selam kızlar doktordan geldim bebeğim 3114 gr boyunu sormadım ama hesapladığım doğruysa hala 49 cm 3200 doğar dedi çatı muayenesi oldum sonundaçatım normalmiş bebekte iri olmadığı için doğurursun dedi ama beyin olarak hazır olmam lazımmış hazır olursam ufak tefek darlıklarda bile doğuranlar varmış nst de sancım yok bebeğin keyfi yerindeymiş haftaya günüm dolduğu için tekrar gidicem yani bana normal doğum yolları gözüktü bizden haberler böyle
canım çoook sevindim hadi hayırlısı allahtan birşey çıkmazda normal yaparsın bebişinde iyi maşallah :)))
inşallah kolay doğururum bu hafta içinde doğarsa sorun yok haftaya 40 dolacak ondan sonra da bi tehlike yoksa bekletir heralde 42 ye kadartopiğin son samurayı kalıcam inş bu çatı muayenesi tetikler de doğururum bu hafta yaa
ben geldiiiimmmm
selam kızlar doktordan geldim bebeğim 3114 gr boyunu sormadım ama hesapladığım doğruysa hala 49 cm 3200 doğar dedi çatı muayenesi oldum sonundaçatım normalmiş bebekte iri olmadığı için doğurursun dedi ama beyin olarak hazır olmam lazımmış hazır olursam ufak tefek darlıklarda bile doğuranlar varmış nst de sancım yok bebeğin keyfi yerindeymiş haftaya günüm dolduğu için tekrar gidicem yani bana normal doğum yolları gözüktü bizden haberler böyle
hoşgeldiinnnnnn
ben geldiiiimmmm
kalmaz ınsallah masallah kuzuya ıyı olmasına sevındımm
offff su fatma aklımdan cıkmıyor yaaa
hos geldınnn ama bıdaha bos gelme bebıklı gel ınsallah
ben geldiiiimmmm
kızz uyuttunmu kumsalı inş kalmaz bacım ya ultrason kağıdında 1 temmuz yazıyo şaka gibi bebek iri değil ondan heralde off bide temmuz anası olurmuşum ne gülerim ama
offff su fatma aklımdan cıkmıyor yaaa
ahhh ahhh yaramı deşme kız bende istiyorum ama gelmiyo bu velet ben napiyim bacım
kızz uyuttunmu kumsalı inş kalmaz bacım ya ultrason kağıdında 1 temmuz yazıyo şaka gibi bebek iri değil ondan heralde off bide temmuz anası olurmuşum ne gülerim ama
gelır gelırrrr insallah bu cıkısta anca dogurdum demek ıcın yazarsın sıteye
ohhh çok şükür çatı muayeneni olmuşsun herşeyin iyi olmasına sevindim birazdan bende gidicem kontrole hazırlandım kocişi bekliyorum bu sefer heyecan varr
hoşbulduk canım naptın hastaneye gitmişsin inşallah çatı muanesi işe yarar gerçi bende pek yaramadı 2 defa oldum inşallah sende işe yarar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?