benımkı oglenlerı uyudugu ıcın burdayım gece yatmıyoruz ay pardon ben yelkovana yazacaktım yaaaa
çoooook tatlı yaaaa :)
evet evet gecelerı cosuyordu benım kızım aynen oyle oldu bde kolunu badıden cıkarıp emıyor ıc tarafından
evet evet gecelerı cosuyordu benım kızım aynen oyle oldu bde kolunu badıden cıkarıp emıyor ıc tarafından
çok tatlı ya, nasıl çıkarmış dilini öyle:))
kızlar duygu face grubuna yazmış şimdi, gerçekten çok zor günler geçiriyor. 3 saat sürmüş bebeğinin ameliyatı, şu anda yoğun bakımdaymış solunum cihazıyla nefes alabiliyormuş. bir sürü şey yaşamışlar. dua edelim onun için...
slm kızlar,
dün doktora gittik.sanırım son kontroldü:) 15 hazirana kadar doğurursun dedi.normal doğum gibi görünüyo hala dedi. ama 2 ünite kan verecekler kan değerlerim hala düşük.
kızımın kilosu 3500 gr, boyuda 53.6 cm olmuş. 17-18 inde doktorum yokmuş inşallah o zaman kadar doğururum. dua edin noolur..hala tık yok çünkü bende
bu arada dün nst için ameliyathaneye de çıktım doğum yapacağım yeri gördüm. daha 10 dk önce doğmuş bi bebiş vardı. allahım bebeği görünce bi kötü oldum.başladım ağlamayaçok tatlıydı maşallah.. bende istiyorum kızımı yanımda
haydi azkaldı canım ya bende sabırsızlanıyorum perşembeye kadar doğmazsa bizde karar vericez artık 40 hafta doluyo hayırlısıyla sağlıklı gelsinler yeter..
desene aynı günlerde doğurucaz allah izin verirse:)
inşallahbenim pek umudum yok ama insanda bi sancı bişey olur ya yok zorla getiricez hanımefendiyi anlaşılan
valla ben habire tatlı yiyorum bebek hareketleniyomuş o zaman güyaa.doğum hızlanabiliyomuş diye du bakalım. yarın burda olmazsam sende dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?