bende bende( anneme gittim bugün yengem falan da oradaydı aaa senin karnın yukarıda daha vaktin var diye moralimi bozdular yaa ((
üf benimde öyle aşağıda değil yaa valla sezeryan olacam ha sıkıldım ben beklemekten başliycim normal doğuma :)) benimkinin geleceği filan yok zaten ne sancı oldu ne kasılma ne açılma yerinden pek memnun ...bende bende( anneme gittim bugün yengem falan da oradaydı aaa senin karnın yukarıda daha vaktin var diye moralimi bozdular yaa ((
kızlaaaar nasılsınız
ben artık çok doğurmak istiyorum, çok sabırsızlanmaya başladım ve çok ağırlaştım
kızlaaaar nasılsınız
ben artık çok doğurmak istiyorum, çok sabırsızlanmaya başladım ve çok ağırlaştım
bana da aynı şeyi söylüyorlar.. bence onunla alakası yoktur çok takılmamak lazım
bu arada Duygunun bebeğine çok üzüldümnazar değdi bebeklerimizi
Birçe canım hadi gözün aydın yarın doğum varmış, Allah kolaylık versin, sağlıkla bebeğini al kucağına canım.. Bizi de merakta bırakma haber ver tamam mı canım.. Daha doğum yapmamış arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum.. Bu arada bizim damadında gelmeye niyeti yok, bekliyoruz bakalım..
üf benimde öyle aşağıda değil yaa valla sezeryan olacam ha sıkıldım ben beklemekten başliycim normal doğuma :)) benimkinin geleceği filan yok zaten ne sancı oldu ne kasılma ne açılma yerinden pek memnun ...
bu gidişle olacağı o zaten suni sancıdan korkuyorum ben bugün bütün sahili yürüdüm alışveriş merkezini gezdim arabayla da yol yaptık baya daha ne yapsam bilmiyorum artık
çok sağol canım. inşallah sağ salim kavuşurum oğluşuma. çıkınca eklerim fotoğrafını.
hayalbazın bebeği kakasını yutmuştu, hastanedeydi. ama en son iyiye gidiyordu durumu. inşallah evindedir şimdi.
çilek senin doktor hala dönmesini mi bekliyor bebeğin? neden gün vermiyor?
sağol canım... sevi'ye verdim numaramı, ona haber vermeye çalışırım. olması ablama söylerim yazar. topiğin gelinleri hızlı, damatlar ağırdan alıyor:))
bu gidişle olacağı o zaten suni sancıdan korkuyorum ben bugün bütün sahili yürüdüm alışveriş merkezini gezdim arabayla da yol yaptık baya daha ne yapsam bilmiyorum artık
Evet kızlar daha hızlı çıktılar .. Canım iyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz... Bebeğini yarın öpüp kokluycaksın ne kadar güzel.. Çok güzel bir heyecan.. Herşey yolunda gitsin yarın, güzel güzel al bebeğini kucağına..
bende geçen bütün evi alt üst ettim yapmadığım iş kalmadı ne sancı girdi ne bişy iki gün önce siirte gittik 2-3 saat dolaştım tık yok yol çok kötü arabayla gidip gelirken 50 defa zıpladı belki sadece kıpırdıyo geri uyuyo benim kız az aşağı insene sancı filan başlat dimi ama yok ... :)) şaka bi yana bende sunni istemiyorum ya normal hadi normal aralıklarla gelecek dayanırım sunniyi istemiyorum gelmezse sezeryan gibi görünüyo boşuna bekliyorum ...
inşallah canım. hem çok heyecanlıym, hem stresliyim hem hala şaka gibi geliyor bebeğim olacağı fikri. karmakarışığım valla... dua edin benim için...
üf benimde öyle aşağıda değil yaa valla sezeryan olacam ha sıkıldım ben beklemekten başliycim normal doğuma :)) benimkinin geleceği filan yok zaten ne sancı oldu ne kasılma ne açılma yerinden pek memnun ...
bende bende(
Çilek senin bebekte ters değil miydi, artık dönmezki doktorun neyi bekliyor?
aman ALLAHIM:(((( COK ÜZÜLDÜM OFFFFF KELİMELER DÜĞÜMLENDİbebeğini kaybetti maalesef((
:)) ay onlara kalsa ben 9 aylık hamile de değilim hastanede gelini içerde doğum yapan bi kayınvalide hatun vardı, bana kaç günün var dedi bende iki hafta var doğuma dedim bence sen anca 7 alıksın diyo yok dedim 2 hafta sonra 40 haftamız doluyo ama karnın küçüüüük diyo napim yani doğurmiyimmi diyesim geldikoca karıların karın ölçümleri doğru çıkacak galiba :)) efendim 10 günüm varmış bikere 12 gün de olabilirmişo iki gün de ne oluyosa neyse buna da eyvallah 10 gün daha bekleriz napalım
aynen ben hamileliğin ne kadar uzun olduğunu anlamamışım, bu son haftalarda dank etti resmen.. istemiyorum normal doğum demeye başladım
benim döndü canım son kontroldee :)
:)) ay onlara kalsa ben 9 aylık hamile de değilim hastanede gelini içerde doğum yapan bi kayınvalide hatun vardı, bana kaç günün var dedi bende iki hafta var doğuma dedim bence sen anca 7 alıksın diyo yok dedim 2 hafta sonra 40 haftamız doluyo ama karnın küçüüüük diyo napim yani doğurmiyimmi diyesim geldiboşver sen onları benimde karın çok aşağıda değil ama bebeğin başı doğum kanalına yerleşmiş dedi doktor çok alakası yok sanırım, bizim veletlerin tembelliğinden o :))
9 ayı geçirdik son on gün geçmiyo bizimde :))
bana da diyolar sen yanlış hesaplamış olmayasın insanı kendinden şüpheye düşürecekler ya doğum kanalına girmişse iyi bana öyle bişey demedi çatı muayenesinde açıklıktan da bahsetmedi çok ümit ettim muayeneden sonra kanamam olsun diye olmadımervenesli yok ortalarda doğurdumu ne dikkatimi çekti iki üç gündür senin bidahaki kontrol ne zamana canım
girmiş ama bi icraat yok bekliyo orda :)) evet kaç gündür yok o doğummu yaptı acaba, doğurduysa girer bi iki güne kadar haber verir mutlaka biz son samuraylar ne zaman doğurcaz ciddi ciddi merak etmeye başladım yine sen 40. haftandasın en fazla bi haftan var benim daha fazla, neyse elbet doğacak bi şekilde bizimkilerde :) benim doktor direk doğuma gel dedi kontrol tarihi vermedi sancı kanama su gelmesi durumu olursa gel yoksa 23üne gel doğum için dedi fazla rahat bi doktor öyle tam istediğim gibide değil zaten ama napim burda en iyisi buydu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?