2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsn canım az kalmış seninde
aramızda iki gün olacak
sağol canım, bir an önce doğsunlar sağ salim. ben çok strese girdim son günlerde, hareketlerini dinlemekten paranoyaklaştım. 2 gündür azaldı hareketleri. sağlıkla doğsa rahatlayacağım.

ben de ilk hamile kaldığımdan beri 12 haziran geçiyordu hep içimden, pazar ve seçim olması dikkatimi çekmemişti hiç. pazar olursa çok kötü olur gerçekten. o yüzden cuma alınmasını çok istiyorum beklesem suyum gelecek gibi geliyor bana da. bir de ben başka şehirde doğum yapacağım çok zor olur hafta sonu. hayırlısı artık hepimiz için...

nasılsınız arkadaşlar.... kimler doğurdu bakalım dünden beri.... doğuran arkadaşlar sizin nasıl gidiyo...
biz biraz önce ananesi ve teyzesiyle banyosunu yaptırdık... erkek anneleri alt açmada siz de benim gibi sorun yaşıyo musunuz... altını açtığımda genelde etrafı da suluyoz

canım benim ya

oyy yaramaza bak sen. çok tatlı oluyordur ama:))

benımkı kız da ne olyo benımkıde ortalıgı suladı dun canım

oyy yaramaza bak sen. çok tatlı oluyordur ama:))

benımkı kız da ne olyo benımkıde ortalıgı suladı dun canım

sorma bi tatlı bi tatlı... bi sürü bezi ziyan ediyoz... bezlerin bu kadar pahalı olduğunu da bilmiyodum.. 3. paketi bitircez... prima alıyoz... kıyafet de yetişmiyo inanın ki... hiç sevmiyo üst değiştirmeyi de...
kızlar nasıl suluyo ya

allahtan hava sıcak çabucak kurutur giydirirsin çok mu batırıyo üstünü kustuğu içinmi yetişmiyo

ben geldiiiimmmmm az önce annemler geldi de o yüzden yazamadım biraz temizlik yaptık gittiler eee sizler ne kaynattınız ben yokken hee dökülün bakalım

volverondan haber var mı kızlar.. son durumu neydi ki... doğum yapanların bi listesini yapsak ve sık sık yayınlasak keşke... doğum bekleyenleri de hatta...

sabah kımse yoktu burda ama sımdı senlenmıs anneler ne guzel anlatıyo bebıslerını
bende artık daha fazla evhamlanmadan dogurmak ıstıyorum ya.

altını açınca ferahlıyordur

kızlar ya ben de wcye gittiğimde sonrasında karnımın altında sancı oluyor. kasılma denen şey o mu acaba? hafif adet sancısı gibi.
ben de paranoyaklaştım bebek hareket etmiyo gibi geliyo sürekli. doktoru aradım, yerinde yokmuş birazdan tekrar arıcam. bi de çamaşırımda ıslaklık oluyor bazen. acaba sıcaktan mı akıntıdan mı, bebişin suyu olup olmadığını nasıl anlarım diye bi sorcam bakalım..

nabersınız kızlarrr
doktordan gelıyoum dun hareketlerı azalmıstı acıle gıtmıstık bugun tekrar gormek ıstedı.
bu zamanda hareket takıbını ıyı yapın dedı %10 sorun hareket takıbı ıle anlasılır dedi zaten dunden berı dınlemekten hal oldummm artık ıyıce delı olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…