evet çubuk tarçını 5dk, kaynat iç 2 fincan günde
bende başlıycam ama oturduğum yerde bulmam imkansız
yarın oy kullandıktan sonra şehirdeki eve geçcem
ancak ordan alıp başlarım
bende 38+3 oldum 39.haftam oluyo sanırım
oğlandaki gibi beklemek istemiyorum
kime oy vereceksin diye soranlara ohoo ozamana ben doğurmuş olurum belki de gidemem diyordum o aklıma geldişuraya bak hükümet değişecek ben doğuramadım hemen etkisini gösteriyomu o da kasılma mı yapıyo ki ??
evet kasılmaları artırıyomuş
2 gün içmiştim doğuma gitmiştim ben
artık ne kadarı onun etkisiydi ne kadarı günümün gelme etkisiydi bilemiycem :86:
bu sefer benim durum karışık
4 eylül benim sat
aslında bu gün doğurmam lazımdı ama geç döllenmeymiş
23 haziran beklenen günüm
doğsun artık yaf sabredemiycem o kadar ben :95:
olsun biz deneyelim de neme lazım aa benim 10 eylül sat inşallah 23 e kadar beklemez ya baya varmış kilosu nasıl iri bi bebek mi
ben geldimmmmmmmmmm,,son bi kaç günümmmmmm
ablamın doğum gününde doğumun :81:
ascık kalmış ne güzel, sağlıcakla alırsın kucağına inşallah
gün belli olunca daha iyi oluyo herhalde yaaa, böyle belirsiz beklemek çok geriyo :95:
evet kasılmaları artırıyomuş
2 gün içmiştim doğuma gitmiştim ben
artık ne kadarı onun etkisiydi ne kadarı günümün gelme etkisiydi bilemiycem :86:
bu sefer benim durum karışık
4 eylül benim sat
aslında bu gün doğurmam lazımdı ama geç döllenmeymiş
23 haziran beklenen günüm
doğsun artık yaf sabredemiycem o kadar ben :95:
geç döllenme olduğunu nasl anladnz canm,doktormu söledi.
facede yazdıklarını sımdı okudum duygunun..
doktorluk hemsırewlık uzmanlık ısteyen saygı duyulan meslekler hepımız muhtacız onlara bu haldede sonrasında da....
ama ınsalar yukselırken basarıya ulasırken ruhlarınnı vıcdanlarını neden asağılarda unutuyorlar
senın kapına sıgınmıs bır anne babaya nasıl futursuzca ddugudan yoksun konusabılır ınsan...
zaten bı halsızlık keyıfsızlık vardı sımdı hıc tadım kalmadı....
evet canım
nasıl anlaşılıyo bir bilgim yok ama
kesede geç görülüyo, bebeğin kalp atışıda geç duyuluyo
royalist naber nasılsın bebek iyi mi ? ne kadarlık oldu bayadır girmiyosun sende
Canim arkadaslarimmm merhabaaaa, hepinizi cok ozledim. Bebis dogduktan sonra, hic bos vaktim olmadi neredeyse, ama aklim ve yuregim hep sizlerleydi. Yeni gelen bebislere hosgeldin, yeni annelere hayirli olsun diliyorum. Anneligi bekleyenlere de kolayliklar diliyorummmmmmm, hepinizi ozledimmmm, nasilsiniz?
Mrb kızlar dr dan geldim..sezeryan için gün aldım ama epidural için hastane değiştircem o yüzden gün de değişebilir..şimdilik 22 haziran görünüyor bakalım..hayırlısı..
Bluee HRS ya da Medicana dan birini seçicez galiba..
naber cnm bende seni merak etmiştim sonunda karar verdin demek gözün aydın diyelim :) doğumumuz aynı olacak sanırım benimde 22 haziran görünüyor
slm cnm evet seninle aynı gün doğum yapıcaz:)ama tabi hastane değişikliği yaparsam tarih değişebilir 1-2 gün falan..az kaldı,şafak sayıcam artık
ben sayamıyorum aslında çünkü tam tarih yazılmadı resmi kayıtlara belki 18 dede olabilir bilemiyorum
ben de bi netleşsin başlıcam saymaya:)çok canımı yakıyor geriliyor içerde sanki..sana da oluyor mu cnm?
ben son 1 haftadır çok sıkıntıdayım gece uyku haram oldu kesinlikle dönemiyorum sağımdan soluma, ve benim çatı kemiklerimden çatır çatır ses geliyorgerilme konusuna gelince hiç sorma bazen karnım yırtılcak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?