2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi hayırlı haberlerle gel canım

vallahi bende de yarıycak gibi gözükmüyo merve kız yerinden memnun çıkası yok

aynen canım yaa ben burda iyiyim diyo resmen.
kız 2 defa çok feci bi şekilde muane oldum alttan ondan da gelmiyolarsa bişey demiyorum artık bugün zaten yediğim hurmanın haddi hesabı yok bakalım bide onun etkisini bekliyorum

kızlaarr ben geldim ama geri çıkıyorum eşim aradı akşam denize gidicekmişiz değişiklik olur benim için de belki eşim girer denize hazırlık falan yapıyim girmezse de zaten yürüyüş yaparız sahilde
aşkım benim yaaa bazen uyuz ediyo beni ama seviyorum be keratayı

benimde canım acıdı biraz eşimi dün payladım hurma yüzünden o bi yerden alıyo çok güzel hurma kocaman böyle kaç zaman önce sipariş ettim sana hala getircen bak doğuramıycam dedim tamam hatırlatsana diyo bugün yediğimiz hurmalar inşallah ogün bi işe yarar napalım gelmezlerse biz getircez artık sezeryan mezeryan asla suni sancı almam ama o zamana kadar zaten gelirse gelir yani

valla heryerde kolay doğum yaptırıyo diye yazıyo ama bakalım neyse ben kaçar hadin görüşürük millet

kızlar banayaklaşmanın bebeği hastanedeymiş ciğerlerine süt kaçmış cihaza bağlamışlar dua edin iyileşsin offf

ayy allah şifa versin iyileşir inşallah çabucak (

bende bugün kontrole gitmedim kocim uyuzluk yaptı yol yorgunuyum bugün dinlenelim yarın gidelim olmazmı diye sızlanıyodu bende tamam dedim napim yarın gidicem artık kontrole, ayy bacaklarım ağrıyo ya benim alt taraf ta ağrıyo biras çatı genişlemesinden diycemde nereye kadar genişliycek bu mered ne zamandır ağrıyo kemikler mi açılıyo noluyo anlamadım yaw

amin canım ya nazar değiyo bize galiba ya hiç olacak şeymi çok üzüldüm vallahi bugün doktor sağolsun darsada genişletti benim çatıyı bigüzel sırtım ağrıyo benimde feci derecede:44:

selam bayanlar benim bebişin fena halde gazı var milupanın rezene çayını aldım ama dozunu bilemedim 100 ml yazıyor çok değilmi bebeğekullanıp bilen varsa yazabilirmi lütfen günde kaç kere ne kadar verebilirim?

başka bi topikten alıntı yaptım böyleymiş
merhaba canim bende kizim 20 günlükken vermeye baslamistim 100 ml lik 2 cay kasigi atiyodum üzerinde yaziyo zaten ayrica sende icebilirsin ben hem rezene hemde papatya cayi veriyorum eve gelen ebe önermisti

çok teşekkür ederim.

selam arkadaşlar nasılsınız... lohusayken soğuk yiyip içmek sakıncalı mı bilen duyan var mı????
canım ben soguk ıcmıyorum hıc bıseyı yanı cok bunalırsam karıstıryorum sogukla azcık

bende uykusuzum canım göğüs uclarım baya acıyor benımde ama bıraz bıraz duzelmeye basladı sankı bende pompa almıstım ama nereye kadar valla verdım agladım baya ama suan duzelmeye basladı alıstı sanırım

kızlar banayaklaşmanın bebeği hastanedeymiş ciğerlerine süt kaçmış cihaza bağlamışlar dua edin iyileşsin offf

ay nasıl yanıı cıhaza baglı durumu agrımıymıs yoksa bacım

ay bızım bu guzel muhabbetlerımze nazar degdı hep allahım baska bır bebek acısı gostermesın topigımıze

ay nasıl yanıı cıhaza baglı durumu agrımıymıs yoksa bacım

ay bızım bu guzel muhabbetlerımze nazar degdı hep allahım baska bır bebek acısı gostermesın topigımıze

bilmiyorum ki canım burcuerpak la konuşmuş göstermiyorlarmış bebeği annesinede inşallah ciddi değildir bende öyle umut ediyorum

kızlar meraba pek müsait değilim haber verim die şeyettim..07.06.2011 akşam 22ç40 da suni sancı normal doğumla 3585 gr 49 cm lik ahmet selimimi doğurdum.ama bebim kakasını yapmış ve yutmuş.yoğun bakımda nolur dua edin bben çıktım hastaneden elim boş döndüm...duanıza ihtiyacım var ...allaha emanet..bebişim çok tatlı:) bide damla zerre sütüm gelmedi çok moralim bozuk.ayrıntılı bilgi veririm sonra
bodrumun bebekten haber var mı ameliyat oldu mu bbi de iki gündür doğuran var mı kızlarr

canım çok geçmiş olsun.. inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine.. moralini yüksek tutmaya çalış ki sütün gelsin.

ben bugün dogurduktan tam 4 gün sonra görebildim oglumu hala yogun bakımda cihaza baglı..ve ne zaman iyileşecegimiz belli degil..allah bu durumda olan herekese sabır versin..dokunamadan koklayamadan verdik doktorlara emanet..inşllhh bana yaklaşmanın bebeginin durumu iyidir de benim yaşadıklarımı yaşamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…