cnm benim bildiğimde öndeyse eşi normal doğum olmuyo diye biliyorum çatın normal doğuma elverişli anlamında demiştir doktorun fakat eşi öndeyse normal olucağını zannetmiyorum
20 kadar bekleyelim dedi 20 ne kadar gelmezse 21 de suni sancıyla doğuma başlarız dedi. yanlış anlamış olsam kanama dan bahsedip adını hatırlamam doğru söylüyorsun nette baktım dediğin gibi normal olmaz diyor .. bu kadın ne den bana böyle dedi ya strese girip gerildim yayarın arayıp sorucam anlamadım gitti :2:
öndeyse normal yapılabilir ama bebekten önce geliyosa rahşm ağzını kapatmış ise normal yapılması mümkün olmuyo o zaman canım belki ön tarafta demek istemiştir doktorun benim plesentada daha önce aşağıdaydı hatta bi ara rahim ağzını kapatmış durumdaydı yukarı çıkmasa normal doğuma izin vermiyodu şu an yukarıda ama ön taraftaymış belki seninkide öyledir :26:
evet cnm en iyi doktorun verir kararı bak yakamozda yazmış dediği gibide olabilir konu hakkında tecrübem yok malesef sağ salim alırsın inş. kucağına....
oyy çok tatlı bu mervee yerim ben onuuuuuye annesi bizim yerimize oğluşunu çok şeker maşallah nazar değmesin gözleri de iri iri yakışıklı olcak senin oğlan
mervecim çok tatlı oğluşunAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Sağolun kızlar Allah razı olsun Allah evlatlarımıza uzun ömürler versin inşallah... kurban olduğum Allah'ım yoktan var ediyor işte...hoşgeldin mervecim geçmiş olsun canım gözün aydın esranın doğumunda fatmanın seninkindede duygunun şokunu yaşadık, Allahım bi daha göstermesin.burak efendi çok tatlı bu arada maşallah Allah sağlık sıhhat versin oğluşuna
kızlar az önce duygu mesaj attı. ameliyattan çıkmış burcu bebek. ameliyat iyi geçmiş. bundan sonrası allah a kaldı diyor duygu. lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
işte benim Burak'ımmm :)))
9 ay boyunca yüzünü görmediğim ama hep içiçe yaşadığım oğlumla 08.06.2011 , doğumu saat 10:06 olup 11:25 civarı tanışdığım oğlum..
daha güzel resimleri var da şimdilik bunu koydum kızlar :)
gunaydın kızlar..
merve bayıldım ogluna cok tatlı fındık gıbı yee sen onu:))
bu arada 2 gundur pozıtıf dogum hıkayelerını okuyorum kızlar normal dogum beklıyorsanız ve korkularınız varsa okuyun.
bu deneyımı yasayan anneler yazmıs nasıl rahatlatıcı anlatamam
(google yazın cıkıyor)
bırcee ne zaman doğum??
bebekpoyraz masallah sana doguran ama buraları terk etmeyen sen varsın:)))
canım ne yazıyorsun google :)
pazartesi inşallahhaftalar, aylar geçti günler geçmiyor sanki
pozitif dogum hıkayelerı:)))
gunaydınnn kızlarrrr
bırcecımm bısı kalmamısss cnm yaaa
pazartesi inşallahhaftalar, aylar geçti günler geçmiyor sanki
benımkı oglenlerı uyudugu ıcın burdayım gece yatmıyoruz
uyum sağlayamamıştır daha dünyaya:))) hamileyken nasıldı gece hareketli miydi çok? bir de 40 günden sonra huy değiştirir derler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?