2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız kıpır kıpır normalde de benimki hurma yiyorum tatlı yiyorum doğursam doğurmam lazımdı şimdiye karnımı yamultuyo içerde o kadar

aynen bizim kız da kıpır kıpır.aynı dün doktor da dedi çok hareketli diye.bak hurmayı unutmuştum birazdan çıkıp alayım olmazsa..

yerleri rahat herhalde ondan gelmek istemiyolar

aynen bizim kız da kıpır kıpır.aynı dün doktor da dedi çok hareketli diye.bak hurmayı unutmuştum birazdan çıkıp alayım olmazsa..

yerleri rahat herhalde ondan gelmek istemiyolar

ne bileyim yaa doktor keyfi yerinde diyo onun yerinde de benim değil seninki baya da iriymiş aslında bence sen önce doğurursun gibi:26:

mervem maşallah oğluna bebekcim kumsalada öyle çok sevdim baktıkça içim gitti ikisinede sabrım zorlanmaya başladı artık ama kendimi frenliyorum tek sağlıklı olsun başka bişey istemem.bu arada hurmayı ne için yiyorsunuz kızlar daha öncede duymuştum ama bilmiyrm

doğumu kolaylaştırıyomuş kasılmayı artırıyomuş bide besin olarak çok değerliymiş bebek ve anne içinde en kocamanından aldırdım eşime yiyorum ama

Mrb kızlar dr dan geldim..sezeryan için gün aldım ama epidural için hastane değiştircem o yüzden gün de değişebilir..şimdilik 22 haziran görünüyor bakalım..hayırlısı..
Bluee HRS ya da Medicana dan birini seçicez galiba..

selam herkese
ayyyy bi doğuramadım gitti yaaaaa :95:
şu son günler hepten bi bunaltıyo geçmek bilmiyo (((
bi doğuraydık sağlıcakla bi alaydık miniklerimizi kucağımıza :97:
kaç kişi kaldık doğurmayan?

aaa bilmem ki oksitosin hormonu içeriyomuş o yüzden kasılma yapabilir doktoruna sor öyle ye o zaman ben normal bekliyorum o yüzden ne bulursam yiyorum

tarçında kasılmaları artırıyomuş
oğlanda 40.haftam bitmişti doğuma gittiğim gün
çizelgemde 40weeks yazıyodu kalan gün 0 gösteriyodu
o gün ve bir önceki gün hep kabul tarçın kaynatıp içmiştim
sende dene canım epey olmuş senin günlerde :96:

şu çubuk tarçınlardan mı diyosun?? evet ya 40 a girdik bizde alıp deniyim inşallah işe yarar:26:

Canim arkadaslarimmm merhabaaaa, hepinizi cok ozledim. Bebis dogduktan sonra, hic bos vaktim olmadi neredeyse, ama aklim ve yuregim hep sizlerleydi. Yeni gelen bebislere hosgeldin, yeni annelere hayirli olsun diliyorum. Anneligi bekleyenlere de kolayliklar diliyorummmmmmm, hepinizi ozledimmmm, nasilsiniz?

şu çubuk tarçınlardan mı diyosun?? evet ya 40 a girdik bizde alıp deniyim inşallah işe yarar:26:

evet çubuk tarçını 5dk, kaynat iç 2 fincan günde
bende başlıycam ama oturduğum yerde bulmam imkansız
yarın oy kullandıktan sonra şehirdeki eve geçcem
ancak ordan alıp başlarım
bende 38+3 oldum 39.haftam oluyo sanırım
oğlandaki gibi beklemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…