2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba!!:) ara ara girip bakıyorum ama pek yorum yazamıyorum bu aralar... malum artık annemlerdeyim çok sık giremiyorum internete...Yakamoz gözün aydın daha da kilo alır bebişin son aylar çok hızlı kilo alıyorlar diye duydum daha da 2 haftan var:) Mervenin bebişini görmedim hangi sayfada arıyorum ama daha bulamadım. Maşallah ona da...

merabalarr,normal doğummu bekliyosun
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/390282-2011-haziran-anneleri-buraya-9119.html
işte burda teyzesinin kuzusuuuu
bana dr 700 gr yanılma payı diyo ama 3200 doğar dedi daha önceki tecrübelerinden heralde bakalım hiçç takmıyom valla sancımı suyumu dört gözle bekliyom ama yok
gelir zamanında annesi, sabret...

yakamoz gözünaydın, büyümüş senin kız. iyi bir atak yapmış son anda:)) 23üne kadar gitmeyecek misin doktora??
evet ya büyümüşüz çok sevindim :)) benim doktor pek rahat ya hiç haftada bire düşürmedi kontrolleri bu haftadan sonra bile düşürmüyo adam 23 üne kadar sancı su kanama nişan gelirse gel yoksa 23ünde gel önce sunni sancı olmazsa sezeryan dedi ...

bi benim kızım minnnak kalmışşşşşşşşşşşşş:84::84::84:

büyümüştür o annesi en son 2700 dü sanırım 100-200 daha almış olarak doğar sende memeden ayırmaz iyice tosuncuk yaparsın doğduktan sonra

kızz maşallah benimkini geçmiş seninki benim 3114 dün 47 cm azmı kız iyi boyuda bişesi yok acele etme bence ilk bebekler hemen doğmuyolar zaten istesende 5 dk da bi oldumu gidersin işte..

aynı sayılır kız ha 3180 ha 3114 60 gramcık var arada ne bilim yolda molda doğar rezil olurum vallahi :) ondan sorim dedim

inşallah en son 2500 dü almış çok şükür korkuyodum çok zayıf doğup sağlığına zarar verecek bi durum olacak diye içtiğim sütler yediğim ceviz kuruüzüm fındık v.s yaramış anlaşılan doğuma kadar biraz daha yüklenim ne kadar aldırırsam kar

yok kızz sancı ve nişan önemli değil ama su geldiğinde gitmek lazımmış suyun boşalırsa ihmal etme su doğumu kolaylaştırıyomuş bekletirsen zor oluyomuş sancın nişanın geldiyse gitmezsin ben öyle yapıcam şahsen ama suyum gelirse giderim bendeççç

benim de 36.haftada 2600 dü. ilk bebeğim de sanırım öyleydi 39+4 te 3350 doğdu. dr bu da o civarlar olur dedi bakalım hayırlısı...çoğu kişi son haftaları bekleyemiyor, son haftalar çok alıyor bence...

inş. bu da beklediğin gibi kolay olur cnm.

evet su kesesi boşalınca enfeksiyon riskide oluyo gitmek lazım nişan gelirse gitmem hemen sancıyı beklerim sancı gelincede düzenli sancı girmesini beklerim derken benim kız ay sonuna doğar artık
100-200 çok önemli değil yaa,şurda kaç gün kaldı kavuşmamıza
dimi, bi an önce kavuşmak istiyor insan sağlıkla doğsunda
benim de 36.haftada 2600 dü. ilk bebeğim de sanırım öyleydi 39+4 te 3350 doğdu. dr bu da o civarlar olur dedi bakalım hayırlısı...çoğu kişi son haftaları bekleyemiyor, son haftalar çok alıyor bence...

inşallah öyle olur bakalım almazsada artık sorun etmem iyi kilosu çok şükür, son haftalarda daha hızlı alıyolar evet bakalım benimki ne zaman gelecek ya hiç gelmeye niyeti yok vallahi 23 üne kadar beklemekte istemiyorum aslında kızıma kavuşmak istiyorum bi an önce ama bıçak altına yatmak var işin ucunda beklerim sancıyı son ana kadar çekerim artık doğmazsa sezeryan napalım sağ salim doğsunda ...

ben de sabırsızlanıyorum çok ama bir yandan da hayırlısı,sağlıklısı diye dua ediyorum...bir de şu kakasını yapma durumundan korkuyorum...Hepimizin bebişi Allah'a emanet vallaha...Allah Korusun hepisini

ben de sabırsızlanıyorum çok ama bir yandan da hayırlısı,sağlıklısı diye dua ediyorum...bir de şu kakasını yapma durumundan korkuyorum...Hepimizin bebişi Allah'a emanet vallaha...Allah Korusun hepisini

ay evet ya Allah korusun Allah'a emanet hepsi günü geçmedende oluyo o dimi ? ben 23 ünde gittiğimde doktor doğal sancı girmesi için bi kaç gün bekleyelim derse yok derim versinler sunni sancıyı napim bebeğe bişy olmasında son dönemlerde kordon dolanması kakasını yutması filan risk çok aslında Allah korusun hepsini

kızlar bugün kraftın elektrikli pilli süt pompasını aldım aslında medelayı iyi diye duymuştum ben ama , bulamadım ondan chıcco da iyi diyolardı ama o çok pahalıydı 270 dedi 100 tlye kraftınkini aldım bide son eksiğimiz anakucağı kalmıştı otomatik sallananmı alsam el ile mi derken normal bi anakucağı aldım çok ihtiyaç duyarsam ilerde elektrikli salıncak alırım dedim şimdiden sallanmaya alışmasın bide süt saklama kaplarından aldım chıcconun 5 li (biri biberon ) çalışırken lazım olcak bari şimdiden alim dedim süt gelmezse sağarım yada arada sütüm oldukça sağar depolarım bebişe vermek için

kızlar iyi geceler .. nasılsınız? ben buğün doktora gittim . bebeğim dönmüş çatı muayenesi yapıldı normal çıktı bebeğimde 2950 kg. ama aklımı karıştıran bir durum var doktor dedi ki plesenta önde dedi
en ufak kanaman da gel dedi. ufak olmaz kanama aşırı bir kanaman olabilir dedi hiiç bekleme gel dedi ben o sıra durumun ciddiyetini anlamadım. eve geldim araştırdım ve bu durum bayaa riskli normal doğum yapılmaz diyor ben bişey anlamadım bu durumdan böyle bir şey hakkında bilgisi olan var mı kafayı yiyeceğim uyku felan kalmadı normal olmazsa neden normal dedi

cnm benim bildiğimde öndeyse eşi normal doğum olmuyo diye biliyorum çatın normal doğuma elverişli anlamında demiştir doktorun fakat eşi öndeyse normal olucağını zannetmiyorum

öndeyse normal yapılabilir ama bebekten önce geliyosa rahşm ağzını kapatmış ise normal yapılması mümkün olmuyo o zaman canım belki ön tarafta demek istemiştir doktorun benim plesentada daha önce aşağıdaydı hatta bi ara rahim ağzını kapatmış durumdaydı yukarı çıkmasa normal doğuma izin vermiyodu şu an yukarıda ama ön taraftaymış belki seninkide öyledir :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…