2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tarcın bebegı assagıyamı ındırıyomus..sızı takıp edıyorum sık sık..genelde hep sezeryan oluyosunuz bu sızı dusundurmuyormu?acaba doktorlarınız mı buna yer yapıyor rıske atmamak ıcın...:26:

kasılmaları arttırıyormuş canım açılma yaptığı için bebeği de aşağıya indiriyordur muhtemelen aman sen fazla içme bakma biz doğurmaya çalışıyoruzda

valla bızımkıde sarardı hemen kontrole kostuk allahtan 11 cıktı 15 yukarısına dıkkat kızlarr haberınız ola bıde dr hasteneye yatırrım demesmı beynım kaynadı allahtan dusuk cıktı bol bol emzıryorum bıde arada bal verıyorum agzına 2 gune bır alıyor sarılıgını bıde bır püf noktası daha bol bol gunesletın bebıklerınızı

bana lansınoh bıle ıyı gelmedı catır catır kanadı

Son düzenleme:
kasılmaları arttırıyormuş canım açılma yaptığı için bebeği de aşağıya indiriyordur muhtemelen aman sen fazla içme bakma biz doğurmaya çalışıyoruzda

onu tek içmesekte hoşafta içsek olurmuki,ben elma hoşafına yengem kattığnda çok beğenmiştm,iki tane atmıştı ama çünkü çok yoğn bi tadı var.

uff çok kötü ya lansinoh şimdiden alıp kullanıyimmi bende acaba çok korkuyorum ya göğsü acımayan da yok yara için bepanten diyolar iyi geliyomuş aklında olsun inşallah o aşamaya gelmez yaa

beencede şimdiden alıp kullanalm,gözüm korktu benm.:18::18:bugün alayım en iyisi

kızlar korse aldnzmı,normal doğum yapanlar hemen kullanıyo,ameliyatlı olanlarda belli bi süre geçince kullanıyomuş.bugün çıkmışken alsammı diye düşünüyormda

herkes kızımı bana benzetıyorrr cok dua etmıstım rabbım kabul eylediii :93:

benimki de bana benziyomuş... pat diye atladım lafa.... bilgisayarı açık bıraktım, oğlumla uyudum geldim. ama o da uyanacak gibi... bi de misafir çağırdım akşama... daha hazırlık yapcam ve yalnızım artık anacım gitti.....

ben aldım korse nbb nin 19 liraya başka bi çeşidi de vardı hoşuma gitmedi m bedenini aldım ama baya sıkı gibi L mi alsam diye düşündüm ama esniyordur mutlaka normal doğum kısmet olursa hemen giyicem çantaya ekledim bile

ben de lansonih kullanıyorum.. bi tüp bitti nerdeyse... acısını alıyo ama engellemiyo sanırım.... şimdi emzircem, bana dua edinnnnnnnnnnnnnnn :18:

dünyanın en güzel duygusu nasıl da işkenceye dönüşüyor inşallah en kısa zamanda geçer

emzirdikçe geçer diyolar, ben de sıkıyom dişimi... mama bile vermeyi denedim... hatta sağdım biraz, biberonla verdim... ama emzirmedikçe de geçmiyomuş... inş. geçince o güzel duygunun tadını çıkarırızz

valla ben çatı muayenesi olmadm ama doğumuma yıllar var gibi. görünüşü öle yani karnımn..kuzenmle konuştuk bugün,38 dolduğu gün doğum yapmış o hemde normal

ii de 1 yaşına kadar bal çok zararlı benim bildiğim.bence doktoruna bi sor yazık bebeğin karaciğerine

bende eskiden m bedendm,ama eskiden.o yüzden L alayım en iyisi:26::26:

merhaba kızlar, ne zamandır yazmıyordum. doğum yapan herkesin gözü aydın, hasta olan bebeklerimize de Allah şifalar versin. biz de bekliyoruz bakalım, henüz bir belirti yok:26:
tarçın kaynatmaktan falan bahsetmişsinzi ben önceden severdim tarçını ama hamilelikte tiksindinm malesef, galiba onu yapamayacağım ama hurma yemeye çalışıyorum...
merve ve bebekpoyraz bebeklerinizi size benzettim ben yaaaa, çok tatlılar maşallah, Allah bağışlasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…