2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canm kilolu dedin,doktorlar kaç dedi kaç çıktı.niye sancılanıyo acaba,çok geçmiş olsnnn

kızlar günaydın volveroncum emirine kavuştun darısı bize az önce saat 1 e randevu aldım konuşucam belki de epidurale gün isterim ben hem bu kadar bekleyip hem sancı hem sezeryanı kaldıramam hayırlısı bakalım

herkese günaydınnnn.bugün kontrolüm var akşam üzeri.kociş laptopu işe götürecekmiş anca akşam girerim.inşallah bende günümü öğrenicem sabırsızlanıyorum artık

herkese günaydınnnn.bugün kontrolüm var akşam üzeri.kociş laptopu işe götürecekmiş anca akşam girerim.inşallah bende günümü öğrenicem sabırsızlanıyorum artık

hadi hayırlısı canım bakalım bana ne diycek annem kardeşimi vakumla çok zor doğurmuş çatıları daralmış bende öyle olurmuyum diycem doktora hiç riske atmasın direk alsın o zaman yaa

günaydın canım bazen bana da öyle oluyo artıuk günümüz günümüzü tutmuyo ağırlaştık ondan heralde bi iş yapma dinlen bugün çok sıcak zaten

bacım evde iş yaptığım da yokki tek yaptığım ortalı toplamak oda iş sayılmaz zaten
sen bide burayı gör cayır cayır yanıyo denize gitmek istiyoruumm :95:

ooofff acayip uykum var yaa sabah 5:45 den beri ayaktayım eşimi işe gönderdim oda geri geldi araba arıza yapmış sabah ona uğraştık biraz meğersem araba beni bekliyomuş çalıştırmaya ben bi çalıştırdım düzeldi araba eşimde diyo okudun mu üfledin mi naptın diyo

bacım evde iş yaptığım da yokki tek yaptığım ortalı toplamak oda iş sayılmaz zaten
sen bide burayı gör cayır cayır yanıyo denize gitmek istiyoruumm :95:

ahh ahh keşke girebilsek dışarı bile çıkamıyorum ki artık hem sıcak hem tedirgin oluyorum ya suyum gelir sancım gelirse diye artık yaz sonu veya seneye kaldı deniz hayali

ahh ahh keşke girebilsek dışarı bile çıkamıyorum ki artık hem sıcak hem tedirgin oluyorum ya suyum gelir sancım gelirse diye artık yaz sonu veya seneye kaldı deniz hayali

öyle valla bizim zaten tatil işi yok bi bayramda yaparız heralde tatil oda kaç gün izin verirler bilmem kurban bayramınada istanbula gidicez inşallah bakalım o güne kim öle kim kala

benim eşimi yolladıktan sonra saat 12 de kalkmam lazımdı normalde randevu alıp hazırlanmak için kalktım yoksa yatsam uyurum şimdi doktor heyecanı sardı

benim eşimi yolladıktan sonra saat 12 de kalkmam lazımdı normalde randevu alıp hazırlanmak için kalktım yoksa yatsam uyurum şimdi doktor heyecanı sardı

git bakalım ne dicek ben dün gittim fos çıktı halbuki gece çok fenaydım
ayy deminde kayınpeder aradı nasılsın gönderiyim mi anneni diyo bende yok daha şimdilik bişey yok dedim gelmelerini hiiç istemiyorum yaaa sanki gelseler işlerime yaricaklar

öyle valla bizim zaten tatil işi yok bi bayramda yaparız heralde tatil oda kaç gün izin verirler bilmem kurban bayramınada istanbula gidicez inşallah bakalım o güne kim öle kim kala

yazın doğurmak bi yönden güzel ama işte bi yönden de eve tıkılıyoruz napalım bu yaz böyle olsun darısı seneye

ben çıkıyoruumm azcık yatiyim artık gözlerim kapanıyo kendinize iyi bakın görüşürüz hastaneye gidicek olan arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz birazdan girerim yine

selam kızlar...yazılanları okuyorum, çok kafam karışıyor...normal doğum yapan çok az, bazı arkadaşlar epidural sezeryanı tavsiye etmiş...napcam ben yaaaa hangisi iyidir bilemiyorum??

günaydın kızlar
iki gündür bebeğimin hareketleri daha az sanki
kahvaltıdan sonra normale dönmezse dr a gidicem

canım bendede böyle azalma hissetmiştim.dr meyve suyuiç şekerli bişeyler ye yarım saat bekle sonra tekrar bak.ellerini göbeğinin üstüne koy çıplak olarak ozaman hareketleri artıyor yani en azından b ende öyle oluyor. gene hareket hissetmiyorsan hemen dr git canım.geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…