yine geldi forumun noktacısıHey Allahım
ya bide çizelgesine baksana kırk haftayı geçmiş hala 28 gün mü ne yazıyo ne iş anlamadım deli mi ne
aa evetilginç bir kişilik vesselam vazgeçtim artık sorgulamaktan arada uğrayıp noktaları aynı şekilde dizip giden bi kişilikten normal bişy beklemiyorum
herhalde nişanım geldi kızlar
ağrım sızım yok ama
acil bişey olursa diye hazırladım bavulumu
acil bişey olmazsa ağrım olmazsa yarın oyumu kullanıp öyle geçeceğim şehirdeki eve
en az 1 ay giremem nete
şimdiden helallik alayım acil bişey olursa hemen giderim yazamam diye
hepiniz allaha emanet olun
doğumu bekleyen herkese allahım kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin
allahtan bişey olmazsa gelince eklerim bende size kızımın resmini
sizde dua edin emi aksilik terslik olmasın sağlıcakla kolayca alayım kızımı kucağıma
aa canım inan çok sevindim yaaestağfurullah helal olsun canım inşallah çabucak kolay acısız bi doğumla sağsalim alırsın kucağına bir iki güne geliyor bebek demekki hadi hayırlısı
selam kızlar,
oglum kücük Efe'm dogdugu günden beri hala yogun bakımda..hergün anca 15-20dakika görebiliyorum..ve daha da ne kadar zaman sonra cıkacagı belli degil...öyle zor günler geciriyorum ki..kafayı yememe az kaldı..depresyona girdim resmen..her dakka oglumu düşünüyorum..hayat haram oldu resmen..durup duurp aglıyorum..zaman gecmek bilmiyor..onu cok cok özledim..duygunun bebegine de cok üzüldüm anca aynı durumda olunca insan anlar..acil sifalar diliyorum..allah kimseyi evladıyla sınamasın..
selam kızlar,
oglum kücük Efe'm dogdugu günden beri hala yogun bakımda..hergün anca 15-20dakika görebiliyorum..ve daha da ne kadar zaman sonra cıkacagı belli degil...öyle zor günler geciriyorum ki..kafayı yememe az kaldı..depresyona girdim resmen..her dakka oglumu düşünüyorum..hayat haram oldu resmen..durup duurp aglıyorum..zaman gecmek bilmiyor..onu cok cok özledim..duygunun bebegine de cok üzüldüm anca aynı durumda olunca insan anlar..acil sifalar diliyorum..allah kimseyi evladıyla sınamasın..
selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?