2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ama nezamana kadar doktorun beklıycekkı???????
ben daha 38m ama bendede tık yok ustelık agrı sızı acılmada yokk
ama bem sunı sancı ıle ıstemıyorum ya normalde gelmesse sezeryan olsunnn...

bilmiyorum simdilik iki günde bir nstye bagliyorlar insallah gerek kalmazda sancilarim kendiliginden gelir bir an önce

eveeeetttt çok heyecanlıyımmm:))

arkadaşlar ikinizede hayırlı doğumlar,bebişlerinizi sağ salm alın kucaklarınıza inşşşş.darısı başımıza

arkadaşlar ikinizede hayırlı doğumlar,bebişlerinizi sağ salm alın kucaklarınıza inşşşş.darısı başımıza
sağol canım, aminn...
heyecanlı olmamakk elde degıl yaaa canım sımdıden sana hayırlı dogumlarrrr dılıyoruuuummmm.. en kısa zamanda bebısınle resmını beklıyoruuzzzzzzzzzzzzzzz

sağol channelcim. darısı başına inşallah...

bodrum81 nasılsın canım bebeğin ansıl son gelişmeler nedir?

Durumda bi gelişme yok Ebrucum aynı..yani kötüyede gitmiyo da iyileşmiyorda..bekliyoruz bagırsaklar ne zaman calışcak diye ama cok büyük bi operasyon gecirdi kolay degil toparlanması..içim acıyo onu öle heryeri yara bere kan içinde gördükce boynundan serumla besleniyor, cok acıkmış artık emmek istiyor ama daha uzun süre süt vermiycekler..cok cok üzülüyorum sormayın halimi..ben bende degilim ruh gibiyim..sadece ogluma ilerde ilaç olsun diye süt sagmaya calışıyorum o da cok az geliyor..benim durum vahim yani canım..digerleri nasıl oldu merak ettim..hayalbaz ve banayaklaşmadan bi haber var mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…