2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy çok güzel herşey nasıl da özenmişsin şerbet takımlarına bayıldım herşey çok güzel olmuş canım allah iyigünlerde kullanmak nasip etsin inş

amanın şunlara bak Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin cnm,, çoooook güzeller :82:

amin kızlar hepimize iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah cicileri ilk bebeğim herşeyini istediğim gibi yapmak istedim içimde kalsın istemedim hiçbişey herbişeysini yaptım :)

doğum sancılarını bilen varmı sırtım belim kasıklarım 20 dk kasılmalar oluyor ayyyy si,zce napıyım kocamın işten gelmesinimi bekliyim yoksa gideyimmi

doğum sancılarını bilen varmı sırtım belim kasıklarım 20 dk kasılmalar oluyor ayyyy si,zce napıyım kocamın işten gelmesinimi bekliyim yoksa gideyimmi

canım düzenliyse bi doktorunu ara suyun falan da gelir yakında o zaman hastanede beklemektense evde bekle bence ama sen bilirsin yinede yanlış yönlendirmiyim:26:

merhaba kızlar hayırlı doğumlar..hil mi fatma'ya ne oldu bebeğine ??merak ettim yazdıklarınızdamn birşey var ama ne??

merhaba kızlar hayırlı doğumlar..hil mi fatma'ya ne oldu bebeğine ??merak ettim yazdıklarınızdamn birşey var ama ne??

vefat etti canım bebeği kordon dolanması ile sezeryana almışlar sonrasında bi çok kez kalbi durmuş çalıştırmış doktorlar ama en son bi daha uyanamamış hepimiz çok çok üzüldük kendisi nasıldır kimbilir Allah sabır versin keşke yanında olabilsek

ayyy çok kötü oldum rabbim sabır versin,inş en kısa zamanda yeni meleği onunla olur.bizimde ocak annelerinden bir arkadaşımızın öyle olmuştu sonra hemen 2.hamile kaldı sağlıkla aldı kucağına..evlat acısı dünyada ki en zor acı derler.rabbim kimseye yaşatmasın..sağlıkla kucağınıza alın inş...

ben geldim kızlar sonunda emirim doğdu ama benide öldürdü canım oğlum salı günü bağırsaklarımı üşüttüm sanmıştım meğer doğum sancısıymış hastaneye gittimde nst de sancı çıkmadı bende eve gelmiştm ama baya sancılanıyorum bağırsaklarımı üşüttüm dedim sonra tekrar gittimde 4 cm açıklık varmış hemen yattım epidural yapıldı 2 de başladı 6 da 8 cm e geldi doğumhaneye alındım ama ben doğuramadım malesef 1 saat boyunca 10 cm de uğraştım çok bağırdım sezeryana alındım sonra bebekde çatıda sıkıştı çünki ama şimdiki aklım olsa direkt sezeryan yapardım çocuğuma o acıyı yaşatmazdım neyse benm bebek sancılanıyo sonra gene yazarım

bacııımmm sende doğurdun hee güle güle büyüt inşallah emirini ben daha bekliyorum ne zaman gelir bilmiyorum bakalım emirini görünce bütün sıkıntıların geçmiştir darısı biz bekleyenlere ama önce bana benden önce doğuranları çok kıskanıyorum valla bende istiyorum bananeee (ama sağlıklı sıhhatli )

ALLAH analı babalı büyütsün inşşş.bende epidural normal düşünüyorm ama yazdıklarını okuyunca,korktm bende.çünkü isteyen hiç kimse normal epidural yapamadı,er geç sezaryene döndü.çaı muayenesi yapılmışmıydı sana.bana yapılmadı.

yapılmıştı canım ya ben ıkınmayı beceremedim galiba çok kötüydü hatta kollarım hamlamış yatapı tutunup ıknmakdan bide bebk iri dediler olmadı yani

kızlar bebeğim mükemmel bişey ama yavrum sancılanıyo dayanamıyorum napmalıyım ya sütümde az daha tam gelmedi ayy bebek işi zormuş hakkatten yüreğim parçalnıyo bu arada epidural sezeryan süper bişeymiş pek acı çekmedim kızlar kesinlikle tavsiye ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…