2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim bildiğimde öndeyse eşi normal doğum olmuyo diye biliyorum çatın normal doğuma elverişli anlamında demiştir doktorun fakat eşi öndeyse normal olucağını zannetmiyorum

20 kadar bekleyelim dedi 20 ne kadar gelmezse 21 de suni sancıyla doğuma başlarız dedi. yanlış anlamış olsam kanama dan bahsedip adını hatırlamam doğru söylüyorsun nette baktım dediğin gibi normal olmaz diyor .. bu kadın ne den bana böyle dedi ya strese girip gerildim ya yarın arayıp sorucam anlamadım gitti :2:

evet cnm en iyi doktorun verir kararı bak yakamozda yazmış dediği gibide olabilir konu hakkında tecrübem yok malesef sağ salim alırsın inş. kucağına....

önde dedi canım. bende bu ne demek dedim. kanaman olabilir dedi bu da ufak bir kanama değil nişan gibi değil dedi adet kadar çook kanama dedi sakın vakit kaybetme hemen gel böyle bir durumda dedi. kullandığı cümleler aynen böyle

oyy çok tatlı bu mervee yerim ben onuuuuu ye annesi bizim yerimize oğluşunu çok şeker maşallah nazar değmesin gözleri de iri iri yakışıklı olcak senin oğlan

mervecim çok tatlı oğluşun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..

Sağolun kızlar Allah razı olsun Allah evlatlarımıza uzun ömürler versin inşallah... kurban olduğum Allah'ım yoktan var ediyor işte...
kızlar az önce duygu mesaj attı. ameliyattan çıkmış burcu bebek. ameliyat iyi geçmiş. bundan sonrası allah a kaldı diyor duygu. lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

ay çk sevindim inş. düzelir biran önce..

bız geldık kzıımla daha kac gun gelcez bılmıyoruz....
dun doktor kontrolumuz vardı kılomuz 3300 boyumuz 52 cm olmus.
asagı ınmısmı dıye sordum ınmıs son dakıkalar dedı ama alttan muayne etmedı yıne.
salı gunune kadar beklıycez hanımefendı gelmek ıstemezse doktor sezeryana karar verırız dedı kılosuna gore.ınsallah salıya kadar kendılıınden gelır dıye dua edıyorum.
ayakta fazla duramıyorum artık kasıklarıma bı baskı cokuyor.
yanı anlassılan elımız kulagımızda kızımızı beklıyoruz.

gunaydın kızlar..
merve bayıldım ogluna cok tatlı fındık gıbı yee sen onu:))
bu arada 2 gundur pozıtıf dogum hıkayelerını okuyorum kızlar normal dogum beklıyorsanız ve korkularınız varsa okuyun.
bu deneyımı yasayan anneler yazmıs nasıl rahatlatıcı anlatamam
(google yazın cıkıyor)

Son düzenleme:

damadımı kızıma gosterdımmm gerısını sız dusunun

bırcee ne zaman doğum??
bebekpoyraz masallah sana doguran ama buraları terk etmeyen sen varsın:)))

Son düzenleme:

canım ne yazıyorsun google :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…