3650 doğdu ama çıkmadı popoma kadar dikiş olurmuş
sağolasın canım hakkında hayırlısı olsun ben böyle olucanı bilseydm baştan sezeryan olurdum ama normal doğumutadmış kadar oldum şunu söyliyeyim epidural süper bişeymş pek acı çekmedim sadece şimdi oturup kalkmada zorlanıyorum bide tuvalete girmekde ya bizim kızlar nerde merve asuman doğurdumu
bacım dün gittim geçen gün sancılanmıştım gece bide kızımın hareketi yoktu o yüzden gittik serum verelim dediler ben istemedim eve geldik bi soda içtim başladı benim kız oynamaya dr nst çektir demişti dün onu çektirdim işte hiçbişey çıkmadı halbuki pazartesi gittiğimde biraz sancı vardı ama şimdi yok
3650 doğdu ama çıkmadı popoma kadar dikiş olurmuş
sağolasın canım hakkında hayırlısı olsun ben böyle olucanı bilseydm baştan sezeryan olurdum ama normal doğumutadmış kadar oldum şunu söyliyeyim epidural süper bişeymş pek acı çekmedim sadece şimdi oturup kalkmada zorlanıyorum bide tuvalete girmekde ya bizim kızlar nerde merve asuman doğurdumu
cnm merve doğum yaptı asuman sancısı var 3.5 açıklığı varmış doktor tekrar çağırdı :) darısı bize
bu kız senle oynuyor :)))) yaramazzz gününde doluyor aslında ama ne olacak acaba :?
anaaaaa şaşırdımkız normal mi doğurmuşki ne güzel ne zaman doğduya inş darısı size olsun
valla oynuyo yaa resmen ama bi doğsun gösterecem ben ona dünya kaç bucakmış (kıyamam kiii)
yirim ben onun ellerini ayaklarını totosunusıyırdım iyice
merveyle aynı olmıuşuz o zaman oda normal yapcakdı ama hayırlısı ben çok önyargılıydım sezeryana ama iyikide oldu çok memnun kaldım epidural isteyn kızlarmerve doğurdu canım 3700 tosun bişeymişsezeryan olmuş asumanda bugün yarın bekliyo açılması varmış allah yardımcısı olsun bende eşimi bekliyorum 1 de gidicez doktora bizde alsaydık kucağımıza hayırlısıyla
canım gözünaydın sede kavuşmuşsun bebeğine
bende epidural sezaryen olucam
hem çok istedim epidural olmayı hemde şimdi tedirginim biraz ilk defa yaşanacakların tedirginliği sanırm birde doğum snrası evin kalabalık olacağını düşünmek beni çıldırtmaya yetiyor
ayyy cnm sorma bende öyle sıyırdım gidiyorum rabbim sonumuzu hayır eylesin.. cnm günün doluyor ya sancıyı beklemeye devam edecek misin? birde derler kızlar erken gelir diye :) burdaki oğlanların hepsi erken geldi
slm kızlar...son 3 gündür dayanılmaz kalça ağrısı çekiyorum aranızda bunu yaşayan var mı?işe ara verdim dedim evimde sakin sakin yapılacakları yaparım bi kaç eksiğim vardı gönlüme göre geze geze alırım ama şu anda yürümek işkenceye dönüştü benim için otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum sol tarafta bi de sadece bebiş sola yaslamış kendini ondan dedi doktorum...hadi gene ağrıya da katlanırım da merak ediyorum doğumum başlasa bu hareket kısıtlılığında nasıl doğum yaparım diye düşünüyorum...
slm kızlar...son 3 gündür dayanılmaz kalça ağrısı çekiyorum aranızda bunu yaşayan var mı?işe ara verdim dedim evimde sakin sakin yapılacakları yaparım bi kaç eksiğim vardı gönlüme göre geze geze alırım ama şu anda yürümek işkenceye dönüştü benim için otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum sol tarafta bi de sadece bebiş sola yaslamış kendini ondan dedi doktorum...hadi gene ağrıya da katlanırım da merak ediyorum doğumum başlasa bu hareket kısıtlılığında nasıl doğum yaparım diye düşünüyorum...
canım kalça ağrın normal doğum yaklaştıkça ağrıların başlar benim kayınvaldem söylemişti bana da doğum ağrıları bunlar dedi doğumun kolay geçer dedi . sıkma canını normal
kalça ağrısı bende sadece yattığımda oluyo yattığım zaman sol bacağımı kaldıramıyorum çok ağrıyo bide belimde var şimdi dünden beri belim de aynı şekil çok ağrıyo doğumun kolay olucak derler öyle olduğunda ama bakalım görücez
ay gerçekten mii?inşallah dediğin gibidir çok istiyorum normal doğum yapabilmeyi ağrı eşiğim yüksektir ama 5 dakkalık market yolunu bile 1 saatte yürür oldum bi yandan da harekete devam etmeye çalışıyorum ki şişip kalmayayım evde...doktorum da 1 saat yürüyüş verdi hergün nasıl yapacaksam hem de tempolu yürüyecekmişim doğumun bir an önce başlasın dedi bebiş iri çünkü offf inşallah dediğin gibidir de kolayca doğururum daha çok siyatik ağrısı gibi kalça ağrım sancılar arada girip çıkıyo ama...kalça ağrım çok değişik kitleniyorum sol ayağımın üstüne basarken...
bundan 3 gün önce hamilelik 18 aya çıkarılsın falan diyodum ama şu son günlerde hayırlısıyla kurtulayım diye bakıyorum artık...
sıcaklardan da ödem var ayaklarımda deli gibi hiç bi ayakkabım olmuyo...bu ayaklar benim mi diyorum bakıp bakıp...ayyy kafa şişirdim hayırlısıyla kurtuluruz inşallah kızlar...
hergün bakıyorum bugün kimler doğurmuş diye?:)hepimizin hayırlı evlatları olur inşallah...doğum yapanları tebrik ederim..
kızlar çıkıyorum ben sıcakladım iyice biraz ağaçları falan suluyim hem bende ferahlarım biraz hadin görüşük millet
ay gerçekten mii?inşallah dediğin gibidir çok istiyorum normal doğum yapabilmeyi ağrı eşiğim yüksektir ama 5 dakkalık market yolunu bile 1 saatte yürür oldum bi yandan da harekete devam etmeye çalışıyorum ki şişip kalmayayım evde...doktorum da 1 saat yürüyüş verdi hergün nasıl yapacaksam hem de tempolu yürüyecekmişim doğumun bir an önce başlasın dedi bebiş iri çünkü offf inşallah dediğin gibidir de kolayca doğururum daha çok siyatik ağrısı gibi kalça ağrım sancılar arada girip çıkıyo ama...kalça ağrım çok değişik kitleniyorum sol ayağımın üstüne basarken...
bundan 3 gün önce hamilelik 18 aya çıkarılsın falan diyodum ama şu son günlerde hayırlısıyla kurtulayım diye bakıyorum artık...
sıcaklardan da ödem var ayaklarımda deli gibi hiç bi ayakkabım olmuyo...bu ayaklar benim mi diyorum bakıp bakıp...ayyy kafa şişirdim hayırlısıyla kurtuluruz inşallah kızlar...
hergün bakıyorum bugün kimler doğurmuş diye?:)hepimizin hayırlı evlatları olur inşallah...doğum yapanları tebrik ederim..
canımmm inşallah normal yaparsın rabbim gönlüne göre versin :) benimde öle ayaklarım bir garip :) korkuyorum üzerlerine basamıyorum ellerim hele kapanmıyor canım accıyor rabbim hayırlısyla hepimizi kurtarsın :)))
ödem kalçadaki sinire baskı yaptığı için ağrın olabilir.benimde olmuştu kendiliğinden geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?