2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fatma 1 saat kadar önce face' e girmiş, birileriyle arkadaş olmuş. profilinde hala bebeğinin ultrason fotosu var, kötü oldum yaa...

fatma 1 saat kadar önce face' e girmiş, birileriyle arkadaş olmuş. profilinde hala bebeğinin ultrason fotosu var, kötü oldum yaa...

kıyamam ya gördükçe daha kötü olur insan her gördüğünde neler hissediyodur kimbilir ( Allah sabır versin ne diyelim ...

kıyamam ya gördükçe daha kötü olur insan her gördüğünde neler hissediyodur kimbilir ( Allah sabır versin ne diyelim ...

ya evet hamileyken 23 nisanda pikniğe gitmişlerdi ya hani, o fotolar falan görünce kötü oldum. Allah sabır versin..
sen nasılsın yakamoz, benim bebişin daha hiiç niyeti yokmu gelmeye :) doktor 25ine randevu verdi yani düşün ama oğluşum zayıf biraz, 2500 gr çıktı.dün canım baya sıkıldı ama doktorun dediklerini düşündüm rahatladım biraz. çokşükür iç organları sağlıklı maşallah, doktor hareketlerini de çok beğendi. son ana kadar kalsın dedi, kaç gün kalsa kar tabi..

arkadaşlar oğlum tunaya 10 haziran 12:39 da epidural sezeryan ile kavuştum.epidurali tavsiye ederim çok rahat geçti hiç ağrı hissetmedim.sondayı epiduralden sonra taktılar hissetmedim.sonraki saatlerde ağrı olamadı.ama yürümek baya zorladı beni.şimdi oğluşum ağlıyor sonra detaylı yazarım.

Aylacım gözünaydın sağsalim kavuşmuşsunuz, darısı bize inşallah..
biz de görelim bebişini, hangi hastaneydi?

ay çok kötü ya ben görsem ağlarım kesin , inşallah çabucak toparlanır da yeni bir bebek haberi ile teselli bulur başka türlü acısı zor diner sanırım

iyiyim canımcım uyku tutmadı doğum tırsaklığı devam ediyor bende :)) benimkide aynı yaw tembel bizimkiler gelmeye hiç niyeti yok 23 üne kadar gelmezse sunni sancı oda olmazsa sezeryan dedi doktor hiç sunni sancı alasım yok ama sezeryana bile evet derim almamak için :))

ya kızlar bu arada nefesim daralıyor sürekli benim nefes alıyorum ama aldıgım nefes yetmiyor gibi derin derin alıyorum o yüzden, bide sırt üstü yatamıyorum bu yüzden yattıgımda nefesim kesiliyo gibi oluyo benim gibi olan varmı önemli bişymidir ki ? nstde bile sırt üstü yatamadım bi iki dakika yattıktan sonra nefesim kesiliyo gibi oldu hemşireyi çağırdım karnımdaki lastikleri filan gevşetti yan dön bi iyi hissedecekmisin kendini dedi yan dönünce sorun kalmadı şimdide öyle sağa yada sola dönersem sorun yok ama sırt üstü yatamıyorum normaldede ara sıra oluyo nefes darlığı neden ki acaba son bi kaç gündür var ...

ay çok kötü ya ben görsem ağlarım kesin , inşallah çabucak toparlanır da yeni bir bebek haberi ile teselli bulur başka türlü acısı zor diner sanırım

iyiyim canımcım uyku tutmadı doğum tırsaklığı devam ediyor bende :)) benimkide aynı yaw tembel bizimkiler gelmeye hiç niyeti yok 23 üne kadar gelmezse sunni sancı oda olmazsa sezeryan dedi doktor hiç sunni sancı alasım yok ama sezeryana bile evet derim almamak için :))

ya kızlar bu arada nefesim daralıyor sürekli benim nefes alıyorum ama aldıgım nefes yetmiyor gibi derin derin alıyorum o yüzden, bide sırt üstü yatamıyorum bu yüzden yattıgımda nefesim kesiliyo gibi oluyo benim gibi olan varmı önemli bişymidir ki ? nstde bile sırt üstü yatamadım bi iki dakika yattıktan sonra nefesim kesiliyo gibi oldu hemşireyi çağırdım karnımdaki lastikleri filan gevşetti yan dön bi iyi hissedecekmisin kendini dedi yan dönünce sorun kalmadı şimdide öyle sağa yada sola dönersem sorun yok ama sırt üstü yatamıyorum normaldede ara sıra oluyo nefes darlığı neden ki acaba son bi kaç gündür var ...

normal cnm nefes yetmeme oluyo benim ilk kızımda çok oluyodu...nefes darlığın başlarsa esneyeme başla içine nefesi çekebiliyosun sağ yada soluna yat sırtüstü damarlar üzerine baskı oluyo..

ben de pek yatamıyorum sırt üstü., aynen nefesim kesiliyor. zaten burda gittiğim doktor, bebeğin sağ tarafta tamamen, özellikle sola yat sırt üstü nefes alamazsın demişti.

canım ne diyeceğimi bilemiyorum inan,sizleri düşündükçe üzülüyorum,aklımdasınız dua ediyorum hep.üzülme demek boşa vve saçma olur ama güçlü ol üzül ama kendi koyverme oğlunun sana ihtiyacı var.Allah senin oğluna ve burcu bebeğe sağlık sıhhat versin inşalla

selam kızlar. ben birazdan kayınvalidemlere geçicem. salı sabah 8 gibi de doğumum olacak kısmetse. bu hafta nete gelebileceğimi sanmıyorum. merve den alırsınız haberlerimi. dualarınızı bekliyorum. kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. Ezgi'mle selamlarımı vericem bi daha gelişimde inşallah

İnşallah cnm..Güzel haberlerini bekliyoruz:)

..........................................................................................

canım ne yapmaya calısıon sen agzın mı yok yoksa bıselermı soylemek ıstıyosun yoksa vurguluyosun anlamadım kı cok can sıkıcı olmaya basladı bu tavırların bır derdın varsa ya soylersın yada sıkayet edersın arkadasım bu noktalamalarda ne boyle vallahı hıc yakısık almıyor ayrıca sizi hesaba almıyorum demek gıbı bu hareketler ya gel bır derdın varsa soyle yada bos bos durup noktalayıp kacma bu nedır ya kuru kalabalık gıbı !!!!

Son düzenleme:
ezgimEE hadi hayırlı haberlerle beklıoz kuzum senı allah saglıklı sıhhatlı dogumlar nasıp etsın mınnak kelebemmmmmmmm ee ıyı bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…