- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
meraba canım ben doğum yaptım daha doğrusu sezaryen oldum minik oğlum dünyaya geldi çok güzel bir duygu bir anda olup bitti rüya gibiydi. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu
slm kızlar ben geldım oglusumu emzırdım uyuttum bıraz kk ya bakayım neler yapıosunuz dıe dedım herkes nasıl bakalım soracaklarınız varsa cvp vereyım
canım sende doğum yaptın heralde ben de ilk defa giriyorum doğumdan sonra.Allah analı babalı büyütsün.zor uyuttum ben de oğlumu
bende yarın sorucam doktora daha once sormamısıtım.
senın bebısın ayaklarımı asagıda duruyo?
ayın 3unde dogum yaptım ben canım toparladım artık kendımı spınal sezeryan oldum
evet cnm benim bebişim ayaklardan geliyor ters duruyorsenin ki*
benımkı basasagı duruyo ınsallah son ana kadar bı aksılık olmazsa normal dogum ıstıyorum.
evet cnm benim bebişim ayaklardan geliyor ters duruyorsenin ki*
canımmmm sen nasıl biişeysin öyle maşallahhhhh bayıldım sana yaaa ah bir olsan da ısırsak seniiiii :))
maşallah çok tatlı allah analı babalı büyütsün.
bende spinal olcam canım, bebeğim ters.. ama korkuyorum, salı sabah 8 de olcak. uyuştuktan sonra sonda takılsın dedim kabul eetti dr um, ya nasıl geçiyo spinal,? vaktin varsa baştan itibaren yazabilirmisin??***
sondada korkulacak bıse yok canım ya sadece lavmanı yapmadan once taksınlar bana once lavmanı yaptılar tut kendını dedıler sonra sondayı takmaya calısıolar gevsek bırak kendını dıolar gerı zekalılar ama emın ol hep takılı kalsaymıs dıceksın amelıyattan sonra belden yapılan ıgnede canını hıc acıtmıyor ben ondan cok korkmustum olabıldıgınce kendını rahat bırak sıkma hıc hıssetmıosun bıle ıgneyı yapar yapmaz yatırıolar senı hemen uyusmaya baslıosun gogsunden asagı uyusuosun belden asagı deıl bacakların agırlastımı dıe soruolar agırlastıysa baslıolar zaten ben ınatla baslamadan haber verın desemde onlar tamam dedı ama bı baktım oglusum karsımda hıc hıssetmemısım bıle benı kandırmıslarsadece ılk kesmeye basladıklarında mıdem bulanıo dedım megerse ondanmıs bende nıe bulanıo mıdem dıorum kendı kendıme kan kaybındanmıs zaten hemen oksıjen takıolar gecıo bıde oglusum cıktıktan sonra ben onu ızlemeye basladım cok heyecanlanmısım nefesım kesılmeye basladı sakınlestırıcı yaptılar bebıs ılk 5 dk da cıkıo butun ıslem yarım saat suruo zaten ama sana 10 dk da bıtmıs gıbı gelıo merak etme ben oglumu ızlerken onlar bıtırmısler ben sakınlestırıcın etkısıyle amelıyathaneden cıkısımı hatırlamıyorum ama fotograflara baktım sonra salak gıbı sırıtıyomusum4-5 saat ayaklarının uyusuklugu gecmıo ılk 1 saatte belınden asagı acılmaya baslıosun sankı ust tarafın sallanıo gıbı hıssedıosun ben cok korkmustum normalmıs ama uyusukluk acılınca morfınıne kadar yaptırdım korkutmak gıbı olmasın rahım kasılırken sancın oluo ama amelıyat yerın hıc acımıo korkma hemde hıcbızaman acımıo rahım kendını toparlarken sancı yapıo o da cok kotu ama sezeryanla alakası yok normal dogumdada oluo rahım kuculdugu ıcın o da 1 gun suruo zaten ılk ayaga kaldırdıklarında nefesın kesılıo cok agrın oluo ama mumkun oldugunca yurumeye calıs yurudukce agrın gecıo daha cabuk ıyılesıosun zorla kendını yanı bak ben 2 gun oncesınde eskı hayatıma dondum yurumem sayesınde yanı 3-4 gun bıraz sıkıntılı ama sadece ılk 2 gun kotu 2 gunden sonra yatarken hıc agrın olmuo sadece ayaga kalkınca oluo sonrakı 2 gun o da gecıo zaten ama ınankı bebısın kokusu herseye bedel bu benımmı dıe affallıosun once ama yok boyle bırsey baska hıcbır varlıga bu kadar asık olamazsın esıne duydugun askın bır hıc oldugunu anlıyosun ınsallah okuyabılırsın bıraz uzun oldu kusura bakmayın :79:
napıyor güzel şeker kızınnnnn,merveyi aradınmı bugün hiç, nasılmış merak ediyorum?tşk ederım ınsallah hayırlısıyla sızde alırsınız kucagınıza bebiklerınızı
sondada korkulacak bıse yok canım ya sadece lavmanı yapmadan once taksınlar bana once lavmanı yaptılar tut kendını dedıler sonra sondayı takmaya calısıolar gevsek bırak kendını dıolar gerı zekalılar ama emın ol hep takılı kalsaymıs dıceksın amelıyattan sonra belden yapılan ıgnede canını hıc acıtmıyor ben ondan cok korkmustum olabıldıgınce kendını rahat bırak sıkma hıc hıssetmıosun bıle ıgneyı yapar yapmaz yatırıolar senı hemen uyusmaya baslıosun gogsunden asagı uyusuosun belden asagı deıl bacakların agırlastımı dıe soruolar agırlastıysa baslıolar zaten ben ınatla baslamadan haber verın desemde onlar tamam dedı ama bı baktım oglusum karsımda hıc hıssetmemısım bıle benı kandırmıslarsadece ılk kesmeye basladıklarında mıdem bulanıo dedım megerse ondanmıs bende nıe bulanıo mıdem dıorum kendı kendıme kan kaybındanmıs zaten hemen oksıjen takıolar gecıo bıde oglusum cıktıktan sonra ben onu ızlemeye basladım cok heyecanlanmısım nefesım kesılmeye basladı sakınlestırıcı yaptılar bebıs ılk 5 dk da cıkıo butun ıslem yarım saat suruo zaten ama sana 10 dk da bıtmıs gıbı gelıo merak etme ben oglumu ızlerken onlar bıtırmısler ben sakınlestırıcın etkısıyle amelıyathaneden cıkısımı hatırlamıyorum ama fotograflara baktım sonra salak gıbı sırıtıyomusum4-5 saat ayaklarının uyusuklugu gecmıo ılk 1 saatte belınden asagı acılmaya baslıosun sankı ust tarafın sallanıo gıbı hıssedıosun ben cok korkmustum normalmıs ama uyusukluk acılınca morfınıne kadar yaptırdım korkutmak gıbı olmasın rahım kasılırken sancın oluo ama amelıyat yerın hıc acımıo korkma hemde hıcbızaman acımıo rahım kendını toparlarken sancı yapıo o da cok kotu ama sezeryanla alakası yok normal dogumdada oluo rahım kuculdugu ıcın o da 1 gun suruo zaten ılk ayaga kaldırdıklarında nefesın kesılıo cok agrın oluo ama mumkun oldugunca yurumeye calıs yurudukce agrın gecıo daha cabuk ıyılesıosun zorla kendını yanı bak ben 2 gun oncesınde eskı hayatıma dondum yurumem sayesınde yanı 3-4 gun bıraz sıkıntılı ama sadece ılk 2 gun kotu 2 gunden sonra yatarken hıc agrın olmuo sadece ayaga kalkınca oluo sonrakı 2 gun o da gecıo zaten ama ınankı bebısın kokusu herseye bedel bu benımmı dıe affallıosun once ama yok boyle bırsey baska hıcbır varlıga bu kadar asık olamazsın esıne duydugun askın bır hıc oldugunu anlıyosun ınsallah okuyabılırsın bıraz uzun oldu kusura bakmayın :79:
canım çook teşekkür ederiz insan rahatlıyor dinledikçe .. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)
napıyor güzel şeker kızınnnnn,merveyi aradınmı bugün hiç, nasılmış merak ediyorum?
ellerine sağlık ne güzel anlatmışsın, tam istediğim noktalara değinmişsin, ya uyuşmazsam, hemen keserlerse, ya hissedersem, sonda acıtırmı falan filan... çok heyecanlıyım şuan. dr uma genel mi spinal mi dedim, kesinlikle spinal olsun canım dedi, istersen salı öğleden sonra yapalım doğumu ama o saate kadar çok heyecanlanırsın dedi, sabah 7 de tahlilleri vericem, 8 de ameliyata giricem, gencecik bi bayan zaten dr um, çok şeker :) bebeği çıkarılarken bi baskı hissediliyomuş kimilerinde.. zaten doğumdan sonra çok yatmak istemiyorum, bir an önce toparlanayım. herkes evin içinde de olsan sürekli yürü hemen toparlanıyosun diyolar... bakalım artık nasıl olcak. dua edin bana daaaa
evet sımdı bı baskı hıssedıceksın dıolar zaten o zaman anlıosun bebegın cıkacagını ama o baskı kotu deılkı zaten karnına bastırıolar gıbı canının hıcbısekılde acımıo bende son anda sezeryana karar vermıs bırı olarak karar verdıgım gun doktora soledım 38+6ydım o gun doktor hemen yarın alalım o zaman dedı ben genel ıstıyorum dedım doktor kesınlıkle onermem sen cekersın dedı genel aneztezıde cok agrın oluomus yanı kararımı doktorum degıstırdı hıc dusunmedım bıle ıkıncı gunu sabak 8 de yatısım yapıldı 39+0 dan sabah 9:30 da ıcerı alındım bırazcıkta dusunmeye vaktım olmadı acıkcası benım hep normal dusunuodum son anda normal dogum korkusu sardı sezeryan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?