Günaydın kızlar banayaklaşadan ve bodrumdan haber varmı?
gnydn kızlar. duygu yu aradım ambulanstayız ben seni arıyayım mı dedi. uff neler olur orda ya. siren sesleri falan çok kötü oldum. haber alınca yazarım buraya kızlar.
mrb cnm iyiyim sen nasılsın,dün sabahtı randevum dr umun acil ameliyatı çıktı randevumu saat 4 e almışlar gittim ama pek bişey demedi bebeğin keyfi yerinde 21-22 si gibi alalım dedi bende 18 i olmazmı dedim olur ama ne kadar geç alırsam o kadar iyi bebek açısından dedi, sonra beni anestezi uzmanına yolladı git tanış bide konuşun dedi,ameliyathaneye gittim kötü oldum o arada biri çıktı sedyeyle, neyse artık beklemekten başka bişey yapmıyorum cnm sen naptın
ben de ayaklarımın şişmesi dışında iyiyim cnm..burda kötü haberleri okuyunca çok moralim bozuluyorepidural mi olucaksın cnm?yoksa genel mi?ben de yarın gidiyorum dr a.kafam çok karışık
genel istemiyorum cnm spinal olucak genelde ağrıyla uyanıyorsun, kendine zor geliyorsun, bebeğine verimli olamıyorsun ilk gün , benim biraz korkum var uyanık olmaktan ama sakinleştirici yapıyolarmış
Ben dünden beri sürekli düşünüyorum..genel mi epidural mi diye kafayı yicem..en iyisi yarın dr la konuşup karar vermek..Bu arada kaç kg olmuş cnm bebeğin?
biz geldik... nasılsınızzzzz... hayırlıv cumalar
canım yanılma payını düştüm 3300 olmuş dedi, benden sana tavsiye epidural yada spinal ol kesinlikle
demekki benimki de aşağı yukarı öyle:)sevindim inşallah öyledir..ben bu ay fazla kilo aldım gibi inşallah bebek de almıştır..spinal bazılarında baş ağrısı yapıyormuş ama tabi kişiden kişiye değişir..kesilme fikri beni de korkutuyor o yüzden genel mi olsam diyorum epidurali tercih edersem hastane değişircem bi de.Gata da epidural yok çünkü
en son gittiğinde ne kadardı senin bebişin, gatada spinaldemi yokmuş? spinal baş ağrısı yapabiliyormuş dün anastezi uzmanı banada söyledi ama ben hiç duymadım bunu yaşayan umarım bende yaşamam, epiduralde biraz daha canın yanar dedi iğne yaparken :18: ama spinalde ince iğneler kullanıyoruz dedi, valla iğne korkusu hiç aklımda yokken aklıma düşürdü kız yaa
h.geldin bebiş nasıl
en son gittiğimde 2500dü cnm..spinalde yok sadece genel yapıyorlar..çok uzun sürmez herhalde iğne acısı bi anlık bir şeydir korkma cnm bence..o kadarına da katlanıcaz artık..normalden çok korkuyorum acı çekicem diye..şimdi sezaryandan da korkmaya başladım yaaa:18:
sağol canım iyi çok şükür.. uyuyo.. ama anasının memişler vasat... acıkacak meme isteyecek diye ödüm kopuyo...
kızlar en iyisi az bilmek doğum işinde... benim normal olacak diye sezeryanı araştırmamıştım... sezeryana alındım, oldu bitti... epiduralde de kardeşim sonradan diyo kalın bi iğne soktular ben gördüm diye... bilseydim korkardım ama bilmiyodumzaten sancı içindeydim ben, gözüm bişi görmüyodu
biz geldiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ya bide kaç haftalıkken 2500 seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?