- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
fatma 1 saat kadar önce face' e girmiş, birileriyle arkadaş olmuş. profilinde hala bebeğinin ultrason fotosu var, kötü oldum yaa...
kıyamam ya gördükçe daha kötü olur insan her gördüğünde neler hissediyodur kimbilir( Allah sabır versin ne diyelim ...
ayla naber senin bebişin adı tuna mıydı hastanenin sitesinde gördüm sanırım bodrum naber oğluşun nasıl
ya evet hamileyken 23 nisanda pikniğe gitmişlerdi ya hani, o fotolar falan görünce kötü oldum. Allah sabır versin..
sen nasılsın yakamoz, benim bebişin daha hiiç niyeti yokmu gelmeye :) doktor 25ine randevu verdi yani düşünama oğluşum zayıf biraz, 2500 gr çıktı.dün canım baya sıkıldı ama doktorun dediklerini düşündüm rahatladım biraz. çokşükür iç organları sağlıklı maşallah, doktor hareketlerini de çok beğendi. son ana kadar kalsın dedi, kaç gün kalsa kar tabi..
ya evet hamileyken 23 nisanda pikniğe gitmişlerdi ya hani, o fotolar falan görünce kötü oldum. Allah sabır versin..
sen nasılsın yakamoz, benim bebişin daha hiiç niyeti yokmu gelmeye :) doktor 25ine randevu verdi yani düşünama oğluşum zayıf biraz, 2500 gr çıktı.dün canım baya sıkıldı ama doktorun dediklerini düşündüm rahatladım biraz. çokşükür iç organları sağlıklı maşallah, doktor hareketlerini de çok beğendi. son ana kadar kalsın dedi, kaç gün kalsa kar tabi..
ay çok kötü ya ben görsem ağlarım kesin , inşallah çabucak toparlanır da yeni bir bebek haberi ile teselli bulur başka türlü acısı zor diner sanırım
iyiyim canımcım uyku tutmadı doğum tırsaklığı devam ediyor bende :)) benimkide aynı yaw tembel bizimkiler gelmeye hiç niyeti yok 23 üne kadar gelmezse sunni sancı oda olmazsa sezeryan dedi doktor hiç sunni sancı alasım yok ama sezeryana bile evet derim almamak için :))
ya kızlar bu arada nefesim daralıyor sürekli benim nefes alıyorum ama aldıgım nefes yetmiyor gibi derin derin alıyorum o yüzden, bide sırt üstü yatamıyorum bu yüzden yattıgımda nefesim kesiliyo gibi oluyo benim gibi olan varmı önemli bişymidir ki ? nstde bile sırt üstü yatamadım bi iki dakika yattıktan sonra nefesim kesiliyo gibi oldu hemşireyi çağırdım karnımdaki lastikleri filan gevşetti yan dön bi iyi hissedecekmisin kendini dedi yan dönünce sorun kalmadı şimdide öyle sağa yada sola dönersem sorun yok ama sırt üstü yatamıyorum normaldede ara sıra oluyo nefes darlığı neden ki acaba son bi kaç gündür var ...
ay çok kötü ya ben görsem ağlarım kesin , inşallah çabucak toparlanır da yeni bir bebek haberi ile teselli bulur başka türlü acısı zor diner sanırım
iyiyim canımcım uyku tutmadı doğum tırsaklığı devam ediyor bende :)) benimkide aynı yaw tembel bizimkiler gelmeye hiç niyeti yok 23 üne kadar gelmezse sunni sancı oda olmazsa sezeryan dedi doktor hiç sunni sancı alasım yok ama sezeryana bile evet derim almamak için :))
ya kızlar bu arada nefesim daralıyor sürekli benim nefes alıyorum ama aldıgım nefes yetmiyor gibi derin derin alıyorum o yüzden, bide sırt üstü yatamıyorum bu yüzden yattıgımda nefesim kesiliyo gibi oluyo benim gibi olan varmı önemli bişymidir ki ? nstde bile sırt üstü yatamadım bi iki dakika yattıktan sonra nefesim kesiliyo gibi oldu hemşireyi çağırdım karnımdaki lastikleri filan gevşetti yan dön bi iyi hissedecekmisin kendini dedi yan dönünce sorun kalmadı şimdide öyle sağa yada sola dönersem sorun yok ama sırt üstü yatamıyorum normaldede ara sıra oluyo nefes darlığı neden ki acaba son bi kaç gündür var ...
selam kızlar,
oglum kücük Efe'm dogdugu günden beri hala yogun bakımda..hergün anca 15-20dakika görebiliyorum..ve daha da ne kadar zaman sonra cıkacagı belli degil...öyle zor günler geciriyorum ki..kafayı yememe az kaldı..depresyona girdim resmen..her dakka oglumu düşünüyorum..hayat haram oldu resmen..durup duurp aglıyorum..zaman gecmek bilmiyor..onu cok cok özledim..duygunun bebegine de cok üzüldüm anca aynı durumda olunca insan anlar..acil sifalar diliyorum..allah kimseyi evladıyla sınamasın..
fatmaya noldu??fatma 1 saat kadar önce face' e girmiş, birileriyle arkadaş olmuş. Profilinde hala bebeğinin ultrason fotosu var, kötü oldum yaa...
fatmaya noldu??
Bizim hilmi fatma mı?
selam kızlar. ben birazdan kayınvalidemlere geçicem. salı sabah 8 gibi de doğumum olacak kısmetse. bu hafta nete gelebileceğimi sanmıyorum. merve den alırsınız haberlerimi. dualarınızı bekliyorum. kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. Ezgi'mle selamlarımı vericem bi daha gelişimde inşallah
..........................................................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?