kız kıpır kıpır normalde de benimki hurma yiyorum tatlı yiyorum doğursam doğurmam lazımdı şimdiye karnımı yamultuyo içerde o kadar
kızım şu çizelgeni değiştirsene bak dünürün değiştirdi
aynen bizim kız da kıpır kıpır.aynı dün doktor da dedi çok hareketli diye.bak hurmayı unutmuştum birazdan çıkıp alayım olmazsa..
yerleri rahat herhalde ondan gelmek istemiyolar
mervem maşallah oğluna bebekcim kumsalada öyle çok sevdimbaktıkça içim gitti ikisinede sabrım zorlanmaya başladı artık ama kendimi frenliyorum tek sağlıklı olsun başka bişey istemem.bu arada hurmayı ne için yiyorsunuz kızlar daha öncede duymuştum ama bilmiyrm
ne bileyim yaa doktor keyfi yerinde diyo onun yerinde de benim değilseninki baya da iriymiş aslında bence sen önce doğurursun gibi:26:
doğumu kolaylaştırıyomuş kasılmayı artırıyomuş bide besin olarak çok değerliymiş bebek ve anne içinde en kocamanından aldırdım eşime yiyorum ama
benim sezeryan olucak günüm gelmeden doğurtmasın hurma beni :44:
canım ya ne kadar tatlı.buruna bak yerim ben onu
aaa bilmem ki oksitosin hormonu içeriyomuş o yüzden kasılma yapabilir doktoruna sor öyle ye o zaman ben normal bekliyorum o yüzden ne bulursam yiyorum
tarçında kasılmaları artırıyomuş
oğlanda 40.haftam bitmişti doğuma gittiğim gün
çizelgemde 40weeks yazıyodu kalan gün 0 gösteriyodu
o gün ve bir önceki gün hep kabul tarçın kaynatıp içmiştim
sende dene canım epey olmuş senin günlerde :96:
şu çubuk tarçınlardan mı diyosun?? evet ya 40 a girdik bizde alıp deniyim inşallah işe yarar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?