Durumda bi gelişme yok Ebrucum aynı..yani kötüyede gitmiyo da iyileşmiyorda..bekliyoruz bagırsaklar ne zaman calışcak diye ama cok büyük bi operasyon gecirdi kolay degil toparlanması..içim acıyo onu öle heryeri yara bere kan içinde gördükce boynundan serumla besleniyor, cok acıkmış artık emmek istiyor ama daha uzun süre süt vermiycekler..cok cok üzülüyorum sormayın halimi..ben bende degilim ruh gibiyim..sadece ogluma ilerde ilaç olsun diye süt sagmaya calışıyorum o da cok az geliyor..benim durum vahim yani canım..digerleri nasıl oldu merak ettim..hayalbaz ve banayaklaşmadan bi haber var mı????
canım benim yaa kıyamam, Allah şifasını versin en kısa zamanda, bebeğim benim, teyzesi kurban olur ona, 9 eylüldemi yatıyo bodrumcum???
sağol canım. dualarınızı bekliyorum...
evet canım..cok saol amin inşşllhhh..
bircecim..allah sana cok güzel bi dogum nasip etsin..sagsalim özürsüz kusursuz kucagına aldırsın..bidaha da hiçbir sıkıntısını üzüntüsünü göstermesin inşşlahh...dualarımız seninle canım...
bebek poyraz sen de saglıkla büyüt bebişini cok tatlı maşallahh..sımsıkı sar sarıl yaa kıymetini bilin valla...allah kimseyi yavrusundan ayırmasın..hayalbaz ve bana yaklaşmadan bi haber var mı kızlar yaaa???
dr lar tam olarak ne dediler bağırsağındaki problem için bodrumcum???
rabbim inşallah en kısa zamanda tüm bebeklere acil şifalar versin...
canım benım ya cok tşk ederım ınsallah sende alacaksın kucagına bebişini bıse dıyım bodrum benım kalbım temızdır yemın edıyorum ıcıme dogan olur okadar uzulduk mesela agladın ama benım ıcımde hıc uzgunluk yaratacak bıse olmadı bılmıyorum ya bak görurusun sag saglım gelecek kucagına bebegın bu dedıgımıde unutma
ayy inşallahh bebekpoyraz yaa....ben artık dayanamıyorum psikolojim bozuldu resmen..hergün onu orda bırakıp eve dönmek kahrediyor beni..inşllhh içine dogan olur canımmmm...
canım benimkinin ince bagırsagında bi kısım gelişememiş ve tıkanmış sonrada delinmiş patlamış..o yüzden büyük bi operasyon gecirdi..iyileşmesi de uuzn sürecek ama tabi dayanıklılıgı da cok önemli bu durumda..o kısım cıkarıldı kesildi diger kısma baglandı..şimdi bagırsakların calışması beklemiyor ama bu da zaman alıcak bişey kolay degil..ondan yogun bakımda ve bişey yedirmiyolar..öle işte beklemek kadar kötü bişey yok..hergün gidiyorum ama 1 saat duurp geri geliyorum..yanında tutmak istemiyolar..dogurdum verdim yani daha dokunamadım ogluma..
bodrum ben de 28 mayısta doğum yaptım,
mayıs annelerindeyim
buraya da bakıyorum ara sıra
yazılarını okudum,
Allah yardımcın olsun sabret ve dua et unutma hamile ve lohusanın duası kabul olurmuş,
bebeğini seyrederken Ya Şafi (anlamı:şifa veren maddi ve manevi hastalıkları iyleştiren)
ismini zikret çokça ve Allah'ın o ismiyle dua et
benim dualarım da seninle
inş yavrunu bi an önce sağlıklı alırsın kucağına.
ben doğumda nasıl yatcam ki ya sırt üstü duramıyorum çnkünormal cnm nefes yetmeme oluyo benim ilk kızımda çok oluyodu...nefes darlığın başlarsa esneyeme başla içine nefesi çekebiliyosun sağ yada soluna yat sırtüstü damarlar üzerine baskı oluyo..
bende daha çok sola yatınca rahat yatabiliyorum normal demek ki , az kaldı Allahtan tüm sıkıntılar yakında bitiyor...Sende yarın kavuşuyosun oğluşuna ne güzel ya :))) aramızda bi gün var ama ben daha bir buçuk hafta sonra kavuşacam miniğime ay sağ salim doğsunda beklerim ben kendini iyi hisseder hissetmez ekle Yamanımızın resimlerini :)ben de pek yatamıyorum sırt üstü., aynen nefesim kesiliyor. zaten burda gittiğim doktor, bebeğin sağ tarafta tamamen, özellikle sola yat sırt üstü nefes alamazsın demişti.
şimdiden kolay ve hayırlı doğumlar canım geldiğinde Ezgi bebişi de eklede bisde görelim hayırlı haberlerle gel bekliyoruz ...selam kızlar. ben birazdan kayınvalidemlere geçicem. salı sabah 8 gibi de doğumum olacak kısmetse. bu hafta nete gelebileceğimi sanmıyorum. merve den alırsınız haberlerimi. dualarınızı bekliyorum. kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. Ezgi'mle selamlarımı vericem bi daha gelişimde inşallah
doktor ne zamana kadar bekliycek canım benim doktorda 40 ı doldurdugunda gelmezse bi kaç gün bekleyebiliriz boşuna sezeryana gerek kalmasın dedi ama ben hiç yanaşmadım artık iyice sabırsızlanıyorum kızımı görmek için maşallah sen bekliyosun ne güzel, bebiş yerinden memnun anlaşılan :)) bendede ne belirti var ne açılma ne hazırlık kasılması sanırım benimkide 40 ı devirir...kizlar ben hala doguramadim yaaa bugün günüm geceli 3.gün
sağol canım, inşallah...
inşallah sen de atlatırsın bu sıkıntıları en yakın zamanda. inan hep aklımdasın. sana, duygu'ya, hayalbaz'a, bebeklerinize sürekli dua ediyorum.
göğüs uçlarım çok kötü kızlar napcam bilmiyorum
kızlaaaar nasılsınız
ben artık çok doğurmak istiyorum, çok sabırsızlanmaya başladım ve çok ağırlaştım
çok sağol canım. inşallah sağ salim kavuşurum oğluşuma. çıkınca eklerim fotoğrafını.ben doğumda nasıl yatcam ki ya sırt üstü duramıyorum çnküşu doğumu atlatsamda kurtulsam ...
bende daha çok sola yatınca rahat yatabiliyorum normal demek ki , az kaldı Allahtan tüm sıkıntılar yakında bitiyor...Sende yarın kavuşuyosun oğluşuna ne güzel ya :))) aramızda bi gün var ama ben daha bir buçuk hafta sonra kavuşacam miniğime ay sağ salim doğsunda beklerim ben kendini iyi hisseder hissetmez ekle Yamanımızın resimlerini :)
hayalbaza ne oldu ya( yine mi kötü haber ...
kızlaaaar nasılsınız
ben artık çok doğurmak istiyorum, çok sabırsızlanmaya başladım ve çok ağırlaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?