2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaa geçmiş olsun canım yaa bişey demiyorum artık allah şifasını versin bir an önce inşallah allah bütün bebekleri anne babalarına bağışlasın

canım hayalbazcım cokkkkkk cokkk gecmiş olsun inşşllhh hemencecik kavuşursun bebeginee..arkadaşım bunu anca yaşayan anlar ben de 4 gündür ellerim bomboş oglumun hayaliyle yanıp tuutşuyorum..ilk defa bugün gidebildim yanına gösterdiler...nasıl güzel uzun uuzun da sacları var aynı da bana benziyo..anlıyorum seni cokkk cokkk...benimde sütüm gelmedi canım..ama hergün 3 saatte bir pompayla sagıyorum..ve durmadan su iiçiyorum..cünkü oglum iyileşince cok ihtiyacı olcak onlara sen de öyle yap canım nolur..ben damla damla biriktiriyorum..bi damlası bile onlar için cok önemli...moralini bozma..önce allaha sonra doktorlara emanet onlar..kısmet kaderde bu varmış..inşllahh cabuk iyileşirler..

canım bağırsaklarında bi düzelme varmı allah sabır versin beklemek çok zor tabi ama iyileşir üzme kendini allaha emanet olsun bebişler..

hergün sadece kendim için degil bütün bebekler ve anneleri için dua ediyorum..cünkü ne kadar zor oldgunu yaşamayan anlayamaz..insanın isyan edesi geliyor bazen niye ben niye biz diye ama herşey allahtan...benimkide pazartesi dogdu salı ameliyat oldu canım işte..ve hala hastanede ve nekadar kalacagı da belli degil. iyileşmesine ve hayata tutunmasına baglı...umarım seninbebbegin de hemen iyileşir inan cok üzüldümmmmmmmmmm

canım bağırsaklarında bi düzelme varmı allah sabır versin beklemek çok zor tabi ama iyileşir üzme kendini allaha emanet olsun bebişler..

yok denizcim zaten işte suanda bekleme evresindeler..amleiyatı yaptılar bagırsagın calşmayan ve dolanmış kısmını cıkardılar bide delinmiş üstüne üstlük onu temizlediler..şuanda bagırsak hareket etmiyo zaten boynundan serumla besleniyor..ne zaman calışmaya başlıycak belli degil..belkide hiç calışmıycak o zaman bi ameliyat daha..öff cok zor...işte daha bizim işimiz uzun yanii..allah ogluma güc kuvvet versin...

üzülme canım benim iyileşecek bebişlerimiz inşallah....ben şimdi çıkmak zorundayım daha sonra gelcem inşşş

kızlar sızınlede paylasmak ıstedım hamılelıkten bır kac gun önce vucudum delı gıbı kasınmaya basladı ve dogumdan sonra ıyce arttı hemen acıle kaldırıldım ve halılelıkte %1 gorulen pupp dıye bır hastalık yasıyomusum her yerım kabardı hıc ıyı degılım ve kortızon tedavısı aldım sımdı hap tedavısıne basladım eger sızde oyle bısey varsa ıhmal etmeyın hemen onlemını alın ız kalıyomus kızarıklıkalrın oldugu yerde (( dahada otesı pıskolojık tedavıye basladım atarax verdı doktor kafayı yemıssın dedı pıskolog

Son düzenleme:

aminn canım oğluna sana güç versin şifa versin doktorların çok iyi en iyisini yapıyorlardır bebeğin için atlatıcaksınız allahın izniyle..

canım benim cok üzüldüm yaaa...cok gecmiş olsun...öff nerde ne varsa bizi buluyo yaa nazar mı degdi nedir anlamadım..cok gecmiş olsun...ilaclarını kullan hemen gecer inşşallhh

canım yaa rahatlamaya çalış hepsi geçicek güzel yönlerini düşün bir zaman sonra bebeğinde sende birbirinize alışıcaksınız herşey çözülecek üzme kendini lütfen..

canım seni görünce geçmişi okumadan hemen yazayım dedim, oğlun ameliyat olmuş. İnşallah sapasağlam alacaksın kucağına. gerçekten çok çok zor Allahım kimseye böyle imtihan yaşatmasın, ama bu kadar zor bir sınavın mükafatı çok büyük olacak sen gönlünü ferah tut..annesi olarak ona çok dua et, hep olumlu ol ki o da güç alsın senden...inşallah bi daha ameliyat olmasına gerek olmayacak bize çok güzel haberler vreceksin, oğlumu aldım evime gidiyorum diyeceksin...dualarım seninle...

bircecim sen dogurdun mu????

yok canım, bugün son kontrolümüze gittik, pazartesi nasipse doğum. çok geçmiş olsun sana da. efe güçlü bir bebek, inşallah atlatacak bütün sorunları. sürekli dua ediyorum ona. topiğe bir şeyler oldu zaten. şimdi biraz baktım banayaklaşma, hayalbaz... kötü oldum. allah bütün bebekleri sağlıkla bir an önce annelerine kavuşturur inşallah...

ay nazar değdi ya haziran bebeklerine Allah şifa versin canım inşallah bi an önce iyileşirde alırsın hemen kucagına kendini çok üzmemeye çalış oda etkiliyodur sütünün gelmesini

Son düzenleme:

psikolog böylemi söyledi? neden psikolojik tedavi gördün canım çok stres yaptıgın içinmi ? bence psikologluk bi durum yoktur ama gitmen iyi olmuştur rahatlatır biraz hiç olmazsa , çok geçmiş olsun bugün hep kötü haberler aldık ya

Son düzenleme:
escool canım şimdi nasılsın, çok geçmiş olsun...
cidden nazar değdi topiğimizin annelerine ve bebeklerine ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…