çift yönlü olan tam yatıyor zaten ama 2 parça oluyo yanlız biyere gitsem hem bebek hem 2 parça araba olucak.tek parça olarak katlanan yatmıyo hiç baston arabalar gibi yani.ay napıcam ya
öyle olmasını çok isterdik ama malesef fatmanın bebeği Cennete gitti
markası ne bilmiyorum
benimki bebeconfort maxicosi anakucağı uyar diye biliyorum benimkine
benim raba hem iki parça olup kaoanıyor hemde tek parça halinde yani oturacak kısmı çıkmadan da kapanıyor
istersen birde ona bak
bebeconfort loola
yaaa biii cevaaaaaaaaappppppppppppppppppppp
ben geldiiim kızlar nasıl gidiyo evet galiba doğurmayanlar listesni yapsak iyi olucak bende doktordaydım bağırsaklarımı üşütmüşüm doğurmak istiyorum sancı derken bi sancı çekiyorumki sormayın öldürüyo beni ama bebekle alakalı değilmiş kafayı yedim şimditekrar doktora gidicem dayanamıyorum artık bu arada bebek gelmezse pazartesiye suni sancı yiycekmişim offf sancı çok zormuş ben buna dayanamıyorum onla naparımki
meraba, ben de bu hafta iki parçalı olanı aldım(burda maxi cozi diolar)2 parça olan daha kullanışlı geldi bana.çünkü maxi coziyi araba koltuğu olarak kullanabiliyorsun.Zaten 1 yaşa kadar burda herkes onu kullanıyor çocuk büyünce de gezdirme arabası olarak kullanılıyor.tabi karar senin
markası ne bilmiyorum
benimki bebeconfort maxicosi anakucağı uyar diye biliyorum benimkine
benim raba hem iki parça olup kaoanıyor hemde tek parça halinde yani oturacak kısmı çıkmadan da kapanıyor
istersen birde ona bak
bebeconfort loola
biz geldik kızlar tünaydınnnnaıslsınız?
sezz çook sevindim canım allah bağışlasın..
bebekpoyraz canım maşallah bebeğin çoooook tatlııı bayıldım allah size bağışlasın, bu arada göbek süper gitmiş darısı bize inşallah
mervecim ihmal etme bu lekeler normal değil gişt sezeryan ol ya
canım maxicosi uymuyormuş
hmmm demekki ben yanlış biliyormuşum pardon canım yaa
sen nerdesin canım zaten 1 yaşına kadar anakucağı ile kullanacağım, 2 parça olan yattığı için iyi bebek açısından fakat beni zorlayabilir tek başıma biryere giderken bebekle beraber 3 parça oluyor
poyraz hikayeni anlattınmı geçmişe bakmadım,anlattıysan geri dönüp okuycam
birceeee günün belli oldumu senin kaçırmışım
canım şimdi gördüm yazdığımı. bu cuma alalım dedi doktor ama eşim seçimde bina sorumlusu cumartesi-pazar gitmesi gerekiyor o yüzden pazartesiye kalacak büyük ihtimalle. perşembe son kontrolüm var, kesinleşecek o gün
hayırlısı olsn canım az kalmış seninde
aramızda iki gün olacak
canım şimdi gördüm yazdığımı. bu cuma alalım dedi doktor ama eşim seçimde bina sorumlusu cumartesi-pazar gitmesi gerekiyor o yüzden pazartesiye kalacak büyük ihtimalle. perşembe son kontrolüm var, kesinleşecek o gün
Biz brukseldeyiz.Seninkisi nasıl bilmediğim için bişey diyemicem şimdi.Bizimkisi normal yatmayan arabanın üzeine maxi cozi geliyor.Dediğin gibi 3 parça olma ihtimalimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?