2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar duygu aradı. izmir şifa hastanesine sevk etmişler. anjiyo değil direk ameliyat olacakmış bugün. bekliyolar hastanede. lütfen dualarınzı esirgemeyin. bu cuma günü cuma vaktinde tüm dualar burcu bebek için olsun.

küçücük bebek ya, doğar doğmaz nelerle uğraşıyor yavrum. duygu da perişan olmuştur. inşallah güzel geçer ameliyat, bir an önce evlerine dönerler sağ salim...

ayyyyy çok üzüldüm banayaklaşmaya ağlıcam şimdi zaten morallerim berbat..off ..allah şifa versin...

ben 39+1 de yaptım doğumu.salı günü bebişin hareketlerini kuvvetsiz hissediyodum akşam hastaneye gittim nstye girim die.az sancım çıktı.muayenede 4 cm aöıklık çıktı.suni sancıyla oldu saat 22.40 da.

bende geç doğumda olur die biliyodum şaşırdım..anlamadım.benimki nerdeyse 3 haftayı geçkin süredir doğum kanalındaydı.belki ondan bunaldı çocuk.strese girince bebek ilk kakasını yaparmış netten okudum

slm millet bir geld,m bakayım diye yine kötü haber.nazar değdi millete hayırdır. duyguya çok üzüldüm allah şifa versin. bodrumdan haber varmı birde merve doğurdumu acaba

Üzme kendini şimdi cnm..oluyor böyle durumlar..komşumuzun kızında da öyle bir sorun olmuştu,şimdi turp gibi maşaallah:)
banayaklaşmanın bebeğine çok üzüldüm,o minicik beden nasıl ameliyat olucak yaa..Allahım yardımcısı olsun..en kısa zamanda sağlığına kavuşsun burcu bebek ve diğer hastanedeki bebeklerimiz..

slm millet bir geld,m bakayım diye yine kötü haber.nazar değdi millete hayırdır. duyguya çok üzüldüm allah şifa versin. bodrumdan haber varmı birde merve doğurdumu acaba

slm hoşgeldin evet nazar değdi valla
bodrumu bilmiyorum da merve yaptı doğumunu normal denenmiş ama olmayınca sezeryana almışlar galiba yarın yada bugün çıkar hastaneden

Hoşgeldin Ege..sürekli kötü haberler alıyoruz canımız çok sıkkınnazara geldi bebeklerimiz..bodrumun bebeği de ameliyat oldu,hastanede..Merve doğurdu cnm..

kuzu iyi telefonla konuşuyoruz bebişiyle uğraşutyor. fmg,fatma,öyküm ,kuzu bunlarda telden haberleşiyoruz artık siteye rahat giremiypruz ancak iznimiz bitip işe başlayınca aktifleşiriz.

fatma nasıl olmuş çok merak ediyoruz onu yaa en son ne zaman görüştünüz nasıldı durumu

kızlarr 8 kg gıtmıssssssssssssssssssssssssssss 59 hamıle kalmıstım 70 le gırdım toplam 11 kılo almıstım 62 kg suannnnnnnnnnnnnnnn dahada verırım darısı hepinize olsunnnnnnn MERVEMDE evde suan cıkmıs hastaneden

Son düzenleme:

ben 20 kg aldım bakalım ne kadarı gidecek :44: gözün aydın valla cnm iyi eski formuna dönmiş sayılırsın, merve nasıl olmuş iyi dikişleri falan,bebiş nasılmış, kumsal hanım nasıllar

evettttttttt 3 kg kaldııı eskı kıloma donmeye verırım onudaaaa belkı daha fazlası gıder
merve eveıne geldı cok sukur dıkıslerı eee bıraz yakacak tabıkı ama masallah burakımda mervem de cok ıyı kumsalda öglenleri uyuyor teyzesı gece 23.30 da baslıo saat 05:00 kadar uyku yok

Son düzenleme:

bakalım bizimkiler nasıl olacak gecemi uyumaz gündüzmü uyumaz bilmiyorum, of daha benim ne kadar çok var ya

nerde bu milletttttttttttttttttttttttt, doğuranlar doğurmayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84:

selam kızlar biz geldik kızımla.doktora gittik bugün beklemeye devam.doğurmazsam perşembe günü tekrar gidicem.kızım 3700 olmuş.umarım normal doğurabilirim.tekrar alttan muayene etti hatta bu sefer baya uzun sürdü.kontrolden sonra biraz kan geldi merak etme sorun olmaz korkma dedi.başı artık yerleşmiş baskı yapmaya başlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…