sut nasıl kactı acaba emzırırkenmı anlamadım kı
kızlar meraba pek müsait değilim haber verim die şeyettim..07.06.2011 akşam 22ç40 da suni sancı normal doğumla 3585 gr 49 cm lik ahmet selimimi doğurdum.ama bebim kakasını yapmış ve yutmuş.yoğun bakımdanolur dua edin bben çıktım hastaneden elim boş döndüm...duanıza ihtiyacım var ...allaha emanet..bebişim çok tatlı:) bide damla zerre sütüm gelmedi çok moralim bozuk.ayrıntılı bilgi veririm sonra
bodrumun bebekten haber var mı ameliyat oldu mu bbi de iki gündür doğuran var mı kızlarr
kızlar meraba pek müsait değilim haber verim die şeyettim..07.06.2011 akşam 22ç40 da suni sancı normal doğumla 3585 gr 49 cm lik ahmet selimimi doğurdum.ama bebim kakasını yapmış ve yutmuş.yoğun bakımdanolur dua edin bben çıktım hastaneden elim boş döndüm...duanıza ihtiyacım var ...allaha emanet..bebişim çok tatlı:) bide damla zerre sütüm gelmedi çok moralim bozuk.ayrıntılı bilgi veririm sonra
bodrumun bebekten haber var mı ameliyat oldu mu bbi de iki gündür doğuran var mı kızlarr
ben bugün dogurduktan tam 4 gün sonra görebildim oglumu hala yogun bakımda cihaza baglı..ve ne zaman iyileşecegimiz belli degil..allah bu durumda olan herekese sabır versin..dokunamadan koklayamadan verdik doktorlara emanet..inşllhh bana yaklaşmanın bebeginin durumu iyidir de benim yaşadıklarımı yaşamaz...
canım bağırsaklarında bi düzelme varmı allah sabır versin beklemek çok zor tabi ama iyileşir üzme kendini allaha emanet olsun bebişler..
hergün sadece kendim için degil bütün bebekler ve anneleri için dua ediyorum..cünkü ne kadar zor oldgunu yaşamayan anlayamaz..insanın isyan edesi geliyor bazen niye ben niye biz diye ama herşey allahtan...benimkide pazartesi dogdu salı ameliyat oldu canım işte..ve hala hastanede ve nekadar kalacagı da belli degil. iyileşmesine ve hayata tutunmasına baglı...umarım seninbebbegin de hemen iyileşir inan cok üzüldümmmmmmmmmm
yok denizcim zaten işte suanda bekleme evresindeler..amleiyatı yaptılar bagırsagın calşmayan ve dolanmış kısmını cıkardılar bide delinmiş üstüne üstlük onu temizlediler..şuanda bagırsak hareket etmiyo zaten boynundan serumla besleniyor..ne zaman calışmaya başlıycak belli degil..belkide hiç calışmıycak o zaman bi ameliyat daha..öff cok zor...işte daha bizim işimiz uzun yanii..allah ogluma güc kuvvet versin...
kızlar sızınlede paylasmak ıstedım hamılelıkten bır kac gun önce vucudum delı gıbı kasınmaya basladı ve dogumdan sonra ıyce arttı hemen acıle kaldırıldım ve halılelıkte %1 gorulen pupp dıye bır hastalık yasıyomusum her yerım kabardı hıc ıyı degılım ve kortızon tedavısı aldım sımdı hap tedavısıne basladım eger sızde oyle bısey varsa ıhmal etmeyın hemen onlemını alın ız kalıyomus kızarıklıkalrın oldugu yerde(( dahada otesı pıskolojık tedavıye basladım atarax verdı doktor kafayı yemıssın dedı pıskolog
kızlar sızınlede paylasmak ıstedım hamılelıkten bır kac gun önce vucudum delı gıbı kasınmaya basladı ve dogumdan sonra ıyce arttı hemen acıle kaldırıldım ve halılelıkte %1 gorulen pupp dıye bır hastalık yasıyomusum her yerım kabardı hıc ıyı degılım ve kortızon tedavısı aldım sımdı hap tedavısıne basladım eger sızde oyle bısey varsa ıhmal etmeyın hemen onlemını alın ız kalıyomus kızarıklıkalrın oldugu yerde(( dahada otesı pıskolojık tedavıye basladım atarax verdı doktor kafayı yemıssın dedı pıskolog
canım yaa rahatlamaya çalış hepsi geçicek güzel yönlerini düşün bir zaman sonra bebeğinde sende birbirinize alışıcaksınız herşey çözülecek üzme kendini lütfen..
yok denizcim zaten işte suanda bekleme evresindeler..amleiyatı yaptılar bagırsagın calşmayan ve dolanmış kısmını cıkardılar bide delinmiş üstüne üstlük onu temizlediler..şuanda bagırsak hareket etmiyo zaten boynundan serumla besleniyor..ne zaman calışmaya başlıycak belli degil..belkide hiç calışmıycak o zaman bi ameliyat daha..öff cok zor...işte daha bizim işimiz uzun yanii..allah ogluma güc kuvvet versin...
bircecim sen dogurdun mu????
.......................................................
hakikaten merak etmekteyim arkadaşım senin derdin ne?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?