2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende bende ( anneme gittim bugün yengem falan da oradaydı aaa senin karnın yukarıda daha vaktin var diye moralimi bozdular yaa ((
üf benimde öyle aşağıda değil yaa valla sezeryan olacam ha sıkıldım ben beklemekten başliycim normal doğuma :)) benimkinin geleceği filan yok zaten ne sancı oldu ne kasılma ne açılma yerinden pek memnun ...
kızlaaaar nasılsınız
ben artık çok doğurmak istiyorum, çok sabırsızlanmaya başladım ve çok ağırlaştım

bende bende (

bana da aynı şeyi söylüyorlar.. bence onunla alakası yoktur çok takılmamak lazım
bu arada Duygunun bebeğine çok üzüldüm nazar değdi bebeklerimizi

duygunun bebeğinde kötü bi gelişme yok dimi ameliyattan çıkmıştı bugün giremedim bilmiyorum inşallah iyiye gidiyordur bütün hasta bebeklerimizin durumu (

sağol canım... sevi'ye verdim numaramı, ona haber vermeye çalışırım. olması ablama söylerim yazar. topiğin gelinleri hızlı, damatlar ağırdan alıyor:))

ay inşallah iyidir ya kıskanıyorum vallahi bebeğine kavuşanları bende kızıma kavuşmak istiyorum artık şu hamilelik niye 40 hafta ki, çok uzun :))

sağol canım... sevi'ye verdim numaramı, ona haber vermeye çalışırım. olması ablama söylerim yazar. topiğin gelinleri hızlı, damatlar ağırdan alıyor:))

Evet kızlar daha hızlı çıktılar .. Canım iyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz... Bebeğini yarın öpüp kokluycaksın ne kadar güzel.. Çok güzel bir heyecan.. Herşey yolunda gitsin yarın, güzel güzel al bebeğini kucağına..

bu gidişle olacağı o zaten suni sancıdan korkuyorum ben bugün bütün sahili yürüdüm alışveriş merkezini gezdim arabayla da yol yaptık baya daha ne yapsam bilmiyorum artık

bende geçen bütün evi alt üst ettim yapmadığım iş kalmadı ne sancı girdi ne bişy iki gün önce siirte gittik 2-3 saat dolaştım tık yok yol çok kötü arabayla gidip gelirken 50 defa zıpladı belki sadece kıpırdıyo geri uyuyo benim kız az aşağı insene sancı filan başlat dimi ama yok ... :)) şaka bi yana bende sunni istemiyorum ya normal hadi normal aralıklarla gelecek dayanırım sunniyi istemiyorum gelmezse sezeryan gibi görünüyo boşuna bekliyorum ...

inşallah canım. hem çok heyecanlıym, hem stresliyim hem hala şaka gibi geliyor bebeğim olacağı fikri. karmakarışığım valla... dua edin benim için...

Neyse kızlar hergün girip Bodrum'un bebeğinden haber var mı diye bakıyorum, şimdi de Burcu bebek'i de merak etmeye başladım.. Umarım rahatsız bebeklerimiz bşir an önce sağlıklarına kavuşurlar, annelerine de Allah sabır versin.. Hepinize iyi akşamlar.. Benim kız büyüdükçe sesi daha fazla çıkmaya başladı, artık kendini yırtıyor ağlarken fazla giremiyorum artık, hadi hepinize iyi akşamlar bayanlar..

koca karıların karın ölçümleri doğru çıkacak galiba :)) efendim 10 günüm varmış bikere 12 gün de olabilirmiş o iki gün de ne oluyosa neyse buna da eyvallah 10 gün daha bekleriz napalım

inşallah canım. hem çok heyecanlıym, hem stresliyim hem hala şaka gibi geliyor bebeğim olacağı fikri. karmakarışığım valla... dua edin benim için...

Seni çok iyi anlıyorum 23 gün önce bende aynı durunmdaydm ama şimdi diyorum ki aslında hamilelikte güzeldi.. Çok nteresan değil mi.. Dua edicem senin için canım.. İyi geceler.. Bu gece iyi uyumaya çalış tabi becerebilirsen..

aynen ben hamileliğin ne kadar uzun olduğunu anlamamışım, bu son haftalarda dank etti resmen.. istemiyorum normal doğum demeye başladım

Çilek senin bebekte ters değil miydi, artık dönmezki doktorun neyi bekliyor?

benim döndü canım son kontroldee :)

koca karıların karın ölçümleri doğru çıkacak galiba :)) efendim 10 günüm varmış bikere 12 gün de olabilirmiş o iki gün de ne oluyosa neyse buna da eyvallah 10 gün daha bekleriz napalım
:)) ay onlara kalsa ben 9 aylık hamile de değilim hastanede gelini içerde doğum yapan bi kayınvalide hatun vardı, bana kaç günün var dedi bende iki hafta var doğuma dedim bence sen anca 7 alıksın diyo yok dedim 2 hafta sonra 40 haftamız doluyo ama karnın küçüüüük diyo napim yani doğurmiyimmi diyesim geldi boşver sen onları benimde karın çok aşağıda değil ama bebeğin başı doğum kanalına yerleşmiş dedi doktor çok alakası yok sanırım, bizim veletlerin tembelliğinden o :))
aynen ben hamileliğin ne kadar uzun olduğunu anlamamışım, bu son haftalarda dank etti resmen.. istemiyorum normal doğum demeye başladım

benim döndü canım son kontroldee :)

9 ayı geçirdik son on gün geçmiyo bizimde :))

bana da diyolar sen yanlış hesaplamış olmayasın insanı kendinden şüpheye düşürecekler ya doğum kanalına girmişse iyi bana öyle bişey demedi çatı muayenesinde açıklıktan da bahsetmedi çok ümit ettim muayeneden sonra kanamam olsun diye olmadı mervenesli yok ortalarda doğurdumu ne dikkatimi çekti iki üç gündür senin bidahaki kontrol ne zamana canım

girmiş ama bi icraat yok bekliyo orda :)) evet kaç gündür yok o doğummu yaptı acaba, doğurduysa girer bi iki güne kadar haber verir mutlaka biz son samuraylar ne zaman doğurcaz ciddi ciddi merak etmeye başladım yine sen 40. haftandasın en fazla bi haftan var benim daha fazla, neyse elbet doğacak bi şekilde bizimkilerde :) benim doktor direk doğuma gel dedi kontrol tarihi vermedi sancı kanama su gelmesi durumu olursa gel yoksa 23üne gel doğum için dedi fazla rahat bi doktor öyle tam istediğim gibide değil zaten ama napim burda en iyisi buydu ...

benimki de gelme demişti ama ben dayanamadım gittim bide tam o sıra arka arkayaya kötü haberler alınca eşim de gidelim dedi annem zor doğum yapmış çatıları darmış kardeşim vakumla doğmuş bi bakın eğer benim de çatım öyleyse hiç kalkışmiyim normal doğuma dedim öylelikle çatı muayenesi yaptı hareketleri yavaşladı dedim bugün hiç oynamadı mesela dedim hakikaten de öyleydi ama ondan sonra nst ye bağladı hep benim dememle yaptı sağolsun bu kadar rahatlık beni çok bunaltıyodu şimdi allahtan 17 si son günüm olduğu için cuma mecbur çağırdı artık:82:

meraba kızlar..geçmişi okuyamadım.bbodrumla banayaklaşmanın bebeklerinden haber var mı?benim bebiş yarın taburcu inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…