2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu memişler için napıcaz önlem alsak :18:

bence daha fazla doğar son haftalarda çok kilo alıyolar

bence daha fazla doğar son haftalarda çok kilo alıyolar

Hayırlısı cnm..kilosunu takmıyorum sağlıklı olsun da hiç dert değil doğunca kilo alır..
Doğum işi aklımı çok kurcalıyor..eşimde sürekli karar ver epidural mi genel mi deyip baskı yapıyor sanki üstüme geliyor..yarın drla konuşup karar vercem diyorum ona bile kızıyorbenden daha stresli..

istediği kadar kalsın kuzucuk..ne kadar kalsa o kadar iyi..dr un ne diyor?ne zamana kadar bekliceksiniz cnm?

dr um artık doğur diyo yanında ki asistanı da geçen gün dedi doğurmadın mı sen diyo çıkmıyosa ben napiyim canım allah allah çıkmıyo işte çıkmıyo kardeşim aslında zamanı da geldi ama napiyim yaa çıkmak istemiyo bende sezeryana falan alırlar diye tırsıyorum normal doğum istiyorum ben bakalım nolucak beklemedeyiz

kızlar geçmişi okuyamadım da banayaklaşmanın bebişinin nesi var..merak ettim.birasdan bbebişimi görmeye hastaneye gitcem.ama camın arkasından gerçi bugün moralim iyi hastaneyi aradık bebişle ilgili güzel şeyler sölediler.hareketlenmiş,mamasını güzl güzel yiyomuş:)canım oğluşum..burdan naber kızlar doğuran var mı

kızlar bbide ultrason kilosuna çok takılmayın.benimkine en son 3050 gr demişti.hatta bi önceki kontrolde 3020 grdı yani 15 günde hiç kilo almamış görünüyodu..ama 3585 gr doğdu:)

zorunlu kalırlarsa kendiliğinden gelmezse ya suni sancı ya da sezaryan yaparlar..ama inşallah gerek kalmaz bugün yarın gelir küçük meleğin

yok canım sarılık diil mekonyum yutmuş kakasını yapmış yani karnımda onu da yutmuş.midesini yıkamışlar doğar doğmazenfeksiyon var şimdi ciğerlerindeama iyiye gidiyo inşallah..belkş ptesi çıkarmış

mşllh ya daha haziranın ortasında bile değiliz herkesler doğurmuş süper yaaa..
bni rabbim mükafatlandidırdı die düşünüyorum ilki bu kadar kolay değildi ama bu süperdi cidden ya aklıma geldkçe tekrar yaşamk istyorum

Çok geçmiş olsun hayalbaz..çok şükür iyiymiş bebişin de:)bir an önce çıkarırlar da sarılıp koklarsın kuzunu inşallahhhhhhhh..

gözünaydın canım. inşallah bir an önce çıkar eve. banayaklaşmanın bebeğinin kalp damarlarından birisi tıkalıymış, anjiyo yapılacakmış bugün((

gelir cnm merak etme:)) sen bol bol uyu gez toz keyif yap zamn su gibi geçer

hayalbaz sen kaçıncı haftanda, nasıl doğum yaptın?genelde gecikmiş doğumlarda bu durum yaşanıyor diye biliyorum ben..

zorunlu kalırlarsa kendiliğinden gelmezse ya suni sancı ya da sezaryan yaparlar..ama inşallah gerek kalmaz bugün yarın gelir küçük meleğin

bakalım inşallah kendiliğinden gelir canım

gelir cnm merak etme:)) sen bol bol uyu gez toz keyif yap zamn su gibi geçer

yapıyorum canım yapmazmıyım ama bekliyoruz işte ne zaman gelir bilmem zaman bana hiç geçmiyo yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…