2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bide çizelgesine baksana kırk haftayı geçmiş hala 28 gün mü ne yazıyo ne iş anlamadım deli mi ne

aa evet ilginç bir kişilik vesselam vazgeçtim artık sorgulamaktan arada uğrayıp noktaları aynı şekilde dizip giden bi kişilikten normal bişy beklemiyorum

herhalde nişanım geldi kızlar
ağrım sızım yok ama
acil bişey olursa diye hazırladım bavulumu
acil bişey olmazsa ağrım olmazsa yarın oyumu kullanıp öyle geçeceğim şehirdeki eve
en az 1 ay giremem nete
şimdiden helallik alayım acil bişey olursa hemen giderim yazamam diye
hepiniz allaha emanet olun
doğumu bekleyen herkese allahım kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin
allahtan bişey olmazsa gelince eklerim bende size kızımın resmini
sizde dua edin emi aksilik terslik olmasın sağlıcakla kolayca alayım kızımı kucağıma

aa canım inan çok sevindim yaa estağfurullah helal olsun canım inşallah çabucak kolay acısız bi doğumla sağsalim alırsın kucağına bir iki güne geliyor bebek demekki hadi hayırlısı

ya profilo buzdolabının reklamını yapıyo, ben ağlıyorum :)))
böyle çocuklar dağıtıyo ortalığı annesi topluyor ediyor, odasına meyvesini yemeğini götürüyor o annesinin yüzüne bile bakmadan tabağı veriyor, anne dayanıyor herşeye felan, ayyy annelik şeysi oluştu çok fena ; kendi anneme kıyamadım ağlayasım çıktı uf..

mesala ben makarna sosunu çok severdim annem de ocak batacak diye, ayyy yine her yer salça olcak pıt pıt diye kızar söylenirdi ben de " bu senin işin yapmak zorundasın söylenmeee" diye delikanlılık yapardım, makarna pişirirken bile ağlayasım çıkıyor şimdi : )))))

aa canım inan çok sevindim yaa estağfurullah helal olsun canım inşallah çabucak kolay acısız bi doğumla sağsalim alırsın kucağına bir iki güne geliyor bebek demekki hadi hayırlısı

amin canım inşallah kolayca doğururuz tüm kalanlar
doğanlarda gazsız sancısız sağlıkla büyürler
sorun olan bebeklerede acil şifalar verir rabbim inşallah

iyi akşamlarrrr... kızlar anacım gitti dün... afalladım psikolojim bozuldu ağladımmmm :84: eşim de bilemiyo çocuk bakımını haliylen, yeterince çabalamıyo da... bi de ona kızdım... benim doğumdan beri sırtımda ağrı var, zorluyo beni... bilmiyom nolcek böyle, kalakaldım ev işleri ve bebekle başbaşa... oğluş uyandı

millet çatır çatır doğuruyo simal06 dün gece 5:30 civarı normal doğum yapmış eve bile gelmiş küçük oğlu evde yanlız diye... Batuhan bebekte artık aramızda darısı biz kalan hamişlerin başına benim oğlumun haberini kim yayınlayacak bakalım önümüzdeki cuma sezeryanle alıcaz emirmirza yı kucağımıza Rabbim nasip ederse inşallah... Tabi cumaya kadar sabrederse benim tombiş oğlan içerde horon tepiyo şimdi yeri rahat anasının karnını bir kaç gün içinde parça parça yaptı çatlaklar facia durumda birtane bile yoktu son günlerde çok çatladı ve çok acıyoo ne yapsam geçmiyor... neyse az kaldı sabrediyoruz artık... Sonuç mutluluksa herşeye katlanıyor insan bi gelsin dünyaya yicem ellerini kollarını....

selam kızlar,

oglum kücük Efe'm dogdugu günden beri hala yogun bakımda..hergün anca 15-20dakika görebiliyorum..ve daha da ne kadar zaman sonra cıkacagı belli degil...öyle zor günler geciriyorum ki..kafayı yememe az kaldı..depresyona girdim resmen..her dakka oglumu düşünüyorum..hayat haram oldu resmen..durup duurp aglıyorum..zaman gecmek bilmiyor..onu cok cok özledim..duygunun bebegine de cok üzüldüm anca aynı durumda olunca insan anlar..acil sifalar diliyorum..allah kimseyi evladıyla sınamasın..

aminn canım benim aminn yaşadıklarınız o kadar zor ki ne diyeceğimi bilemiyorum evlattan ötesi varmı ki allah sağlık sıhat versin biranönce.. allah birdaha böyle üzüntüler göstermesin hiçkimseye..

az kaldı canım yakında kavuşacaksın oğluna geçici bir zaman oldugunu ve yakında kollaında olacagını düşün çok zordur tabi biz ancak kendimizi senin yerine koymaya çalışabiliyoruz en kısa zamanda atlatır inşallah duacınız ...

ayla83 bugün doğumun yokmuydu senin dünmüydü yoksa :)) bebeğin nasıl? sen nasılsın doğumun nasıl geçti?

ALLAHM hayırlı şifalar versn inşşşşş,o günahsız bir melek.yakında sağlığına kavuşur inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…