2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet evet gecelerı cosuyordu benım kızım aynen oyle oldu bde kolunu badıden cıkarıp emıyor ıc tarafından

ilk zamanlar ordaki alışkanlıkları devam ediyor. benim yeğenim de bir kolunu içten çekerdi yüzüne doğru, kıyafetlerinin tek kolu hep boşta sallanırdı:)) hatta doğduğu gün ödümüz kopmuştu annemle tulumun kolunu boş görünce.

slm kızlar,
dün doktora gittik.sanırım son kontroldü:) 15 hazirana kadar doğurursun dedi.normal doğum gibi görünüyo hala dedi. ama 2 ünite kan verecekler kan değerlerim hala düşük.

kızımın kilosu 3500 gr, boyuda 53.6 cm olmuş. 17-18 inde doktorum yokmuş inşallah o zaman kadar doğururum. dua edin noolur..hala tık yok çünkü bende

bu arada dün nst için ameliyathaneye de çıktım doğum yapacağım yeri gördüm. daha 10 dk önce doğmuş bi bebiş vardı. allahım bebeği görünce bi kötü oldum.başladım ağlamaya çok tatlıydı maşallah.. bende istiyorum kızımı yanımda

kızlar duygu face grubuna yazmış şimdi, gerçekten çok zor günler geçiriyor. 3 saat sürmüş bebeğinin ameliyatı, şu anda yoğun bakımdaymış solunum cihazıyla nefes alabiliyormuş. bir sürü şey yaşamışlar. dua edelim onun için...

selam kızlar birşeyler yedim face e baktım biraz inşallah duygunun bebeği ve bütün bebekler iyi olur yaa ( vallahi doğurmaya korkucam artık kalsın içerde (

haydi azkaldı canım ya bende sabırsızlanıyorum perşembeye kadar doğmazsa bizde karar vericez artık 40 hafta doluyo hayırlısıyla sağlıklı gelsinler yeter..

facede yazdıklarını sımdı okudum duygunun..
doktorluk hemsırewlık uzmanlık ısteyen saygı duyulan meslekler hepımız muhtacız onlara bu haldede sonrasında da....
ama ınsalar yukselırken basarıya ulasırken ruhlarınnı vıcdanlarını neden asağılarda unutuyorlar
senın kapına sıgınmıs bır anne babaya nasıl futursuzca ddugudan yoksun konusabılır ınsan...
zaten bı halsızlık keyıfsızlık vardı sımdı hıc tadım kalmadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…