royalist sende koysana kızının resmini görelim gül yüzlü kızınıben doğurim hemencik koycam oğullarınız kıskansın
Denizcim, canim arkadasim benim. Merve'nin oglusunu gorduysen, benim kizim onun birebir aynisi gibi duruyor :) Ben de cok sasirdim, ne cok benziyorlar:)
Benim kizim 49 cm ve 2815gr dogdu. Anne ve babasi uzun boyleu ve tombis ama benim kizim minyon oldu:) cok ilginc. Hamdolsun saglikli, cok emmiyor. Sutumu arttirmam gerek. Mama takviye yapiyorum ne yazik ki..
Fotograflari bilgisayarima aktarmak icin zamanim olmadi. simdi de usb kablosunu bulamiyorum. Ilk firsatta eklerim canim benim. Inshallah sana da kolay ve hayirli dogumlar diliyorum..:)
kızlar herkes burada ama forum enden çok yavaş ilerliyor
aaa ne enteresan49 cm minyon değil bence hem daha bebek o büyüyecek annesi doktor mu söyledi sütünün yetmediğini yoksa sen mi öyle düşünüyosun hiç emmemesinden çok daha iyidir üzülme..
süpersiniz ya maşallah
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız..
royalist kaç gündür aklımdaydın, nihayet iyi haberlerini aldık,,senin de gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün canım.
meraba hoşgeldinnn. hala hamişiz sen nasılsın
rica ederim arkadaşım. doğuranlar hep çekildi, az kişi kaldık burda, üzücü durumlarımız oldu, maşallh senin bebeğin kocaman olmuş, darısı bize. iyiyim annem yanımda, işlerimi yaptı bitirdi sağolsun...günümü bekliyorum :)Ezgimm, ne cok mutlu ettin beniiii, tesekkur ederim aklinda oldugumu duymak ne guzel:)
Benim de aklim ve kalbim hep sizlerleydi. Nete girmek cok zorlasiyor bebek gelince. surekli bir telas. Zaman su gibi akip geciyor. Ben dogurdum ve maashallah 20 gun gecti bilee.. inanilir gibi degill..
nasilsin arkadasim? iyi misin?
:) uykusuz desene cimcime.... kısmetse salı günü sabah 8 de giriyorum doğuma... dualarınızı eksik etmeyin...Ben iyiyim canım bütün gece uyuyamadık ama iyiyim,şimdi uyuyor kızım..Gece beni uykusuz bıraktı.. sizin hamilelik bana bile geçmedi ya arkadaşım.. Ne zaman doğurcaksınız..
hayir doktor demedi. ben oyle dusunuyorum:S
ayyy maashallahh. ama Merveeee, benim kizim, senin oglusuna ne kadar benziyor yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ikiz gibileeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
..........................................................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?