2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar...yazılanları okuyorum, çok kafam karışıyor...normal doğum yapan çok az, bazı arkadaşlar epidural sezeryanı tavsiye etmiş...napcam ben yaaaa hangisi iyidir bilemiyorum??

evet millet normal doğum diye gidiyo ama sezeryana dönüyo bakalım biz ne olucaz epidural sezeryanı çok öneriyolar evet eğer mecbur kalırsak öyle yapıcaz napalım

kızlar günaydın biz geldik nasılsınız volverone sevindim bebişi doğmuşş darısı başımıza :) ya bende sancıya dair hiiç bişey yoook hiiç bir yerimde acımıyor allah allah normal mi acaba

kızlar günaydın biz geldik nasılsınız volverone sevindim bebişi doğmuşş darısı başımıza :) ya bende sancıya dair hiiç bişey yoook hiiç bir yerimde acımıyor allah allah normal mi acaba

hoşgeldin canım olsa bende olur ama bende de tık yok malesef sen hele sıranı bekle daha var sana

ayyy bende sancısı olanlara özenmeye başladım resmen
bendede hiç belirti yok, hep iç çamaşırıma bakıyorum nişan gelmiştir belki die, oda yok
sözde 2 cm açılmam varmış, yarın başka doktora muayene olcam...bakalım o ne diyecek....
benımde sancım olsun artık

rüyamda volverone nin doğum yaptığı haberini okuyodum burda. şu yazıyı görünce inan çok şaşırdım yaa:)

allah analı babalı büyütsün

kızlar bizde hiç sancı yok sorun bizde galiba :)))))))

galiba
valla yine hurma yiyorum bu sefer de sancı mancı olmazsa bilemiyorum artık ne olur doğsun artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

canım yaa :) doktora ne zaman gideceksin kontrole :) ben yarın gidicem kızım döndüyse bende sancı bekliycem ama dönmesiyse rabbim izin verirse pazartesi sezeryana giricem

canm kilolu dedin,doktorlar kaç dedi kaç çıktı.niye sancılanıyo acaba,çok geçmiş olsnnn
3650 doğdu ama çıkmadı popoma kadar dikiş olurmuş

sağolasın canım hakkında hayırlısı olsun ben böyle olucanı bilseydm baştan sezeryan olurdum ama normal doğumutadmış kadar oldum şunu söyliyeyim epidural süper bişeymş pek acı çekmedim sadece şimdi oturup kalkmada zorlanıyorum bide tuvalete girmekde ya bizim kızlar nerde merve asuman doğurdumu

cnm merve doğum yaptı asuman sancısı var 3.5 açıklığı varmış doktor tekrar çağırdı :) darısı bize

canım yaa :) doktora ne zaman gideceksin kontrole :) ben yarın gidicem kızım döndüyse bende sancı bekliycem ama dönmesiyse rabbim izin verirse pazartesi sezeryana giricem

bacım dün gittim geçen gün sancılanmıştım gece bide kızımın hareketi yoktu o yüzden gittik serum verelim dediler ben istemedim eve geldik bi soda içtim başladı benim kız oynamaya dr nst çektir demişti dün onu çektirdim işte hiçbişey çıkmadı halbuki pazartesi gittiğimde biraz sancı vardı ama şimdi yok

canım hareket etmiyorsa çikolata ye çikolata ya fena halde hareket ediyorlar
onuda denedim am istemezse ne yersem yiyeyim hareket etmiyor
şimdi arada hareketleniyor ama eskiden çok daha fazla olduğu içn endişeleniyorum
birde yeri iyice daraldı artık onu da düşünüyorum

stetoskop lazım bizlere bebişin hareketlerini falan duymak için ancak o içimizi rahatlatır yada en iyisi her eve ultrason cihazı

ultrason için ilk aylar çok istemiştim valla evde olsa diye

canım yeri dar dahah kısıtlı hareket eder ama ihmal etmemek lazım sen gene de git doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…