selam kızlar...yazılanları okuyorum, çok kafam karışıyor...normal doğum yapan çok az, bazı arkadaşlar epidural sezeryanı tavsiye etmiş...napcam ben yaaaahangisi iyidir bilemiyorum??
kızlar günaydın biz geldiknasılsınız volverone sevindim bebişi doğmuşş darısı başımıza :) ya bende sancıya dair hiiç bişey yoook hiiç bir yerimde acımıyor allah allah normal mi acaba
kızlar günaydın biz geldiknasılsınız volverone sevindim bebişi doğmuşş darısı başımıza :) ya bende sancıya dair hiiç bişey yoook hiiç bir yerimde acımıyor allah allah normal mi acaba
hoşgeldin canım olsa bende olur ama bende de tık yok malesef sen hele sıranı bekledaha var sana
bende de tık yok yaa geç doğacak benim kızım kesin...
kızlar bizde hiç sancı yok sorun bizde galiba :)))))))
galiba
valla yine hurma yiyorum bu sefer de sancı mancı olmazsa bilemiyorum artık ne olur doğsun artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
kahvaltıdan sonra hareketlendi biraz ama şimdi yine uyuyor herhalde
iyi bir takip gerek bu kıza
kahvaltıdan sonra hareketlendi biraz ama şimdi yine uyuyor herhalde
iyi bir takip gerek bu kıza
3650 doğdu ama çıkmadı popoma kadar dikiş olurmuşcanm kilolu dedin,doktorlar kaç dedi kaç çıktı.niye sancılanıyo acaba,çok geçmiş olsnnn
kızlar günaydın volveroncum emirine kavuştun darısı bizeaz önce saat 1 e randevu aldım konuşucam belki de epidurale gün isterim ben hem bu kadar bekleyip hem sancı hem sezeryanı kaldıramam hayırlısı bakalım
3650 doğdu ama çıkmadı popoma kadar dikiş olurmuş
sağolasın canım hakkında hayırlısı olsun ben böyle olucanı bilseydm baştan sezeryan olurdum ama normal doğumutadmış kadar oldum şunu söyliyeyim epidural süper bişeymş pek acı çekmedim sadece şimdi oturup kalkmada zorlanıyorum bide tuvalete girmekde ya bizim kızlar nerde merve asuman doğurdumu
canım yaa :) doktora ne zaman gideceksin kontrole :) ben yarın gidicem kızım döndüyse bende sancı bekliycem ama dönmesiyse rabbim izin verirse pazartesi sezeryana giricem
onuda denedim am istemezse ne yersem yiyeyim hareket etmiyorcanım hareket etmiyorsa çikolata ye çikolata ya fena halde hareket ediyorlar
stetoskop lazım bizlere bebişin hareketlerini falan duymak için ancak o içimizi rahatlatır yada en iyisi her eve ultrason cihazı
onuda denedim am istemezse ne yersem yiyeyim hareket etmiyor
şimdi arada hareketleniyor ama eskiden çok daha fazla olduğu içn endişeleniyorum
birde yeri iyice daraldı artık onu da düşünüyorum
ultrason için ilk aylar çok istemiştim valla evde olsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?