2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok uzun sürmedi 1 hafta falan galiba doktoruma söylemiştim magnezyum ve kalsiyumu düzenli kullanmamı istemişti.o sıralar pek içmemiştim

hmmm...ben magnezyum ya da kalsiyum falan almıyorum ilaveten ama hergün de düzenli 2 bardak sütümü 1 kase yoğurdumu yiyorum...umarım kısa sürede geçer...dediğim gibi asıl korkum doğumum başlarsa hareket edemez kitlenir kalırım sanki..kalçamı mı kontrol edeyim sancılARIMA mı bakayım onu bilemem gibi geliyo...belki de hiç alakası yok sancılar bu ağrıyı bastırıp öne geçer benim de aklıma bile gelmez o an için...tek taraflı olması da bi hoş ediyo insanı inşallah seninki gibi kısa sürede geçer...

slm kızlar anam gece ki ağrı anlatılmaz sırtımın ağrısı taş kesilmiş bir karın arada kasıklara giren sancııı öle gece 2,5 ta sızmışım 5,45 uyandım işte olan uyku buu şimdide fitil gibiyim dr gittik 3,5 cm açılmam var nstede sancıda çıktı yarın yine çağırdı bu arada oğluş yine kilo almış Volveron 3650 doğuramamışsa bende doğuramam isticem epidural sezeryan bitsin gitsin bu hafta sonunu geçiririz herhalde evde normal doğucam diye açılmam fazlalaşmazza... Benim tosuncuk dalga geçiyor bizimle kasıklarımda kıpır kıpır ayaklarıda kıpır kıpır bi çıksın o ayaklarını ellerini ısırcam ayy kızlar hepimizin az kaldı dün çok kötüydü moralim bugün açılmam varya süper moralliyim

bugun yıne sessız burası.
2 gundur gıremıyodum dogum yapanlar olmus cok sevındım.darısı en kısa zamanda bıze ınsallah artık.
dun artık evımın temızlıgı halılarım perdelerım o ıslerıde hallettım mıs gıbı olduk sonunda sag olsunlar annemle kayınvalıdem de geldıller yardıma sıra dogumda ınsallah
ama bende de fazla bı agrı sızı yok arada adet agrısı gıbı ınce bı sızı seklınde bacaklarımdan kasıklarıma dogru bı sızı gırıyo okadar
yarın kontrolumuz var abakalım ne dıyecek doktorumuz.

bence hafta sonunu geçirmezsin iri bebekler daha güzel baskı yapıyor açılman olur ama nasıl doğacak ki 4000 üstündey di galiba çok zorlanırsın diye düşünüyorum

ay kızlar ellerde şişliğe razı olun sol ayağım 37 numaradan 40 yada 41 çıktı şişlik ful parmaklarım yere değmiyor ben çok hızlı bi kadındım şimdi uyuşuk bi insanım mutfağa zor gidiyorum

bneimki de 38 den 40 a çıktı :) eller benim değil sankii sabah kalktığımda ayağımın üzerine basamıyorum sanki iğneler batıyor off az kaldı sabır kızlar

benım arada asagı genıtal bolgemden yukarı dogru bı sey cekıyomus gıbı cızz edıyo arada sızdede bole oluyomu hıc

benım arada asagı genıtal bolgemden yukarı dogru bı sey cekıyomus gıbı cızz edıyo arada sızdede bole oluyomu hıc

canım o bende geçtiğimiz haftalarda çook oluyordu uzun süre yürüyemiyordum bile doktora sordum bebeğin ayak sancıları dedi ayağını ya da kafasını aşağıya indirdiği için olurmuş

canım o bende geçtiğimiz haftalarda çook oluyordu uzun süre yürüyemiyordum bile doktora sordum bebeğin ayak sancıları dedi ayağını ya da kafasını aşağıya indirdiği için olurmuş

bende yarın sorucam doktora daha once sormamısıtım.
senın bebısın ayaklarımı asagıda duruyo?

slm kızlar ben geldım oglusumu emzırdım uyuttum bıraz kk ya bakayım neler yapıosunuz dıe dedım herkes nasıl bakalım soracaklarınız varsa cvp vereyım

meraba canım ben doğum yaptım daha doğrusu sezaryen oldum minik oğlum dünyaya geldi çok güzel bir duygu bir anda olup bitti rüya gibiydi. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu

slm kızlar ben geldım oglusumu emzırdım uyuttum bıraz kk ya bakayım neler yapıosunuz dıe dedım herkes nasıl bakalım soracaklarınız varsa cvp vereyım

canım sende doğum yaptın heralde ben de ilk defa giriyorum doğumdan sonra.Allah analı babalı büyütsün.zor uyuttum ben de oğlumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…