaret edemiyorumda
renklilerin hepsini birlikte 30 da yıkamıştım hiç sorun çıkmadı
selam kızlar. nasılsınız??
bebekpoyraz ve yeni doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın. Allah sağlıklı uzun ömür versin.. bebekpoyraz maşallah o ne tatlı bi bebek öyle yaa Allah bağışlasın.
benim de annem ve kızkardeşim geldi memleketten. kızkardeşmin bebeği var o da şubat ennesiydi o kadar tatlı ki bebeği ben de artık oğlumu istiyorum yaa.. bizim bugün doktor kontrolümüz var, çatı muayenesi yapılacak ve nst ye bağlanacaz. pek bir belirti yok ama inşallah yakındır doğum yaa.. doktor ne diycek çok merak ediyorum. bugün karar vericez galiba normal mi sezaryen mi olucağına doğumun.
ayetel kursıyı eksık etmıom teyzesımaşallah de kız nazar değmesin
selam kızlar. nasılsınız??
bebekpoyraz ve yeni doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın. Allah sağlıklı uzun ömür versin.. bebekpoyraz maşallah o ne tatlı bi bebek öyle yaa Allah bağışlasın.
benim de annem ve kızkardeşim geldi memleketten. kızkardeşmin bebeği var o da şubat ennesiydi o kadar tatlı ki bebeği ben de artık oğlumu istiyorum yaa.. bizim bugün doktor kontrolümüz var, çatı muayenesi yapılacak ve nst ye bağlanacaz. pek bir belirti yok ama inşallah yakındır doğum yaa.. doktor ne diycek çok merak ediyorum. bugün karar vericez galiba normal mi sezaryen mi olucağına doğumun.
hayrılı haberlerle gel bizi merakta bırakma bende merak ettim bak şimd :)) doğum tarhlerimiz yakın gibi..
ayetel kursıyı eksık etmıom teyzesı
saol cnmmm darısı sana ınsallah
ayetel kursıyı eksık etmıom teyzesı
saol cnmmm darısı sana ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?