selam kızlar biz geldik kızımla.doktora gittik bugün beklemeye devam.doğurmazsam perşembe günü tekrar gidicem.kızım 3700 olmuş.umarım normal doğurabilirim.tekrar alttan muayene etti hatta bu sefer baya uzun sürdü.kontrolden sonra biraz kan geldi merak etme sorun olmaz korkma dedi.başı artık yerleşmiş baskı yapmaya başlamış.
slm hoşgeldiniz. maşallah kızına,kocaman olmuş, benim fıstığımın yanında tombiş :)sağ salim kolaycacık atlatırsın inş. doğumunu da...
herkes mi doğurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:84::84::84::84:
ben bi doğuayım uyutur uyutmaz burdayım..(diye düşünüyorum)
haftasonuna kadar evde olmicam zaten ben, gelemem yaniilk günler pek giremeyiz gibi geliyor bana:)bebiklerimizle ilgilenmekten..sonra ben de gelir giderim..merak ederim herkesi:)
kızlarrrrr..
işte benim Burak'ımmm :)))
9 ay boyunca yüzünü görmediğim ama hep içiçe yaşadığım oğlumla 08.06.2011 , doğumu saat 10:06 olup 11:25 civarı tanışdığım oğlum..
daha güzel resimleri var da şimdilik bunu koydum kızlar :)
9 ay boyunca yüzünü görmediğim ama hep içiçe yaşadığım oğlumla 08.06.2011 , doğumu saat 10:06 olup 11:25 civarı tanışdığım oğlum..
rüyamdaki burakkkkkkkkkkkkkk, üst dudağı havada bakkkkkk
nasıl bi duygu merve yaaaa... anlatsana doğumunu hemen. Allah analı babalı büyütsün, sağlık sıhhat versin canım, çok sevindim. şuan nasılsın?
sağol ezgimm darısı başına... normal doğum denendi ama olmadı bebeğimin kalp atışaları yavaşladı acil sezaryene aldılar beni iyi ki de almışlar kordon dolanmış boynuna ondan öyle kalp atışları yavaşlamış...
sonda takılırken biraz acıyo ezgi kendini sıkma yetr ben çok sıktım stresten...
ameliyattan çıkar çıkmaz kusmuşum çünkü poğaça yemiştim sezaryen olcağımı bilsem lokma almazdım aklında olsun aç gidiceksin... bebeğim bebeğim diye diye uyandım hemen kendime geldim sonra ablamlar geldi annem zaten başımdaydı, anneme diyorum boyu kaç 52 cm kilosu 3700 gr. nasıl bebeğim anne? çok tatlı bebeğin var kızım gelcek şimdi dedi 15-20 dk sonra geldi ağlıyordu biraz boynuma dayadılar hemen kesti ağlamasını :) emzirdim kaptı memeyi veletama çok acıyor ezgim mutlaka şimdiden önlemini al kanaya kanaya emziriyorum... ama napıyım benimle besleniyor... 2. gün hemen ayaklandm yatmıyorum ablalarm şaşırdı biz senin gibi değildik ne kadr güzel hiç doğum yapmamış gbiisin dediler... karnıma baktım anam yok inmiş dümdüz şuan bile... hiç kafanıza takmayın...
şuan ananesinin kucağında ve tarih edeilemez bi duygu...
Allah herkese yaşatsın... detaylı anltıcam müsait zamanda..
kız yerim ben onuuuuuuu,çok şükür kavuştun sende yavruna. dr gece 12 den sonra hiçbişey yeme dedi bana, unutmazsam :)) sondadan çok korkuyodum, uyuştuktan sonra takacaklar onu da bakalım. göğüs için şuan ne yapabilirim ki? beklediğimizden iyi doğmuş kilo olarak burak :) teyzeesinim kuzusuuuu,,,
sen niye genel anestezi oldun ki???
dr'm epidurale karşıemzirip geliyorum çok fena kızdı bana 15 dk sonra burdayım..
koş koş koşşşşş, nispete bakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?