meraba kızlar..geçmişi okuyamadım.bbodrumla banayaklaşmanın bebeklerinden haber var mı?benim bebiş yarın taburcu inşallah:)
meraba kızlar..geçmişi okuyamadım.bbodrumla banayaklaşmanın bebeklerinden haber var mı?benim bebiş yarın taburcu inşallah:)
:)) ay onlara kalsa ben 9 aylık hamile de değilim hastanede gelini içerde doğum yapan bi kayınvalide hatun vardı, bana kaç günün var dedi bende iki hafta var doğuma dedim bence sen anca 7 alıksın diyo yok dedim 2 hafta sonra 40 haftamız doluyo ama karnın küçüüüük diyo napim yani doğurmiyimmi diyesim geldiboşver sen onları benimde karın çok aşağıda değil ama bebeğin başı doğum kanalına yerleşmiş dedi doktor çok alakası yok sanırım, bizim veletlerin tembelliğinden o :))
9 ayı geçirdik son on gün geçmiyo bizimde :))
bana da diyolar sen yanlış hesaplamış olmayasın insanı kendinden şüpheye düşürecekler ya doğum kanalına girmişse iyi bana öyle bişey demedi çatı muayenesinde açıklıktan da bahsetmedi çok ümit ettim muayeneden sonra kanamam olsun diye olmadımervenesli yok ortalarda doğurdumu ne dikkatimi çekti iki üç gündür senin bidahaki kontrol ne zamana canım
benimki de gelme demişti ama ben dayanamadım gittim bide tam o sıra arka arkayaya kötü haberler alınca eşim de gidelim dedi annem zor doğum yapmış çatıları darmış kardeşim vakumla doğmuş bi bakın eğer benim de çatım öyleyse hiç kalkışmiyim normal doğuma dedim öylelikle çatı muayenesi yaptı hareketleri yavaşladı dedim bugün hiç oynamadı mesela dedim hakikaten de öyleydi ama ondan sonra nst ye bağladı hep benim dememle yaptı sağolsun bu kadar rahatlık beni çok bunaltıyodu şimdi allahtan 17 si son günüm olduğu için cuma mecbur çağırdı artık:82:
evet doktorun rahat olması rahatsız ediyor beni, bebek hareketlerine dikkat et dedi ne kadar hareket etmesi lazım dedim benim için günde 7-8 defa hareket etmesi yeter bi gün boyunca hareket etmezse gel dediiçimden delimisin be adam bi gün boyunca hareket etmezse Allah korusun bişy varsada kurtaramayız olan olmuştur dedim normalde bi saatte en az 3 hareket olması lazım bile bile sordum ne diycek diye o yüzden çok profosyonel oldugunu düşünmediğimdende sezeryana cesaret edemedim aslında , hani mutlaka doktorluk bilgisi vardır kaç yıl tıp okumuş o kadar hasta tecrübesi var ama içime sinmiyor mecbur oldugum için gidiyorum onun dışında 2 özel hastane var onların jinekologlarıda birisi sürekli aşağılar gibi konuşuyor (oranın halkıyla o şekilde konuşmaya alışmış olmasına bağlıyorum ben ) diğeride fazlasıyla ilgisiz ...Mecbur kalırsam yine sezeryan olacam tabi bu doktorda artık hayırlısı olsun diyorum ne diyim ...
allaha emanetiz artık.. benimkinden sezeryan olanlar çok memnun birkaç kişiden duymuştum eli hafifmiş nasıl oluyorsa iğneciden bahsediyo sankibakalım doğmazsa görücez eli hafifmiymiş doğu görevinde falan başhekimlik yapmış bizimkisi ayriyeten çocuk üzerine de ihtisası varmış sanırım netten araştırmıştım o yüzden burnu havada biraz ona bağladım ben artık..
selam kızlar nasılsınız
sancı nasıl bişey böyle alttan iğne batması gibi mi bana ara ara geliyo da sancı mı deil mi anlayamadım
yarın doktor kontrolüm war bebeğin eşi kireçlenmiş suyu azalmış artık 2 günde bir gidicem nst ve muayene için
gunaydın kızlar... oğlum uyutmuyo beni ya... mırın kırın etti uyandım, kendi uyudu keratasaat başı emmek istiyo bu aralar.... göğüslerim zonkluyo :92: sütüm mü azaldı acaba... hamişler bi doğurun görcem sizi... annelik zor diyolardı, şu an yaşadıklarıma hala inanamıyom...
GÜNAYDIN anneler ve anne adayları artık çok az zaman kaldı ve sabrım iyice tükendi içimde beni tekmleyen sabahlara kadar uyutmayan okadar çok acı çektiren ama yine şükür dedirten miniğime kavuşmak isiyorum
Günaydın asuman..tarih belli mi cnm?ne zaman doğum?
gunaydın kızlar... oğlum uyutmuyo beni ya... mırın kırın etti uyandım, kendi uyudu keratasaat başı emmek istiyo bu aralar.... göğüslerim zonkluyo :92: sütüm mü azaldı acaba... hamişler bi doğurun görcem sizi... annelik zor diyolardı, şu an yaşadıklarıma hala inanamıyom...
nasipse perşembe son kilo durumumuza bakıp cuma sezeryanla alıcak inşallah.....
nasipse perşembe son kilo durumumuza bakıp cuma sezeryanla alıcak inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?