2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım çoook sevindim hadi hayırlısı allahtan birşey çıkmazda normal yaparsın bebişinde iyi maşallah :)))

canım çoook sevindim hadi hayırlısı allahtan birşey çıkmazda normal yaparsın bebişinde iyi maşallah :)))

inşallah kolay doğururum bu hafta içinde doğarsa sorun yok haftaya 40 dolacak ondan sonra da bi tehlike yoksa bekletir heralde 42 ye kadar topiğin son samurayı kalıcam inş bu çatı muayenesi tetikler de doğururum bu hafta yaa

kalmaz ınsallah masallah kuzuya ıyı olmasına sevındımm

ohhh çok şükür çatı muayeneni olmuşsun herşeyin iyi olmasına sevindim birazdan bende gidicem kontrole hazırlandım kocişi bekliyorum bu sefer heyecan varr

ben geldiiiimmmm

kızz uyuttunmu kumsalı inş kalmaz bacım ya ultrason kağıdında 1 temmuz yazıyo şaka gibi bebek iri değil ondan heralde off bide temmuz anası olurmuşum ne gülerim ama

uyuyor canım oglenlerı gecelerı yaygara baslıyor

1 temmuza kalman bacım ne yaptın bebek ırı degıl demısın benımkı 2900 dogdu valla amannnnn canı yerınde olsun

selam arkadaşlar nasılsınız... lohusayken soğuk yiyip içmek sakıncalı mı bilen duyan var mı????

kızz uyuttunmu kumsalı inş kalmaz bacım ya ultrason kağıdında 1 temmuz yazıyo şaka gibi bebek iri değil ondan heralde off bide temmuz anası olurmuşum ne gülerim ama

yok artık daha ayın başındayız kalmazsın olur mu öyle şey.benimkinde de mayıs çıkıyordu ama bak daha duruyorum.ben kaçar

ohhh çok şükür çatı muayeneni olmuşsun herşeyin iyi olmasına sevindim birazdan bende gidicem kontrole hazırlandım kocişi bekliyorum bu sefer heyecan varr

hadi hayırlı haberlerle gel canım
hoşbulduk canım naptın hastaneye gitmişsin inşallah çatı muanesi işe yarar gerçi bende pek yaramadı 2 defa oldum inşallah sende işe yarar canım

vallahi bende de yarıycak gibi gözükmüyo merve kız yerinden memnun çıkası yok

bebekpoyraz nasıl gidiyo bebekli hayat... ben bazen ölüyorum uykusuzluktan... bi de göğüslerim çok acımaya başladı... bugün elimle biberona sağdım.... plastik göğüs ucuyla falan denedim olmadı... garibim süt gelmedikçe sabırsızlandı... biberonla verdik....

senin doğum sonrası ağrı sızın var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…