ne kadar zaman sürdü senin ağrıların?
çok uzun sürmedi 1 hafta falan galiba doktoruma söylemiştim magnezyum ve kalsiyumu düzenli kullanmamı istemişti.o sıralar pek içmemiştim
maşşallahhh allah analı babalı büyütsün çok tatlı kumsalın
tşk ederım cnmmm darısı sana ınslllah
slm kızlar anam gece ki ağrı anlatılmaz sırtımın ağrısı taş kesilmiş bir karın arada kasıklara giren sancııı öle gece 2,5 ta sızmışım 5,45 uyandım işte olan uyku buu şimdide fitil gibiyim dr gittik 3,5 cm açılmam var nstede sancıda çıktı yarın yine çağırdı bu arada oğluş yine kilo almış Volveron 3650 doğuramamışsa bende doğuramam isticem epidural sezeryan bitsin gitsin bu hafta sonunu geçiririz herhalde evde normal doğucam diye açılmam fazlalaşmazza... Benim tosuncuk dalga geçiyor bizimle kasıklarımda kıpır kıpır ayaklarıda kıpır kıpır bi çıksın o ayaklarını ellerini ısırcam ayy kızlar hepimizin az kaldı dün çok kötüydü moralim bugün açılmam varya süper moralliyim
maşşallahhh allah analı babalı büyütsün çok tatlı kumsalın
inşallah ...
ellerimde de var şişlik aynı senin gibi özellikle sabahları kalkınca kapatırken zorlanıyorum...sonra biraz biraz düzeliyo tam olmasa da yumruk yapabiliyorum şükür...ne garip di mi insanın normal zamanda gayet düşünmeden yaptığı hareketler o basit gördüğümüz hareketler ne büyük nimetmiş aslında . boşuna demiyolar insan elindekinin değerini kaybedince anlıyo diye...zıplayarak yataktan kalkmak çalışmak bi nefeste 2 kat merdiven çıkmak aslında ne büyük olaymış...
ay kızlar ellerde şişliğe razı olun sol ayağım 37 numaradan 40 yada 41 çıktı şişlik ful parmaklarım yere değmiyor ben çok hızlı bi kadındım şimdi uyuşuk bi insanım mutfağa zor gidiyorum
benım arada asagı genıtal bolgemden yukarı dogru bı sey cekıyomus gıbı cızz edıyo arada sızdede bole oluyomu hıc
canım o bende geçtiğimiz haftalarda çook oluyordu uzun süre yürüyemiyordum bile doktora sordum bebeğin ayak sancıları dedi ayağını ya da kafasını aşağıya indirdiği için olurmuş
canım o bende geçtiğimiz haftalarda çook oluyordu uzun süre yürüyemiyordum bile doktora sordum bebeğin ayak sancıları dedi ayağını ya da kafasını aşağıya indirdiği için olurmuş
benım arada asagı genıtal bolgemden yukarı dogru bı sey cekıyomus gıbı cızz edıyo arada sızdede bole oluyomu hıc
slm kızlar ben geldım oglusumu emzırdım uyuttum bıraz kk ya bakayım neler yapıosunuz dıe dedım herkes nasıl bakalım soracaklarınız varsa cvp vereyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?