2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaa ne enteresan 49 cm minyon değil bence hem daha bebek o büyüyecek annesi doktor mu söyledi sütünün yetmediğini yoksa sen mi öyle düşünüyosun hiç emmemesinden çok daha iyidir üzülme..

Fotograflari bilgisayarima aktarmak icin zamanim olmadi. simdi de usb kablosunu bulamiyorum. Ilk firsatta eklerim canim benim. Inshallah sana da kolay ve hayirli dogumlar diliyorum..:)

bekliyoruz o zaman en kısa zamanda :)) amin canım çok sağol hayırlısıyla kolaylıkla bi doğursaydım bende

royalist kaç gündür aklımdaydın, nihayet iyi haberlerini aldık,,senin de gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün canım.

royalist kaç gündür aklımdaydın, nihayet iyi haberlerini aldık,,senin de gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün canım.

Ezgimm, ne cok mutlu ettin beniiii, tesekkur ederim aklinda oldugumu duymak ne guzel:)
Benim de aklim ve kalbim hep sizlerleydi. Nete girmek cok zorlasiyor bebek gelince. surekli bir telas. Zaman su gibi akip geciyor. Ben dogurdum ve maashallah 20 gun gecti bilee.. inanilir gibi degill..
nasilsin arkadasim? iyi misin?

rica ederim arkadaşım. doğuranlar hep çekildi, az kişi kaldık burda, üzücü durumlarımız oldu, maşallh senin bebeğin kocaman olmuş, darısı bize. iyiyim annem yanımda, işlerimi yaptı bitirdi sağolsun...günümü bekliyorum :)

Ben iyiyim canım bütün gece uyuyamadık ama iyiyim,şimdi uyuyor kızım..Gece beni uykusuz bıraktı.. sizin hamilelik bana bile geçmedi ya arkadaşım.. Ne zaman doğurcaksınız..
:) uykusuz desene cimcime.... kısmetse salı günü sabah 8 de giriyorum doğuma... dualarınızı eksik etmeyin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…