2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim yaa kıyamam, Allah şifasını versin en kısa zamanda, bebeğim benim, teyzesi kurban olur ona, 9 eylüldemi yatıyo bodrumcum???

bebek poyraz sen de saglıkla büyüt bebişini cok tatlı maşallahh..sımsıkı sar sarıl yaa kıymetini bilin valla...allah kimseyi yavrusundan ayırmasın..hayalbaz ve bana yaklaşmadan bi haber var mı kızlar yaaa???

sağol canım, inşallah...

inşallah sen de atlatırsın bu sıkıntıları en yakın zamanda. inan hep aklımdasın. sana, duygu'ya, hayalbaz'a, bebeklerinize sürekli dua ediyorum.

canım benım ya cok tşk ederım ınsallah sende alacaksın kucagına bebişini bıse dıyım bodrum benım kalbım temızdır yemın edıyorum ıcıme dogan olur okadar uzulduk mesela agladın ama benım ıcımde hıc uzgunluk yaratacak bıse olmadı bılmıyorum ya bak görurusun sag saglım gelecek kucagına bebegın bu dedıgımıde unutma

dr lar tam olarak ne dediler bağırsağındaki problem için bodrumcum???
rabbim inşallah en kısa zamanda tüm bebeklere acil şifalar versin...

canım benimkinin ince bagırsagında bi kısım gelişememiş ve tıkanmış sonrada delinmiş patlamış..o yüzden büyük bi operasyon gecirdi..iyileşmesi de uuzn sürecek ama tabi dayanıklılıgı da cok önemli bu durumda..o kısım cıkarıldı kesildi diger kısma baglandı..şimdi bagırsakların calışması beklemiyor ama bu da zaman alıcak bişey kolay degil..ondan yogun bakımda ve bişey yedirmiyolar..öle işte beklemek kadar kötü bişey yok..hergün gidiyorum ama 1 saat duurp geri geliyorum..yanında tutmak istemiyolar..dogurdum verdim yani daha dokunamadım ogluma..

ayy inşallahh bebekpoyraz yaa....ben artık dayanamıyorum psikolojim bozuldu resmen..hergün onu orda bırakıp eve dönmek kahrediyor beni..inşllhh içine dogan olur canımmmm...

ayy inşallahh bebekpoyraz yaa....ben artık dayanamıyorum psikolojim bozuldu resmen..hergün onu orda bırakıp eve dönmek kahrediyor beni..inşllhh içine dogan olur canımmmm...

bak gorursun ınsallah alıcan kuzunu kucagına

neyse kızlar ben kacayım yemek yıyım bıraz iyi aksamlar herkesee

bodrum ben de 28 mayısta doğum yaptım,
mayıs annelerindeyim
buraya da bakıyorum ara sıra
yazılarını okudum,
Allah yardımcın olsun sabret ve dua et unutma hamile ve lohusanın duası kabul olurmuş,
bebeğini seyrederken Ya Şafi (anlamı:şifa veren maddi ve manevi hastalıkları iyleştiren)
ismini zikret çokça ve Allah'ın o ismiyle dua et
benim dualarım da seninle
inş yavrunu bi an önce sağlıklı alırsın kucağına.

Son düzenleme:

canım benim onlar daha kolay iyileşiyolar bak görürsün ummadığın bi anda dr lar kucağına verirler oğlunu...
hep iyi düşün ve kendine iyi bakki sütün gelsin..

bende 28 mayısta doğum yaptım arkadaşım senin saat kaçta oldu bebeğin???

normal cnm nefes yetmeme oluyo benim ilk kızımda çok oluyodu...nefes darlığın başlarsa esneyeme başla içine nefesi çekebiliyosun sağ yada soluna yat sırtüstü damarlar üzerine baskı oluyo..
ben doğumda nasıl yatcam ki ya sırt üstü duramıyorum çnkü şu doğumu atlatsamda kurtulsam ...
ben de pek yatamıyorum sırt üstü., aynen nefesim kesiliyor. zaten burda gittiğim doktor, bebeğin sağ tarafta tamamen, özellikle sola yat sırt üstü nefes alamazsın demişti.
bende daha çok sola yatınca rahat yatabiliyorum normal demek ki , az kaldı Allahtan tüm sıkıntılar yakında bitiyor...Sende yarın kavuşuyosun oğluşuna ne güzel ya :))) aramızda bi gün var ama ben daha bir buçuk hafta sonra kavuşacam miniğime ay sağ salim doğsunda beklerim ben kendini iyi hisseder hissetmez ekle Yamanımızın resimlerini :)
şimdiden kolay ve hayırlı doğumlar canım geldiğinde Ezgi bebişi de eklede bisde görelim hayırlı haberlerle gel bekliyoruz ...

kizlar ben hala doguramadim yaaa bugün günüm geceli 3.gün
doktor ne zamana kadar bekliycek canım benim doktorda 40 ı doldurdugunda gelmezse bi kaç gün bekleyebiliriz boşuna sezeryana gerek kalmasın dedi ama ben hiç yanaşmadım artık iyice sabırsızlanıyorum kızımı görmek için maşallah sen bekliyosun ne güzel, bebiş yerinden memnun anlaşılan :)) bendede ne belirti var ne açılma ne hazırlık kasılması sanırım benimkide 40 ı devirir...
sağol canım, inşallah...

inşallah sen de atlatırsın bu sıkıntıları en yakın zamanda. inan hep aklımdasın. sana, duygu'ya, hayalbaz'a, bebeklerinize sürekli dua ediyorum.

hayalbaza ne oldu ya ( yine mi kötü haber ...

hasret nasılsın canım oğluş nasıl ? Fatma bizim Hilmi_Fatma evet ya sen uzun bi süre girmedin ya o arada oldu sanırım bebeğini kaybetti (

çok sağol canım. inşallah sağ salim kavuşurum oğluşuma. çıkınca eklerim fotoğrafını.
hayalbazın bebeği kakasını yutmuştu, hastanedeydi. ama en son iyiye gidiyordu durumu. inşallah evindedir şimdi.
kızlaaaar nasılsınız
ben artık çok doğurmak istiyorum, çok sabırsızlanmaya başladım ve çok ağırlaştım

çilek senin doktor hala dönmesini mi bekliyor bebeğin? neden gün vermiyor?

Birçe canım hadi gözün aydın yarın doğum varmış, Allah kolaylık versin, sağlıkla bebeğini al kucağına canım.. Bizi de merakta bırakma haber ver tamam mı canım.. Daha doğum yapmamış arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum.. Bu arada bizim damadında gelmeye niyeti yok, bekliyoruz bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…