et dua bol bol maşallah kilo almış yanakları tombik tombik... nasıl geceleri uyanması falan?
hos geldiniz uleeeynnnnnnnbiz geldik uleeeyyynnnnnn
kızlar bu sefer daha yoğum kahverengi leke geldi benden :18:
uykusuzummm uykusuzumda uykusuzumm
hos geldiniz uleeeynnnnnnn
kızlar bu sefer daha yoğum kahverengi leke geldi benden :18:
ya kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var,size bişey danışıcam, konu açsam görmezdiniz.perşembe günü eşimle bebek arabasını almaya gitcez,alacağım arabanın 2 çeşiti var birinde araba çift yönlü ve yatabiliyor ama kötü tarafı 2 parçaya bölünüyo kapatırken yani bi şasi kısmı oluyo birde oturma ünitesi çıkıyo sandalye gibi kalakalıyo elinde, diğer modeli ise kapatıldığında tek parça olarak kalıyo ve küçücük oluyor fakat onun kötü yanıda arabanın yatmaması yani bebek uyuyakalırsa yatıramam arabayı.bu model 1 yaşına kadar anakucağı takılarak kullanılıyo.napıyım nolur acil yardım edin bana
bacım ne bitmez leken varmış yaaa gele gele bitmedi bi doğuramadın heeedoğur artık dicem ama önce ben banane banane
yav kızım ne dıyolar peki bu durumaa banaa dr um acılman yok leken var sezeryan olcan leke ıyıdegıl dedınıye bıse demıyolar olmadı hastaneye yatırmıyolar
yaaa biii cevaaaaaaaaappppppppppppppppppppp
devam ederse gidicem doktora , bi duş alayım bu hepsinden farklıydı... anneme de gösterdim... korkuyorum kızlar dua edin.
bacım başka araba yokmu ikisini de alma bence başka bi arabaya bakın derim ben
devam ederse gidicem doktora , bi duş alayım bu hepsinden farklıydı... anneme de gösterdim... korkuyorum kızlar dua edin.
yok canım maxi cosi almak zorundayım çünkü anakucağını aldım ona uyumlu olan bu var başka seçeneğim yok napıyım ya ben
meraba kızlar
ben geçmişi okumaya calıştım ama 3 günde birsürü şey yazıslmış bulamadım fatmanın durumunu merak ediyorum nasıl oldu bebek iyi mi?
canım anakucağın arabayla uyumlu iseilk zamnlar zaten onu kullanırsın yani sırt kısmının tam yatmasına gerek yok
bu durumda benim tercihim çift yönlü olan olurdu
6 aydan sonra tam yatmasada gayet rahat uyuyabiliyor bebekler o zamana kadar ana kucağını kullanırsın
6. aydan sonrada diğer kısmını kullanırsın çift yönlü olması da önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?