hadi hayırlı haberlerle gel canım
vallahi bende de yarıycak gibi gözükmüyo merve kız yerinden memnun çıkası yok
aynen canım yaa ben burda iyiyim diyo resmen.
kız 2 defa çok feci bi şekilde muane oldum alttan ondan da gelmiyolarsa bişey demiyorum artık bugün zaten yediğim hurmanın haddi hesabı yok bakalım bide onun etkisini bekliyorum
benimde canım acıdı biraz eşimi dün payladım hurma yüzündeno bi yerden alıyo çok güzel hurma kocaman böyle kaç zaman önce sipariş ettim sana hala getircen bak doğuramıycam dedim tamam hatırlatsana diyo bugün yediğimiz hurmalar inşallah ogün bi işe yarar napalım gelmezlerse biz getircez artık sezeryan mezeryan asla suni sancı almam ama o zamana kadar zaten gelirse gelir yani
kızlar banayaklaşmanın bebeği hastanedeymiş ciğerlerine süt kaçmış cihaza bağlamışlar dua edin iyileşsin offf
ayy allah şifa versin iyileşir inşallah çabucak(
bende bugün kontrole gitmedim kocim uyuzluk yaptı yol yorgunuyum bugün dinlenelim yarın gidelim olmazmı diye sızlanıyodu bende tamam dedim napimyarın gidicem artık kontrole, ayy bacaklarım ağrıyo ya benim alt taraf ta ağrıyo biras çatı genişlemesinden diycemde nereye kadar genişliycek bu mered ne zamandır ağrıyo kemikler mi açılıyo noluyo anlamadım yaw
selam bayanlar benim bebişin fena halde gazı var milupanın rezene çayını aldım ama dozunu bilemedim 100 ml yazıyor çok değilmi bebeğekullanıp bilen varsa yazabilirmi lütfen günde kaç kere ne kadar verebilirim?
başka bi topikten alıntı yaptım böyleymiş
merhaba canim bende kizim 20 günlükken vermeye baslamistim 100 ml lik 2 cay kasigi atiyodum üzerinde yaziyo zaten ayrica sende icebilirsin ben hem rezene hemde papatya cayi veriyorum eve gelen ebe önermisti
canım ben soguk ıcmıyorum hıc bıseyı yanı cok bunalırsam karıstıryorum sogukla azcıkselam arkadaşlar nasılsınız... lohusayken soğuk yiyip içmek sakıncalı mı bilen duyan var mı????
bebekpoyraz nasıl gidiyo bebekli hayat... ben bazen ölüyorum uykusuzluktan... bi de göğüslerim çok acımaya başladı... bugün elimle biberona sağdım.... plastik göğüs ucuyla falan denedim olmadı... garibim süt gelmedikçe sabırsızlandı... biberonla verdik....
senin doğum sonrası ağrı sızın var mı
kızlar banayaklaşmanın bebeği hastanedeymiş ciğerlerine süt kaçmış cihaza bağlamışlar dua edin iyileşsin offf
ay nasıl yanıı cıhaza baglı durumu agrımıymıs yoksa bacım
ay bızım bu guzel muhabbetlerımze nazar degdı hep allahım baska bır bebek acısı gostermesın topigımıze
bilmiyorum ki canım burcuerpak la konuşmuş göstermiyorlarmış bebeği annesinede inşallah ciddi değildir bende öyle umut ediyorum
nolmuş kızlar banayalklaşmanın bebegine yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
kızlar meraba pek müsait değilim haber verim die şeyettim..07.06.2011 akşam 22ç40 da suni sancı normal doğumla 3585 gr 49 cm lik ahmet selimimi doğurdum.ama bebim kakasını yapmış ve yutmuş.yoğun bakımdanolur dua edin bben çıktım hastaneden elim boş döndüm...duanıza ihtiyacım var ...allaha emanet..bebişim çok tatlı:) bide damla zerre sütüm gelmedi çok moralim bozuk.ayrıntılı bilgi veririm sonra
bodrumun bebekten haber var mı ameliyat oldu mu bbi de iki gündür doğuran var mı kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?