2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şu an duygunun bebeği şu an ameliyatta
saat 4.30 da girmiş,
ne olur dualarınızı eksik etmeyin,
duygu müsait olduğunda beni arayacak...

saat 4.30 da girmiş,

ay canım benim ya, sabahtan beri gelip gidiyorum bi haber var mı diye. Allah'ım sağlığına kavuştursun inşallah. sağ salim çıksın ameliyattan... ne zaman çıkar acaba? sevi haber alınca hemen buraya da yaz olur mu????

koş koş koşşşşş, nispete bakkkkk
kız napıyım bastı çığlığı :) neyse uyuttum.. nispet yparsın sende anacım
karnı da dümdüz olmuş zatennnnnnnnnnn:84::84::84:
sen de poyraza diyodun
evt sezaryende karın kalmıyormuş bunu anladm 1
saat 4.30 da girmiş,

hayrdır nesi varmış sevi?

bu arada birce bgun doğum yapacaktı sanırım... başka doğum ypan varmı?

yazarım canım, eğer giremeyecek olursam burcu erpak arkadaşımızdan aldım telini, burcudan da bilgi alabilirsiniz....
sesi çok kötüydü canım benim, eşime laf anlatabilirsem hastaneye gidicem.

saat 4.30 da girmiş,

offf Allahım ne kadar zor bir durum..Allahım acil şifalar versin inşallaahh..dualarımız onlarla..çabucak iyileşşsin minik yavru..

:2:
merve sana faceden de yazdım, doğum yaptığın gün aradım bacım, telin meşguldü, bi dahada aramaya fırsatım olmadı allah analı babalı büyütsün bebeğini, gözün aydın

birce p.tesi doğuma gideceğini söyledi bana...bugünmü gitmiş???

kalbinde bi sorun varmış merve, anjiyo olacaktı dr lar ameliyat demişler, fazlada soramadım kızcağız zaten çok üzgün...

kabus gibi oldu bu son yaşananlar yarabbim doğuranlara sevinemez olduk

kız napıyım bastı çığlığı :) neyse uyuttum.. nispet yparsın sende anacım

evt sezaryende karın kalmıyormuş bunu anladm 1
günler geçmiyo şimdi bana off. lansinoh kullanıyomusun canım?

yazarım canım, eğer giremeyecek olursam burcu erpak arkadaşımızdan aldım telini, burcudan da bilgi alabilirsiniz....
sesi çok kötüydü canım benim, eşime laf anlatabilirsem hastaneye gidicem.
siz aynı yerdemiydiniz duygu yla? sağ salim çıkar inş....

biraz anlattım canım aç git miden bulanmasın , genel oluşu şu yönden kötü uyanamıyorsun hemen ama ben bebeğimi görücem diye kendimi adapta edince 5-6 dk.ya uyandım ağzın uyuşuk oluyor konuşamıyorsun tam uyandığımda sayıklıyordum midem ağzımdaydı asansördeydik sanırım kusucaamm kusucammm yan yatmka istiyorum dediğimi hatırlıyorum halbuki yan yatıyormuşum ebeler yan yatıyosun zaten kusucaksan kus demeye kalmadan çıkartmışım odaya giderken bebeğim bebeğim bebeğim diye sayıkladığımı hatırlıyorum annem geld çok güzel bebeğin var beyazz tenli mavi gözlü nasıl iyi mi falan diye sordum kendime o an gleiyordum ama gözlerim kapalı, eşim geldi sarıldı biraz yanaklarıma vurdu çok güzel bebeğimiz oldu dedi çok güzeldi o an yaa baygın da olsan ayrı bi heyecanı güzelliği var...

kendini hemen ayıltmaya adapta edersen 5-6 dkda ayılıyorsun... sonrası malum bebeğim geldi emdi ben duygusalım tabi... herkes benim için gelmiş özel hiisediyorsun kendini çooooook güzel bi duygu

Gözlerim doldu Merve yaagüle güle sağlıkla büyüt oğluşunu..darısı başımıza inşallah..

ay kurban olurum yaa (( inşallah düzelir, benim oğlumunda testislerinde sorun var aslında ama 6 aya kadar düzelebilceğini 6 ay sonra kontrole eğer bişi çıkmazsa tamamdır ama sorun devam ediyorsa ilaçla tedavi olucak ilaç da fayda vermezse ufak bi operasyonla düzelcekmiş inşallah yani yeni doğan erkek bebeklerde olurmuş genelde... çinko eksikliğindenmiş...

dün faceye giren ben değildim eşimdir sevicm bugun geldik hastaneden yeni oturdum pc'ye... ben konuşurken biri aradı anladm aslında sen olduğunu da tlf numaran kayıtlı olmadığı için bende dönmeye cesaret edemedim dedim sevi olsa arar gene olsn aramış kadar olsun sağolasn bacım :)

lansinoh değil de aynı özelliklerde bi krem bakalım inşallah iyi gelir, şimdi bebeğin damağı yumuşak olduğundan memeyi tam kavrayamıyor kavrayamayınce sıkıyor damak arasında o kötü yapıyor işte... ama alışırmış , meme ucu damakla orantılı olana kadarmış çekeceğim acı... inşallah geçer..

yok cnm yarın belli olacak inşallahh..ne güzel bahanen varmışbenim o da yok millet soruyor neden sezeryan normal yap diye..size neeeeee diyesim geliyor

bana başta herkes çok yüklendi ne sezeryanı diye ama şimdi bebek makat gelişi diye kayıtlara bile girdi..

mervecim birce p.tesi doğuracak, satlarımız da 1 gün araylaydı onunla :)

bu arada....
kız ben sana buraya doğururda gelirsin demedimmi hasret???en son konuştuğumuzda....
bide...29 haziranmı, 29 mayısmı bacım????
29 haziran daha gelmediki
gözün aydın analı babalı büyüsün ulaş bebek

evet duyguyla evlerimizin arası bile 20 dak.
ama popomuzu kaldırıp bi buluşamadık...

saat 4.30 da girmiş,

Allah şifa versin, inşallah sapasağlam bi şekilde çıkar ameliyattan..

nasılsınız kızlar? ben de bugün gittim doktora, doktor 2.detaylı ultrason istemişti ona girdik bebişim çokşükür sağlıklı iç organlarında damarlarında bi sorun yok maşallah...sadece kilosu baya düşük, çoğu tek arter durumunda olduğu gibi... malesef 2450 gr çıktı ben 3 e yaklaşmıştır diye düşünüyordum ama 2 haftada 100küsür gram almış, canım sıkıldı. şükrediyorum tabi burda arkadaşların yaşadıklarını görünce ama insan yine de üzülüyor yavrusuna..
nstye girdim sancı yok bi açılma da yok, doktor bebek için son güne kadar beklicez dedi, doğum büyük ihtimal temmuza sarkacak. kilosu canını hiç sıkmasın doğduktan sonra alır merak etme dedi, güzel emzirirsen hiç sorun olmaz dedi. eşim de destek olmaya çalışıyor ama ben engel olamıyorum kendime, kilosundan dolayı hafta olarak geri görünüyor tabi..
neyse yazdıkça canım sıkıldı benim...Allah duyguya ve burcu bebeğe yardım etsin..

herkes yaşıyo canım aynı sorunu, bi süre oluyo geçiyo diyolar...

evet duyguyla evlerimizin arası bile 20 dak.
ama popomuzu kaldırıp bi buluşamadık...
iyi haberler alırız inş.

benim bebeğim de zayıf canım, ölçümlerde 10 gün geriden geliyo ama sağlıklı diyo dr um, canını sıkma sütün gelmez sonra, moralini bozma.

eşim geliyo kızlar, ona bi bakayım gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…