2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

banaada herkes en az 10 temmuz diyolar,bende içimden kalmaz o zamana inş diyorm ama bakalm.karnm gerçekten çok yukarıda

evet doktorun rahat olması rahatsız ediyor beni, bebek hareketlerine dikkat et dedi ne kadar hareket etmesi lazım dedim benim için günde 7-8 defa hareket etmesi yeter bi gün boyunca hareket etmezse gel dedi içimden delimisin be adam bi gün boyunca hareket etmezse Allah korusun bişy varsada kurtaramayız olan olmuştur dedim normalde bi saatte en az 3 hareket olması lazım bile bile sordum ne diycek diye o yüzden çok profosyonel oldugunu düşünmediğimdende sezeryana cesaret edemedim aslında , hani mutlaka doktorluk bilgisi vardır kaç yıl tıp okumuş o kadar hasta tecrübesi var ama içime sinmiyor mecbur oldugum için gidiyorum onun dışında 2 özel hastane var onların jinekologlarıda birisi sürekli aşağılar gibi konuşuyor (oranın halkıyla o şekilde konuşmaya alışmış olmasına bağlıyorum ben ) diğeride fazlasıyla ilgisiz ...Mecbur kalırsam yine sezeryan olacam tabi bu doktorda artık hayırlısı olsun diyorum ne diyim ...

Herkese merhaba..Ben Mayıs 2011 annesiyim
13 Mayıs ta kavustum ogluma..Epidural sezeryan ile dunyaya geldi oglum.Ameliyat cok guzel gecti.Epidural takılırken hiç agrı hissetmedim...Ertesi gun hastandene cıkmadan gelip cıkarttılar yine acı falan yok..Sadece dogumdan bikaç saat sonra ayaga kaldırıp yuruttuler o zaman cok zorlandım..Ama sonrasında kendim gidip geldim wc ye....
Oglum yarın 1 aylık oluyor.Dogumdan sonraki sürec hem cok yogun hem de yorucu oluyor..Yanınızda mutlaka birileri olsun...Ben duzenimiz bozuldu diye cok kafama taktım bunalıma girdim aman siz öyle olmayın..Hersey olur biter anın tadını cıkarın..eger sormak istedikleriniz olursa seve seve yanıt yazarım..Hepinize saglıklı dogumlar dilerim

Son düzenleme:

allaha emanetiz artık.. benimkinden sezeryan olanlar çok memnun birkaç kişiden duymuştum eli hafifmiş nasıl oluyorsa iğneciden bahsediyo sanki bakalım doğmazsa görücez eli hafifmiymiş doğu görevinde falan başhekimlik yapmış bizimkisi ayriyeten çocuk üzerine de ihtisası varmış sanırım netten araştırmıştım o yüzden burnu havada biraz ona bağladım ben artık..

oo iyiymiş o zaman seninki herhangi bir doktor hatası olmasın alanında iyi olsun herşeyi olması gerektiği gibi yapsında varsın burnu havada olsun boşver en azından doğum sonrası herhangi bi sıkıntı çekmezsin ...Hayırlısıyla kolaylıkla doğururuz inşallah hepimiz ...

selam kızlar nasılsınız
sancı nasıl bişey böyle alttan iğne batması gibi mi bana ara ara geliyo da sancı mı deil mi anlayamadım
yarın doktor kontrolüm war bebeğin eşi kireçlenmiş suyu azalmış artık 2 günde bir gidicem nst ve muayene için

gunaydın kızlar... oğlum uyutmuyo beni ya... mırın kırın etti uyandım, kendi uyudu kerata saat başı emmek istiyo bu aralar.... göğüslerim zonkluyo :92: sütüm mü azaldı acaba... hamişler bi doğurun görcem sizi... annelik zor diyolardı, şu an yaşadıklarıma hala inanamıyom...

slm optimist iğne batması dediğin şey bende de çok oluyor..hatta bacaklarımı sıkıyorum sanki bebek çıkacak gibio sancı değildir bence..

GÜNAYDIN anneler ve anne adayları artık çok az zaman kaldı ve sabrım iyice tükendi içimde beni tekmleyen sabahlara kadar uyutmayan okadar çok acı çektiren ama yine şükür dedirten miniğime kavuşmak isiyorum

günaydın cnm ..gündüzleri o uyuduğunda sen de uyu,uykunu al bari cnm yaa yoksa çok zor uykusuzluk sende de huzursuzluk yapar..Süt için humana still tea diye bir çay varmış ondan alıp dene istersen,bir de bol bol sıvı tüket..

aynen katılıyorum sana...

ama çoooooooooooook gzl bi duygu gene de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…