ay kurban olurum yaa(( inşallah düzelir, benim oğlumunda testislerinde sorun var aslında ama 6 aya kadar düzelebilceğini 6 ay sonra kontrole eğer bişi çıkmazsa tamamdır ama sorun devam ediyorsa ilaçla tedavi olucak ilaç da fayda vermezse ufak bi operasyonla düzelcekmiş inşallah yani yeni doğan erkek bebeklerde olurmuş genelde... çinko eksikliğindenmiş...
dün faceye giren ben değildim eşimdir sevicm bugun geldik hastaneden yeni oturdum pc'ye... ben konuşurken biri aradı anladm aslında sen olduğunu da tlf numaran kayıtlı olmadığı için bende dönmeye cesaret edemedim dedim sevi olsa arar gene olsn aramış kadar olsun sağolasn bacım :)
lansinoh değil de aynı özelliklerde bi krem bakalım inşallah iyi gelir, şimdi bebeğin damağı yumuşak olduğundan memeyi tam kavrayamıyor kavrayamayınce sıkıyor damak arasında o kötü yapıyor işte... ama alışırmış , meme ucu damakla orantılı olana kadarmış çekeceğim acı... inşallah geçer..
Allah şifa versin, inşallah sapasağlam bi şekilde çıkar ameliyattan..
nasılsınız kızlar? ben de bugün gittim doktora, doktor 2.detaylı ultrason istemişti ona girdik bebişim çokşükür sağlıklı iç organlarında damarlarında bi sorun yok maşallah...sadece kilosu baya düşük, çoğu tek arter durumunda olduğu gibi... malesef 2450 gr çıktıben 3 e yaklaşmıştır diye düşünüyordum ama 2 haftada 100küsür gram almış, canım sıkıldı. şükrediyorum tabi burda arkadaşların yaşadıklarını görünce ama insan yine de üzülüyor yavrusuna..
nstye girdim sancı yok bi açılma da yok, doktor bebek için son güne kadar beklicez dedi, doğum büyük ihtimal temmuza sarkacak. kilosu canını hiç sıkmasın doğduktan sonra alır merak etme dedi, güzel emzirirsen hiç sorun olmaz dedi. eşim de destek olmaya çalışıyor ama ben engel olamıyorum kendime, kilosundan dolayı hafta olarak geri görünüyor tabi..
neyse yazdıkça canım sıkıldı benim...Allah duyguya ve burcu bebeğe yardım etsin..
Allah şifa versin, inşallah sapasağlam bi şekilde çıkar ameliyattan..
nasılsınız kızlar? ben de bugün gittim doktora, doktor 2.detaylı ultrason istemişti ona girdik bebişim çokşükür sağlıklı iç organlarında damarlarında bi sorun yok maşallah...sadece kilosu baya düşük, çoğu tek arter durumunda olduğu gibi... malesef 2450 gr çıktıben 3 e yaklaşmıştır diye düşünüyordum ama 2 haftada 100küsür gram almış, canım sıkıldı. şükrediyorum tabi burda arkadaşların yaşadıklarını görünce ama insan yine de üzülüyor yavrusuna..
nstye girdim sancı yok bi açılma da yok, doktor bebek için son güne kadar beklicez dedi, doğum büyük ihtimal temmuza sarkacak. kilosu canını hiç sıkmasın doğduktan sonra alır merak etme dedi, güzel emzirirsen hiç sorun olmaz dedi. eşim de destek olmaya çalışıyor ama ben engel olamıyorum kendime, kilosundan dolayı hafta olarak geri görünüyor tabi..
neyse yazdıkça canım sıkıldı benim...Allah duyguya ve burcu bebeğe yardım etsin..
hiç kafana takma canım benim, gününde doğsun yeter....
bide ben çok soda içmiştim, vitamin hapının her çeşidini içmiştimondanmı kilosu biraz iyi doğduki...sende dene istersen.
doğduktan sonra çok kilo alıyolar merak etme, sağlıkları yerinde olsun yeter..
canım benim hiç canını sıkma..daha 3 hafta var o zamana kadar alır..sağlıklı doğsun da minik olsun hiç önemli değil..hem her şeyin miniği sevilir:)çok tatlı olur,emzirir emzirir daha iyi büyütürsün dışarıda:)
işte benim Burak'ımmm :)))
9 ay boyunca yüzünü görmediğim ama hep içiçe yaşadığım oğlumla 08.06.2011 , doğumu saat 10:06 olup 11:25 civarı tanışdığım oğlum..
daha güzel resimleri var da şimdilik bunu koydum kızlar :)
kızlaar bis geldikbebeğim kilo almış yediklerim yaramış anlaşılan 3.180 gr. olmuşuz ben 3000 bile çıkmaz iyodum çok şükür boyumuz çok uzun değil ama hep bacak boyu uzun çıkardı önceden doktor uzun boylu olacak galiba derdi şimdi 47 cm çıktı babası 187 anası 170 kime çekti bu çocuk anlamadım çok şükür sağlıklı sadece suyumuz sınırda oda zaten azalsada doğuma sebep olur bu saatten sonra sorun olmaz ...Doktor başı kemiklerin arasına yerleşmiş bundan sonra sancıları bekleyin artık dedi çatı muayenesi yapmıycakmısınız dedim ultrasonda baktım kafası doğum kanalına yerleşmiş çok kilolu bi bebekte değil normal doğurabilirsin dedi ...Sancılar 5 dk ya düştüğünde geleceksin hemen gelip burda boşuna sancı çekme dedi 23 üne kadar bekliycez sancı gelmezse o gün gel durumuna bakacam bebeğin beklemeye ihtiyacı varsa bi kaç gün daha bekletebilirim yada sunni sancıyla doğumu başlatırım bebek gelmezse sezeryana alırım dedi...Bende biz 2 saat uzakta oturuyoruz 5 dkya bir sancı geldiğinde yola çıksam geç olmazmı yolda doğmasın sonra dedim doktor zaten ondan sonra senin 5-6 saatin olacak hiç bişy olmaz o zaman çık gel dedi ama bana geç gibi geldi ya :44: o kadar beklesemmi ki Hasret 4 dkya bi düştüğünde hastaneye gitmiş bi saat sonra doğurmuştu :26: tecrübeli hatunlar söyleyin bakim kaç dakikaya düştüğünde çıkmam lazım 2 saat yolumuz var çünkü :44:
bi benim kızım minnnak kalmışşşşşşşşşşşşş:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?