2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kime oy vereceksin diye soranlara ohoo ozamana ben doğurmuş olurum belki de gidemem diyordum o aklıma geldi şuraya bak hükümet değişecek ben doğuramadım hemen etkisini gösteriyomu o da kasılma mı yapıyo ki ??

evet kasılmaları artırıyomuş
2 gün içmiştim doğuma gitmiştim ben
artık ne kadarı onun etkisiydi ne kadarı günümün gelme etkisiydi bilemiycem :86:
bu sefer benim durum karışık
4 eylül benim sat
aslında bu gün doğurmam lazımdı ama geç döllenmeymiş
23 haziran beklenen günüm
doğsun artık yaf sabredemiycem o kadar ben :95:

olsun biz deneyelim de neme lazım aa benim 10 eylül sat inşallah 23 e kadar beklemez ya baya varmış kilosu nasıl iri bi bebek mi

ablamın doğum gününde doğumun :81:
ascık kalmış ne güzel, sağlıcakla alırsın kucağına inşallah
gün belli olunca daha iyi oluyo herhalde yaaa, böyle belirsiz beklemek çok geriyo :95:

aminnnnnnnnnn. hepimiz sağ salim alalım kucaklarımıza. gün belli olduğu zaman, hazırlıklı oluyosun, (tabi Allah ın işi yine de) sabırsızlık var ama belirsizlik yok :) 14 hazirannnnnnnnnnnnnn

geç döllenme olduğunu nasl anladnz canm,doktormu söledi.

ALLAH insaf merhamet versn,çok zalim insanlar var bu dünyada.duyguya sabır,bebeğine acil şifalar diliyorm

evet canım
nasıl anlaşılıyo bir bilgim yok ama
kesede geç görülüyo, bebeğin kalp atışıda geç duyuluyo

acaba benmkidemi öle.benm karnm hiç inmiyo yukarıda duruyo,pzt 39.haftaya giricez.herkez en az bir ayın var diyo,sancmda hiç yok:44::44:

hoşgeldin, artık aramıza döndüğüne göre hikayeni ve bebişimizin ressimleri bekliyoruz

naber cnm bende seni merak etmiştim sonunda karar verdin demek gözün aydın diyelim :) doğumumuz aynı olacak sanırım benimde 22 haziran görünüyor

naber cnm bende seni merak etmiştim sonunda karar verdin demek gözün aydın diyelim :) doğumumuz aynı olacak sanırım benimde 22 haziran görünüyor

slm cnm evet seninle aynı gün doğum yapıcaz:)ama tabi hastane değişikliği yaparsam tarih değişebilir 1-2 gün falan..az kaldı,şafak sayıcam artık

merveeeeeeeeeeee bebeğine bayıldımmmmmmmmm..o ne tatlılık MAŞAALLAHHHH yaaaaöpe öpe doyamazsın yaaaaa

ben de bi netleşsin başlıcam saymaya:)çok canımı yakıyor geriliyor içerde sanki..sana da oluyor mu cnm?

ben son 1 haftadır çok sıkıntıdayım gece uyku haram oldu kesinlikle dönemiyorum sağımdan soluma, ve benim çatı kemiklerimden çatır çatır ses geliyor gerilme konusuna gelince hiç sorma bazen karnım yırtılcak gibi geliyor

benim gece uykumda sorunum yok çok şükür sadece 2 kere wc için kalkıyorum..ama dönme konusunda ben de zorluk çekiyorum..yataktan,yorgandan destek alarak dönüyorum:)4-5 gündür çok sert hareketler yapıyor benimki..gerilince acıtıyor alta baskı yapıyor iğne batar gibi oluyor,elimle tutuyorum sanki çıkacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…