2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çift yönlü olan tam yatıyor zaten ama 2 parça oluyo yanlız biyere gitsem hem bebek hem 2 parça araba olucak.tek parça olarak katlanan yatmıyo hiç baston arabalar gibi yani.ay napıcam ya

markası ne bilmiyorum
benimki bebeconfort maxicosi anakucağı uyar diye biliyorum benimkine
benim raba hem iki parça olup kaoanıyor hemde tek parça halinde yani oturacak kısmı çıkmadan da kapanıyor
istersen birde ona bak
bebeconfort loola

bi bakıyım canım ona önemli olan maxi cosi cabriofix anakucağı uyumu olması

biz geldik kızlar tünaydınnn naıslsınız?

sezz çook sevindim canım allah bağışlasın..

bebekpoyraz canım maşallah bebeğin çoooook tatlııı bayıldım allah size bağışlasın, bu arada göbek süper gitmiş darısı bize inşallah

mervecim ihmal etme bu lekeler normal değil gişt sezeryan ol ya

yaaa biii cevaaaaaaaaappppppppppppppppppppp

meraba, ben de bu hafta iki parçalı olanı aldım(burda maxi cozi diolar)2 parça olan daha kullanışlı geldi bana.çünkü maxi coziyi araba koltuğu olarak kullanabiliyorsun.Zaten 1 yaşa kadar burda herkes onu kullanıyor çocuk büyünce de gezdirme arabası olarak kullanılıyor.tabi karar senin

pazartesi zaten günün çoktan dolmuş olacak mecburen suni sancı vermesi gerek.belki pazartesiye kalmazsın

sen nerdesin canım zaten 1 yaşına kadar anakucağı ile kullanacağım, 2 parça olan yattığı için iyi bebek açısından fakat beni zorlayabilir tek başıma biryere giderken bebekle beraber 3 parça oluyor

tşk ederım cnmmmmmmm

Biz brukseldeyiz.Seninkisi nasıl bilmediğim için bişey diyemicem şimdi.Bizimkisi normal yatmayan arabanın üzeine maxi cozi geliyor.Dediğin gibi 3 parça olma ihtimalimiz var

hayırlısı olsn canım az kalmış seninde
aramızda iki gün olacak

benimde perşembeye son kontrolüm var.büyük olasılıkla cuma veya pazartesiye gün verecek aynı günde olma ihtimalimiz var.ama benim içimden hep seçim günü suyum gelecekmiş gibi geliyor.pazar günü olmasını istemiyorum hastanede pek kimse olmuyor

Biz brukseldeyiz.Seninkisi nasıl bilmediğim için bişey diyemicem şimdi.Bizimkisi normal yatmayan arabanın üzeine maxi cozi geliyor.Dediğin gibi 3 parça olma ihtimalimiz var

maxi cosi anakucağını aldım ona uyumlu olarak ya zapp yada zapp extra alıcam senin Quınny zapp mı ?uoksa zapp extra mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…