ananas mı ilk defa duydum enteresanmış boşver yaa çubuk tarçın demişlerdi kaynatıp içecekmişiz günde 2 fincan yapmadım bende daha vakti gelmeyince naparsan yap gelmiyo işte anam bizi suni sancı paklar artık
ayy inşallah onu da yapmaya gerek kalmadan bizim sıpalar gelir hiç istemiyorum suni sancıyı yaa dikişsiz neysiz doğuraydık bi hayırlısıyla :97:
aminn inşallah normal doğumla hemencecik ayağa kalktığımı hayal ediyorum bende epidural de güzel ama işte ameliyat yinede ne de olsa.. suni sancıyı yedikten sonra ıkınamam diye düşünüyorum o yorgunlukla yoksa dayanılmayacak bişey olsa millete eziyet etmezler heralde
evet suni sancıda bende korkuyorum ıkınamam diye
neyse ben birazdan gelirim yine biraz işlerim var evi topliyim çamaşırları asıyim gelirim
günaydın kzılae. ctsiden beri moralim çok bozuk. dr çatı yaptı bebeğğin başı yukarıda daha dedi. normalde kanala girmiş ama başı yukarıda. miadına kadar beklicez eğer inmezse aşaşğıya sezeryan dedi. ben sezeryan olmak istemiyorumm. napsam da bebişim aşşağıya inse. bu tarçın çayı içmek iyi geliyomuş. fikri olan varmı tarçın çayı konusunda. yardım edinn. kafayı sıyırcam. durup durup ağlıyorum ben normal istiyorum diye.
canım sıkma canını iner bence daha bir iki hafta bekle bakalım tarçın çayını iç hurmanı da ye gerisi kısmet artık benimde dr inmiş demedi miadı cuma doluyor hakkımıkzda hayırlısı olsun
hurma yiyorum tarçına da bugün başlıycam. nasıl yapcaz o tarçını ben bilmiyorum tarif etsene.
Günaydın Mervelerrrrr:)
..Merve.. napıyor tatlı oğluşun?Maşaallah yaa çok güzel bir bebek
canım görmedim yazdığını çıkmışım iyi valla teyzesi hafif sararma var yüzünde sürekli emziriyorum... göğüslerim çok fena oldu... çaresine şimdiden bakın kızlar dün ağlaya ağlaya emzirdim valla ama olsun herşey bebeğim için...
aynen dünür napcaz bunları böylehb canım insallah en kısa zamanda dogurun artıkk yavvv ben sıkıldım heeeeee
bebiş ne yapsın teyzesı yatıyor uyanıyor gece uyumuyor gogüslerim acıyorsayımmı baska
merve kııızzz oğluşun çoooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk tatlı maşallah maşallah yirim ben onu yaaa
aynı sana benzettim ama kime benziyo babaya mı sana mı?
yaa merve ben daha hiçbişey kullanmadım çok fena olucak benimkiler napsam ki
yaa merve ben daha hiçbişey kullanmadım çok fena olucak benimkiler napsam ki
günaydın kzılae. ctsiden beri moralim çok bozuk. dr çatı yaptı bebeğğin başı yukarıda daha dedi. normalde kanala girmiş ama başı yukarıda. miadına kadar beklicez eğer inmezse aşaşğıya sezeryan dedi. ben sezeryan olmak istemiyorumm. napsam da bebişim aşşağıya inse. bu tarçın çayı içmek iyi geliyomuş. fikri olan varmı tarçın çayı konusunda. yardım edinn. kafayı sıyırcam. durup durup ağlıyorum ben normal istiyorum diye.
valla sana şöyle tarif ediyim 50 tane iğneyi birden batırıp batırıp çıkardıklarını düşün göğüs ucunabi de kabarıp kanadı hep benimkiler, lansinoh iyi gibi geldi dün aldırdım eşime ondan once nisavit diye bi merhem kullanıyordum hiç iyi gelmedi şimdide acım var ama napıyım dayanıyorum... emzirmem lazım sarılık ilerlememesi için...
canım aktardan çubuk tarçını alıp 5 dk suda kaynatıyormuşuz günde iki fincan içicekmişiz bana da yasil_haktanemin söylemişti o da başlıyacaktı aynıgün nişanı geldi kısmet işte
en iyisi lansinoh kızlar... sürün mutlaka bebek emebiliyor üstünden silmenize gerek de yok...kızlar bende onu soracaktım size.ben 2 haftadır her banyodan sonra lansinohu kullanmaya başladım. bi de kakao yağı aldım. ama onu katı haliyle bulamadım sıvı aldım. kullanan varmı aranızda? nası kullanıyosunuz?
bu arada ben hala doğuramadım
uff çok kötü ya lansinoh şimdiden alıp kullanıyimmi bende acaba çok korkuyorum ya göğsü acımayan da yok yara için bepanten diyolar iyi geliyomuş aklında olsun inşallah o aşamaya gelmez yaa
tamam canım. ee nişanı geldi dedin doğurdumu peki :) acep nişanı çaydan mı geldi yoksa kendiliğinden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?