kız öyle deme bak hayalbazınki 500 gr fazla doğmuş ultrason kilosundan takmayın demiş boşverr sağlıklı ya daha ne istiyon
merve ye de dr u bi 3500 bi 3200 dedi,3700 doğdu tosuncuksağlıklı olsunar yeter şaka bi yana
merabalarr,normal doğummu bekliyosunHerkese merhaba!!:) ara ara girip bakıyorum ama pek yorum yazamıyorum bu aralar... malum artık annemlerdeyim çok sık giremiyorum internete...Yakamoz gözün aydın daha da kilo alır bebişin son aylar çok hızlı kilo alıyorlar diye duydum daha da 2 haftan var:) Mervenin bebişini görmedim hangi sayfada arıyorum ama daha bulamadım. Maşallah ona da...
gelir zamanında annesi, sabret...bana dr 700 gr yanılma payı diyo ama 3200 doğar dedi daha önceki tecrübelerinden heralde bakalım hiçç takmıyom valla sancımı suyumu dört gözle bekliyom ama yok
evet ya büyümüşüz çok sevindim :)) benim doktor pek rahat ya hiç haftada bire düşürmedi kontrolleri bu haftadan sonra bile düşürmüyo adam 23 üne kadar sancı su kanama nişan gelirse gel yoksa 23ünde gel önce sunni sancı olmazsa sezeryan dedi ...yakamoz gözünaydın, büyümüş senin kız. iyi bir atak yapmış son anda:)) 23üne kadar gitmeyecek misin doktora??
bi benim kızım minnnak kalmışşşşşşşşşşşşş:84::84::84:
kızz maşallah benimkini geçmiş seninki benim 3114 dün47 cm azmı kız iyi boyuda bişesi yok acele etme bence ilk bebekler hemen doğmuyolar zaten istesende 5 dk da bi oldumu gidersin işte..
Herkese merhaba!!:) ara ara girip bakıyorum ama pek yorum yazamıyorum bu aralar... malum artık annemlerdeyim çok sık giremiyorum internete...Yakamoz gözün aydın daha da kilo alır bebişin son aylar çok hızlı kilo alıyorlar diye duydum daha da 2 haftan var:) Mervenin bebişini görmedim hangi sayfada arıyorum ama daha bulamadım. Maşallah ona da...
evet ya büyümüşüz çok sevindim :)) benim doktor pek rahat ya hiç haftada bire düşürmedi kontrolleri bu haftadan sonra bile düşürmüyo adam 23 üne kadar sancı su kanama nişan gelirse gel yoksa 23ünde gel önce sunni sancı olmazsa sezeryan dedi ...
büyümüştür o annesi en son 2700 dü sanırım 100-200 daha almış olarak doğar sende memeden ayırmaz iyice tosuncuk yaparsın doğduktan sonra
aynı sayılır kız ha 3180 ha 311460 gramcık var arada ne bilim yolda molda doğar rezil olurum vallahi :) ondan sorim dedim
100-200 çok önemli değil yaa,şurda kaç gün kaldı kavuşmamızabüyümüştür o annesi en son 2700 dü sanırım 100-200 daha almış olarak doğar sende memeden ayırmaz iyice tosuncuk yaparsın doğduktan sonra
merabalarr,normal doğummu bekliyosun
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/390282-2011-haziran-anneleri-buraya-9119.html
işte burda teyzesinin kuzusuuuu
gelir zamanında annesi, sabret...
inşallah en son 2500 dü almış çok şükürkorkuyodum çok zayıf doğup sağlığına zarar verecek bi durum olacak diye içtiğim sütler yediğim ceviz kuruüzüm fındık v.s yaramış anlaşılan doğuma kadar biraz daha yüklenim ne kadar aldırırsam kar
evet normal doğum bekliyorum canım ilki normaldi çok rahar oldu epiduralle...inşallah bu da öyle olur...çok iri bir bebek olmadığı için doktor gününü bekler diyor 12 gün kaldı bakalım inşallah sağlıklı sıhatli gelir:)
inş. bu da beklediğin gibi kolay olur cnm.
evet su kesesi boşalınca enfeksiyon riskide oluyo gitmek lazım nişan gelirse gitmem hemen sancıyı beklerim sancı gelincede düzenli sancı girmesini beklerim derken benim kız ay sonuna doğar artıkyok kızz sancı ve nişan önemli değil ama su geldiğinde gitmek lazımmış suyun boşalırsa ihmal etme su doğumu kolaylaştırıyomuş bekletirsen zor oluyomuş sancın nişanın geldiyse gitmezsin ben öyle yapıcam şahsen ama suyum gelirse giderim bendeççç
dimi, bi an önce kavuşmak istiyor insan sağlıkla doğsunda100-200 çok önemli değil yaa,şurda kaç gün kaldı kavuşmamıza
benim de 36.haftada 2600 dü. ilk bebeğim de sanırım öyleydi 39+4 te 3350 doğdu. dr bu da o civarlar olur dedi bakalım hayırlısı...çoğu kişi son haftaları bekleyemiyor, son haftalar çok alıyor bence...
evet su kesesi boşalınca enfeksiyon riskide oluyo gitmek lazım nişan gelirse gitmem hemen sancıyı beklerim sancı gelincede düzenli sancı girmesini beklerim derken benim kız ay sonuna doğar artık
dimi, bi an önce kavuşmak istiyor insan sağlıkla doğsunda
inşallah öyle olur bakalım almazsada artık sorun etmem iyi kilosu çok şükür, son haftalarda daha hızlı alıyolar evet bakalım benimki ne zaman gelecek ya hiç gelmeye niyeti yok vallahi23 üne kadar beklemekte istemiyorum aslında kızıma kavuşmak istiyorum bi an önce ama bıçak altına yatmak var işin ucunda beklerim sancıyı son ana kadar çekerim artık doğmazsa sezeryan napalım sağ salim doğsunda ...
ben de sabırsızlanıyorum çok ama bir yandan da hayırlısı,sağlıklısı diye dua ediyorum...bir de şu kakasını yapma durumundan korkuyorum...Hepimizin bebişi Allah'a emanet vallaha...Allah Korusun hepisini
kızlar iyi geceler .. nasılsınız? ben buğün doktora gittim . bebeğim dönmüş çatı muayenesi yapıldı normal çıktı bebeğimde 2950 kg. ama aklımı karıştıran bir durum var doktor dedi ki plesenta önde dedi
en ufak kanaman da gel dedi. ufak olmaz kanama aşırı bir kanaman olabilir dedi hiiç bekleme gel dedi ben o sıra durumun ciddiyetini anlamadım. eve geldim araştırdım ve bu durum bayaa riskli normal doğum yapılmaz diyor ben bişey anlamadım bu durumdan böyle bir şey hakkında bilgisi olan var mı kafayı yiyeceğim uyku felan kalmadınormal olmazsa neden normal dedi
kızlar iyi geceler .. nasılsınız? ben buğün doktora gittim . bebeğim dönmüş çatı muayenesi yapıldı normal çıktı bebeğimde 2950 kg. ama aklımı karıştıran bir durum var doktor dedi ki plesenta önde dedi
en ufak kanaman da gel dedi. ufak olmaz kanama aşırı bir kanaman olabilir dedi hiiç bekleme gel dedi ben o sıra durumun ciddiyetini anlamadım. eve geldim araştırdım ve bu durum bayaa riskli normal doğum yapılmaz diyor ben bişey anlamadım bu durumdan böyle bir şey hakkında bilgisi olan var mı kafayı yiyeceğim uyku felan kalmadınormal olmazsa neden normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?