2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canim evet, uzun zamandir gelememistim. Hatta bu mesajina bile simdi cvp yazabiliyorum. bebek olunca hep bir kosturmaca.. Bebisim 20 gunluk oldu maashaallah teyzesi:) sende durum nasil?

maşallah büyüttünüz bebekleri bir aylık olucak baksana bende tık yok daha perşembe günüm doluyor sonrasında doktorla konuşucam artık o zamana kadar gelir diye umuyoruz beklemekten sıkıldık artık sıcaklarda da hiç çekilmiyor

sağol ebrumm darısı başına inşallah... evet insn beklerken sabırsız oluyor ama hani bi laf vardır ya beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye... senin için de geçirilen zaman kutsaldır diye değiştirme yapalım :)
canım ya ne kadar tatlı.buruna bak yerim ben onu
tşk ederm canımm
kurban olsun teyzesıııı dötünü yirim onun
bende senin kızına kuyban oluyum
merveeeeeeeeeeee bebeğine bayıldımmmmmmmmm..o ne tatlılık MAŞAALLAHHHH yaaaaöpe öpe doyamazsın yaaaaa

tşk ederim tubicimmm çoook tşk ederimmmmmm

Evet, dogan buyuyor bir sekilde..
Her gecen gun daha sevimli oluyor. Sabrin sonu selamet, dayan arkadasim dayan.

mervee cok tatlı masaalh ya dudaklara bak :) saglıkla buyut oglusunu cnm bebekpoyraz senn kıznda pek seker yaaa ayy yerm ben onları allh nazarlardan saklasın

ben adamın kolunu çürüttüm tutuna tutuna neyse belki 18 de alır dr. o zaman 6 gün kalmış oluyor :)

bende de gelen giden yok ya aklıma bişy takıldı benm kesede geç görülmüştü kalp atışınıda geç duymuştuk acep geç döllenmemi öyle olsa doktor söylemezmiydi ki? eğer öyleyse yandım ben 23 üne kadar gelmez verirler sunni sancıyı :18: yada sezeryan :26:

geç döllenmede bebeğin haftasıda geriden gitmezmi :44: seninki haftasıyla uyumlu değilmi cnm

doktordan geldik bebeğimin hareketleri azalmışti bugün eşi kireçlenmis ve suyu azalmis bu yüzden kilo alamamis sadece 100gr alabilmis 3300olmuş doktor çatı muayenesi yaptı normal doğuma cok elverişli kesinlikle normal dedi bu hafta 2günde bir muayene artı nst ye giricem doktor her an suni sancı ile doğuma alabilirim dedi hayirlisi olur inş 37+6

geç döllenmede bebeğin haftasıda geriden gitmezmi :44: seninki haftasıyla uyumlu değilmi cnm

haftasıyla uyumlu diyor doktor ama bu gittiğimde 37 haftalık haftasıyla uyumlu dedi halbuki 38 haftalıktı :26: şimdiye kadarda hep uyumlu diyodu ama niye öyle dedi anlamadım :44: ay inşallah normal sancım gelir ya sunni munni istemiyom ben annemin tam gününde gelmiş sancısı benmkininde gelmeye niyeti olmadıgına göre öyle olcak galiba

ayyy maashallahh. ama Merveeee, benim kizim, senin oglusuna ne kadar benziyor yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ikiz gibileeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

royalist sende koysana kızının resmini görelim gül yüzlü kızını ben doğurim hemencik koycam oğullarınız kıskansın

resmi falan yokmu kızz ne tatlıdır şimdi kaç kilo oldu güzel emiyormu aşılarını falan ne zaman yaptırıyosunuz??

Denizcim, canim arkadasim benim. Merve'nin oglusunu gorduysen, benim kizim onun birebir aynisi gibi duruyor :) Ben de cok sasirdim, ne cok benziyorlar:)
Benim kizim 49 cm ve 2815gr dogdu. Anne ve babasi uzun boyleu ve tombis ama benim kizim minyon oldu:) cok ilginc. Hamdolsun saglikli, cok emmiyor. Sutumu arttirmam gerek. Mama takviye yapiyorum ne yazik ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…