2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bebek şekerlerimi bekliyorum kargoyla gelecek, son hazılıklarda bitti cumartesi alır sanırım sezeryana, bu arada gece sancım vardı biraz belim falan çok ağrıdı kaç kere uyandım ağlıcaktım nerdeyse:26:

şimdi ne durumdasın hala ağrın falan varmı ayy ebru sende mi doğurcan kontrolün ne zamandı

şimdi ne durumdasın hala ağrın falan varmı ayy ebru sende mi doğurcan kontrolün ne zamandı

şu anda belim ağrıyo sadece ama dün uyumadan önce gece uyanıp doğuma gitçem sandım artık o kadar kötü oldum yok yok doğurmam sıramı beklerim ben sizler buyrun önden perşembe kontrolüm var bakalım ne diyecek

ben izin verdim doğurabilirsin bacım bu işler sıraya baksaydı suzii taa nisanda doğurmazdı saygısız hamişler insan bi sırasını bekler di mi en sona bıraktılar bizi

ben izin verdim doğurabilirsin bacım bu işler sıraya baksaydı suzii taa nisanda doğurmazdı saygısız hamişler insan bi sırasını bekler di mi en sona bıraktılar bizi

valla dün geceden sonra ben pes ettim zatenzaten benim büyük ihtimal cumartesi günü doğumun o güne kadar doğur bari

günaydın kızlar
doğurmayanlar olarak az kaldık sanırım
birce de bugün yaman beye kavuşuyor
bende çarşamba kavuşucam kızıma inşallah
bugün annem gelecek son kez evimi temizleyecek doğumdan önce
yarını da dinlenerek geçiricez
çok hyecanlıyım yaaaa

valla dün geceden sonra ben pes ettim zatenzaten benim büyük ihtimal cumartesi günü doğumun o güne kadar doğur bari

inşallah bacım ama sanmıyorum hiç doğurucak havam yok bugün temizlik yapmayı düşünüyorum hatta yağmur yağdı camlar battı yine etrafı da şöyle bi sileyim diyorum haftaya kalır benim doğum büyük ihtimalle

banada az haftaya kalıcak gibi duruyo bi doğmadı gitti yaa yediğim hurmanın hadi hesabı yok dünde gittik ananas aldık oda tetikliyomuş doğumu ama nafile akışına bıraktım ne zaman isterse o zaman doğsun

ananas mı ilk defa duydum enteresanmış boşver yaa çubuk tarçın demişlerdi kaynatıp içecekmişiz günde 2 fincan yapmadım bende daha vakti gelmeyince naparsan yap gelmiyo işte anam bizi suni sancı paklar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…