2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var,size bişey danışıcam, konu açsam görmezdiniz.perşembe günü eşimle bebek arabasını almaya gitcez,alacağım arabanın 2 çeşiti var birinde araba çift yönlü ve yatabiliyor ama kötü tarafı 2 parçaya bölünüyo kapatırken yani bi şasi kısmı oluyo birde oturma ünitesi çıkıyo sandalye gibi kalakalıyo elinde, diğer modeli ise kapatıldığında tek parça olarak kalıyo ve küçücük oluyor fakat onun kötü yanıda arabanın yatmaması yani bebek uyuyakalırsa yatıramam arabayı.bu model 1 yaşına kadar anakucağı takılarak kullanılıyo.napıyım nolur acil yardım edin bana

yaaa biii cevaaaaaaaaappppppppppppppppppppp

bacım ne bitmez leken varmış yaaa gele gele bitmedi bi doğuramadın heee doğur artık dicem ama önce ben banane banane

yav kızım ne dıyolar peki bu durumaa banaa dr um acılman yok leken var sezeryan olcan leke ıyıdegıl dedı nıye bıse demıyolar olmadı hastaneye yatırmıyolar

devam ederse gidicem doktora , bi duş alayım bu hepsinden farklıydı... anneme de gösterdim... korkuyorum kızlar dua edin.

mervecim hakkaten bu akıntılarını dikkate almaları gerek aslında bu seferde eve gönderirlerse hayret yani hayırlısı korkmaz cnm,doğurucan illaki

ben geldiiim kızlar nasıl gidiyo evet galiba doğurmayanlar listesni yapsak iyi olucak bende doktordaydım bağırsaklarımı üşütmüşüm doğurmak istiyorum sancı derken bi sancı çekiyorumki sormayın öldürüyo beni ama bebekle alakalı değilmiş kafayı yedim şimditekrar doktora gidicem dayanamıyorum artık bu arada bebek gelmezse pazartesiye suni sancı yiycekmişim offf sancı çok zormuş ben buna dayanamıyorum onla naparımki

meraba kızlar
ben geçmişi okumaya calıştım ama 3 günde birsürü şey yazıslmış bulamadım fatmanın durumunu merak ediyorum nasıl oldu bebek iyi mi?

yok canım maxi cosi almak zorundayım çünkü anakucağını aldım ona uyumlu olan bu var başka seçeneğim yok napıyım ya ben

canım anakucağın arabayla uyumlu iseilk zamnlar zaten onu kullanırsın yani sırt kısmının tam yatmasına gerek yok
bu durumda benim tercihim çift yönlü olan olurdu
6 aydan sonra tam yatmasada gayet rahat uyuyabiliyor bebekler o zamana kadar ana kucağını kullanırsın
6. aydan sonrada diğer kısmını kullanırsın çift yönlü olması da önemli

çift yönlü olan tam yatıyor zaten ama 2 parça oluyo yanlız biyere gitsem hem bebek hem 2 parça araba olucak.tek parça olarak katlanan yatmıyo hiç baston arabalar gibi yani.ay napıcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…