2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aramammı aklım hep sendeydi, doğurmuşmudur, inşallah çok kolay olmuştur dedim hep...
2 gündür benim kız gece çok uyandı o yüzden kafam çok dağınık mervecim toplasan 48 saatte 4 saat uyumamışımdır, o yüzden aramayadım tekrar kusura bakma..

hiç kafana takma canım benim, gününde doğsun yeter....
bide ben çok soda içmiştim, vitamin hapının her çeşidini içmiştim ondanmı kilosu biraz iyi doğduki...sende dene istersen.
doğduktan sonra çok kilo alıyolar merak etme, sağlıkları yerinde olsun yeter..

canım benim hiç canını sıkma..daha 3 hafta var o zamana kadar alır..sağlıklı doğsun da minik olsun hiç önemli değil..hem her şeyin miniği sevilir:)çok tatlı olur,emzirir emzirir daha iyi büyütürsün dışarıda:)

kızlar 3. günümdeyim ve hiç sütüm yok..moralim kötü..sabahtan akşama su sıvı içmekten bi hal oldum.göğüs uçlarım su topladı makşneyle boş boş çekmekten..tavsiyeniz var mı

bi de oğluşumu görmeye gittim hastaneye çok tatlıydı:)bu sefer yanına aldılar beni dokundum yanaklarına ellerine bebişimin:)

arkadaşlar burası annelerin topiği ama tecrübelerinizden dolayı sormak istedim.6 gün var adete ama dayanamadım test yaptım silik çift çizgi var acaba iğneden mi ne dersiniz geçen cuma ovitrelle vuruldum ve harıl harıl çalıştım

hoşgeldin mervecim geçmiş olsun canım gözün aydın esranın doğumunda fatmanın seninkindede duygunun şokunu yaşadık, Allahım bi daha göstermesin.burak efendi çok tatlı bu arada maşallah Allah sağlık sıhhat versin oğluşuna

canım işte tek arter durumundan büyük ihtimal. başka şey olmasın da buna çokşükür. nstdeki hareketlerini çok beğendi doktor. eşim de ben de zayıf doğmuşuz o da etkili olabilir. zaten insan kendini suçlamaya başlıyo, yemek yeme durumum bence iyi, sütüm yoğurdum herşeyim tam yani, meyve sebze et şu bu dikkat ettim hep, temizlik bile yapmıyorum, işe gidip geldim işte bi tek, bundan sonra o da yok, dinlenicem evde, bi kaç ufak iş var işte bebeğin eşyalarının yerleşmesi için o kadar...
gerekirse sınava bile çalışmam yeterki sütüm bol olsun..Rabbim yardım etsin..

ya işte tubicim bu 2 haftada biraz daha büyür diye bekliyordum ortalamadan iyice uzaklaşınca canım çok sıkıldı. doktor hiç canını sıkma dedi önemli değil dedi de işte napim, insan engel olamıyor kendine. Allah başka dert vermesin de zayıf olsun napim..

maşallah kızlar sezaryen olanların göbekler inmiş ben çatır çatır alttan doğurdum göbüşüm 5 aylık hamile gibi yaww:)napcamm

kızlar banayaklaşmanın bebeği ameliyattan çıkmış, iyi geçmiş ameliyat bundan sonrası beklemeye kalmış, Yavrularınızın yüzü gözü için dua edelim bizde iyi olsun yavrusu, onunda bodrumunda dualarımıza ihtiyacı var, dualarınızı eksik etmeyin

kızlar az önce duygu mesaj attı. ameliyattan çıkmış burcu bebek. ameliyat iyi geçmiş. bundan sonrası allah a kaldı diyor duygu. lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

selam kızlarr..bugun doktora gittim ve bebeğim iri olduğundan normal doğuma pek sıcak bakmadı doktorum....konuştuk biraz, iri bebeklerdeki doğacak olumsuzluklardan bahsetti, geçmişte böyle olumsuz tecrübelerimde oldu dedi..kararı bize bıraktı fakat riskleride anlattı.durum böyle olunca sezeryan olmaya karar verdim..Allah korusun herhangi bir olumsuzlukta ömür boyu vicdan azabı çekemem...salı günü gidiyorum kısmetse..dularınızı eksik etmeyin...:26::26:
sezeryan olan arkadaşların sütü hemen geldimi, en çok onu merak ediyorum..

kızlaar bis geldik bebeğim kilo almış yediklerim yaramış anlaşılan 3.180 gr. olmuşuz ben 3000 bile çıkmaz iyodum çok şükür boyumuz çok uzun değil ama hep bacak boyu uzun çıkardı önceden doktor uzun boylu olacak galiba derdi şimdi 47 cm çıktı babası 187 anası 170 kime çekti bu çocuk anlamadım çok şükür sağlıklı sadece suyumuz sınırda oda zaten azalsada doğuma sebep olur bu saatten sonra sorun olmaz ...Doktor başı kemiklerin arasına yerleşmiş bundan sonra sancıları bekleyin artık dedi çatı muayenesi yapmıycakmısınız dedim ultrasonda baktım kafası doğum kanalına yerleşmiş çok kilolu bi bebekte değil normal doğurabilirsin dedi ...Sancılar 5 dk ya düştüğünde geleceksin hemen gelip burda boşuna sancı çekme dedi 23 üne kadar bekliycez sancı gelmezse o gün gel durumuna bakacam bebeğin beklemeye ihtiyacı varsa bi kaç gün daha bekletebilirim yada sunni sancıyla doğumu başlatırım bebek gelmezse sezeryana alırım dedi...Bende biz 2 saat uzakta oturuyoruz 5 dkya bir sancı geldiğinde yola çıksam geç olmazmı yolda doğmasın sonra dedim doktor zaten ondan sonra senin 5-6 saatin olacak hiç bişy olmaz o zaman çık gel dedi ama bana geç gibi geldi ya :44: o kadar beklesemmi ki Hasret 4 dkya bi düştüğünde hastaneye gitmiş bi saat sonra doğurmuştu :26: tecrübeli hatunlar söyleyin bakim kaç dakikaya düştüğünde çıkmam lazım 2 saat yolumuz var çünkü :44:

oyy çok tatlı bu mervee yerim ben onuuuuu ye annesi bizim yerimize oğluşunu çok şeker maşallah nazar değmesin gözleri de iri iri yakışıklı olcak senin oğlan

yakamoz gözünaydın, büyümüş senin kız. iyi bir atak yapmış son anda:)) 23üne kadar gitmeyecek misin doktora??

kızz maşallah benimkini geçmiş seninki benim 3114 dün 47 cm azmı kız iyi boyuda bişesi yok acele etme bence ilk bebekler hemen doğmuyolar zaten istesende 5 dk da bi oldumu gidersin işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…