kızlar duygu aradı. izmir şifa hastanesine sevk etmişler. anjiyo değil direk ameliyat olacakmış bugün. bekliyolar hastanede. lütfen dualarınzı esirgemeyin. bu cuma günü cuma vaktinde tüm dualar burcu bebek için olsun.
kızlar duygu aradı. izmir şifa hastanesine sevk etmişler. anjiyo değil direk ameliyat olacakmış bugün. bekliyolar hastanede. lütfen dualarınzı esirgemeyin. bu cuma günü cuma vaktinde tüm dualar burcu bebek için olsun.
ayyyyy çok üzüldüm banayaklaşmaya ağlıcam şimdi zaten morallerim berbat..off ..allah şifa versin...
ben 39+1 de yaptım doğumu.salı günü bebişin hareketlerini kuvvetsiz hissediyodum akşam hastaneye gittim nstye girim die.az sancım çıktı.muayenede 4 cm aöıklık çıktı.suni sancıyla oldu saat 22.40 da.
bende geç doğumda olur die biliyodum şaşırdım..anlamadım.benimki nerdeyse 3 haftayı geçkin süredir doğum kanalındaydı.belki ondan bunaldı çocuk.strese girince bebek ilk kakasını yaparmış netten okudum
slm millet bir geld,m bakayım diye yine kötü haber.nazar değdi millete hayırdır. duyguya çok üzüldüm allah şifa versin. bodrumdan haber varmı birde merve doğurdumu acaba
slm millet bir geld,m bakayım diye yine kötü haber.nazar değdi millete hayırdır. duyguya çok üzüldüm allah şifa versin. bodrumdan haber varmı birde merve doğurdumu acaba
yok canım sarılık diil mekonyum yutmuş kakasını yapmış yani karnımda onu da yutmuş.midesini yıkamışlar doğar doğmazenfeksiyon var şimdi ciğerlerinde ama iyiye gidiyo inşallah..belkş ptesi çıkarmış
slm hoşgeldin evet nazar değdi valla
bodrumu bilmiyorum da merve yaptı doğumunu normal denenmiş ama olmayınca sezeryana almışlar galiba yarın yada bugün çıkar hastaneden
hoşbulduk cnm.. evt nazar değdi. doğum yapmayan arkadaşlara allah yardım etsin....
amin canım sağol kuzu nasıl haber varmı ?
kuzu iyi telefonla konuşuyoruz bebişiyle uğraşutyor. fmg,fatma,öyküm ,kuzu bunlarda telden haberleşiyoruz artık siteye rahat giremiypruz ancak iznimiz bitip işe başlayınca aktifleşiriz.
kızlarr 8 kg gıtmıssssssssssssssssssssssssssss59 hamıle kalmıstım 70 le gırdım toplam 11 kılo almıstım 62 kg suannnnnnnnnnnnnnnn dahada verırım darısı hepinize olsunnnnnnn MERVEMDE evde suan cıkmıs hastaneden
evettttttttt 3 kg kaldııı eskı kıloma donmeye verırım onudaaaa belkı daha fazlası gıder
merve eveıne geldı cok sukur dıkıslerı eee bıraz yakacak tabıkı ama masallah burakımda mervem de cok ıyıkumsalda öglenleri uyuyor teyzesı gece 23.30 da baslıo saat 05:00 kadar uyku yok
bakalım bizimkiler nasıl olacak gecemi uyumaz gündüzmü uyumaz bilmiyorum, of daha benim ne kadar çok var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?