- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
ayy çok güzel herşey nasıl da özenmişsin şerbet takımlarına bayıldım herşey çok güzel olmuş canım allah iyigünlerde kullanmak nasip etsin inş
amanın şunlara bakAllah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin cnm,, çoooook güzeller :82:
kıskançlıktan laflara baknormal diye diye sıkılıp en son sezeryan olmazsak iyi
geçen bende girdim topiğe aklıma geldi gözlerim doldu geri çıktım bakamadım
doğum sancılarını bilen varmı sırtım belim kasıklarım 20 dk kasılmalar oluyor ayyyy si,zce napıyım kocamın işten gelmesinimi bekliyim yoksa gideyimmi
rüyamda topiğe gelmişti bişeyler yazmış kalakaldım bişey yazamadım ben hep onu görüyorum bu günlerde canım ne yapıyodur kimbilir
aradımö duymadı tlf bende son dk evde çekmek istiyorum sancılarımı hastane taksiyle 3 dk yakın yaniii sadece tedirginim
bende çok merak edyorum nasıldır hali, ne yapıyodur, merak ederken bile yüreğim sızlıyo
hiç sorma canım ya dün gece düşündüm bide bebek osmaniyede mi kalıcak o ardahana dönücek ne büyük acı allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
merhaba kızlar hayırlı doğumlar..hil mi fatma'ya ne oldu bebeğine ??merak ettim yazdıklarınızdamn birşey var ama ne??
vefat etti canım bebeği kordon dolanması ile sezeryana almışlar sonrasında bi çok kez kalbi durmuş çalıştırmış doktorlar ama en son bi daha uyanamamışhepimiz çok çok üzüldük kendisi nasıldır kimbilir Allah sabır versin keşke yanında olabilsek
ben geldim kızlar sonunda emirim doğdu ama benide öldürdü canım oğlum salı günü bağırsaklarımı üşüttüm sanmıştım meğer doğum sancısıymış hastaneye gittimde nst de sancı çıkmadı bende eve gelmiştm ama baya sancılanıyorum bağırsaklarımı üşüttüm dedim sonra tekrar gittimde 4 cm açıklık varmış hemen yattım epidural yapıldı 2 de başladı 6 da 8 cm e geldi doğumhaneye alındım ama ben doğuramadım malesef 1 saat boyunca 10 cm de uğraştım çok bağırdım sezeryana alındım sonra bebekde çatıda sıkıştı çünki ama şimdiki aklım olsa direkt sezeryan yapardım çocuğuma o acıyı yaşatmazdım neyse benm bebek sancılanıyo sonra gene yazarım
ben geldim kızlar sonunda emirim doğdu ama benide öldürdü canım oğlum salı günü bağırsaklarımı üşüttüm sanmıştım meğer doğum sancısıymış hastaneye gittimde nst de sancı çıkmadı bende eve gelmiştm ama baya sancılanıyorum bağırsaklarımı üşüttüm dedim sonra tekrar gittimde 4 cm açıklık varmış hemen yattım epidural yapıldı 2 de başladı 6 da 8 cm e geldi doğumhaneye alındım ama ben doğuramadım malesef 1 saat boyunca 10 cm de uğraştım çok bağırdım sezeryana alındım sonra bebekde çatıda sıkıştı çünki ama şimdiki aklım olsa direkt sezeryan yapardım çocuğuma o acıyı yaşatmazdım neyse benm bebek sancılanıyo sonra gene yazarım
ALLAH analı babalı büyütsün inşşş.bende epidural normal düşünüyorm ama yazdıklarını okuyunca,korktm bende.çünkü isteyen hiç kimse normal epidural yapamadı,er geç sezaryene döndü.çaı muayenesi yapılmışmıydı sana.bana yapılmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?