Canim evet, uzun zamandir gelememistim. Hatta bu mesajina bile simdi cvp yazabiliyorum. bebek olunca hep bir kosturmaca.. Bebisim 20 gunluk oldu maashaallah teyzesi:) sende durum nasil?
sağol ebrumm darısı başına inşallah... evet insn beklerken sabırsız oluyor ama hani bi laf vardır ya beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye... senin için de geçirilen zaman kutsaldır diye değiştirme yapalım :)mervem maşallah oğluna bebekcim kumsalada öyle çok sevdimbaktıkça içim gitti ikisinede sabrım zorlanmaya başladı artık ama kendimi frenliyorum tek sağlıklı olsun başka bişey istemem.bu arada hurmayı ne için yiyorsunuz kızlar daha öncede duymuştum ama bilmiyrm
tşk ederm canımmcanım ya ne kadar tatlı.buruna bak yerim ben onu
bende senin kızına kuyban oluyumkurban olsun teyzesıııı dötünü yirim onun
merveeeeeeeeeeee bebeğine bayıldımmmmmmmmm..o ne tatlılık MAŞAALLAHHHH yaaaaöpe öpe doyamazsın yaaaaa
maşallahbüyüttünüz bebekleri bir aylık olucak baksana bende tık yok daha perşembe günüm doluyor sonrasında doktorla konuşucam artık o zamana kadar gelir diye umuyoruz beklemekten sıkıldık artık sıcaklarda da hiç çekilmiyor
benim gece uykumda sorunum yok çok şükür sadece 2 kere wc için kalkıyorum..ama dönme konusunda ben de zorluk çekiyorum..yataktan,yorgandan destek alarak dönüyorum:)4-5 gündür çok sert hareketler yapıyor benimki..gerilince acıtıyor alta baskı yapıyor iğne batar gibi oluyor,elimle tutuyorum sanki çıkacak..
Kızım uymuyorrrrrrr uymuyorda uyumuyorrr
Evet, dogan buyuyor bir sekilde..
Her gecen gun daha sevimli oluyor. Sabrin sonu selamet, dayan arkadasim dayan.
bende de gelen giden yok ya aklıma bişy takıldı benm kesede geç görülmüştü kalp atışınıda geç duymuştuk acep geç döllenmemi öyle olsa doktor söylemezmiydi ki? eğer öyleyse yandım ben 23 üne kadar gelmez verirler sunni sancıyı :18: yada sezeryan :26:
Kızım uymuyorrrrrrr uymuyorda uyumuyorrr
mervee cok tatlı masaalh ya dudaklara bak:) saglıkla buyut oglusunu cnm bebekpoyraz senn kıznda pek seker yaaa ayy yerm ben onları allh nazarlardan saklasın
ben adamın kolunu çürüttüm tutuna tutunaneyse belki 18 de alır dr. o zaman 6 gün kalmış oluyor :)
geç döllenmede bebeğin haftasıda geriden gitmezmi :44: seninki haftasıyla uyumlu değilmi cnm
ayyy maashallahh. ama Merveeee, benim kizim, senin oglusuna ne kadar benziyor yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ikiz gibileeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
resmi falan yokmu kızz ne tatlıdır şimdi kaç kilo oldu güzel emiyormu aşılarını falan ne zaman yaptırıyosunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?