neyse kızlar ben kaçar gelirim gene...
tarcın bebegı assagıyamı ındırıyomus..sızı takıp edıyorum sık sık..genelde hep sezeryan oluyosunuz bu sızı dusundurmuyormu?acaba doktorlarınız mı buna yer yapıyor rıske atmamak ıcın...:26:
kasılmaları arttırıyormuş canım açılma yaptığı için bebeği de aşağıya indiriyordur muhtemelen aman sen fazla içmebakma biz doğurmaya çalışıyoruzda
ben de içerim o zaman .
aynen dünür napcaz bunları böyleoğluşumda sararma var biraz habire emziriyorum... göğüsler şu durumda
sağol canım Allah razı olsun... o sizin güzek görüşünüz Allah sizlere daha daha güzel bebekler nasip etsin.. :)
sima olarak baba diyorlar burun olarak abime benziyor, bi dudaklar ben gibi benimkinin daha kibarı :) valla hepimizden almış bacım.. :))
valla sana şöyle tarif ediyim 50 tane iğneyi birden batırıp batırıp çıkardıklarını düşün göğüs ucunabi de kabarıp kanadı hep benimkiler, lansinoh iyi gibi geldi dün aldırdım eşime ondan once nisavit diye bi merhem kullanıyordum hiç iyi gelmedi şimdide acım var ama napıyım dayanıyorum... emzirmem lazım sarılık ilerlememesi için...
kasılmaları arttırıyormuş canım açılma yaptığı için bebeği de aşağıya indiriyordur muhtemelen aman sen fazla içmebakma biz doğurmaya çalışıyoruzda
uff çok kötü ya lansinoh şimdiden alıp kullanıyimmi bende acaba çok korkuyorum ya göğsü acımayan da yok yara için bepanten diyolar iyi geliyomuş aklında olsun inşallah o aşamaya gelmez yaa
herkes kızımı bana benzetıyorrr cok dua etmıstım rabbım kabul eylediii:93:
onu tek içmesekte hoşafta içsek olurmuki,ben elma hoşafına yengem kattığnda çok beğenmiştm,iki tane atmıştı ama çünkü çok yoğn bi tadı var.
olabilir tabi neden olmasın çok etkiliymiş sanırsam hoşafın içinde bile işe yarar bence
beencede şimdiden alıp kullanalm,gözüm korktu benm.:18::18:bugün alayım en iyisi
kızlar korse aldnzmı,normal doğum yapanlar hemen kullanıyo,ameliyatlı olanlarda belli bi süre geçince kullanıyomuş.bugün çıkmışken alsammı diye düşünüyormda
ben de lansonih kullanıyorum.. bi tüp bitti nerdeyse... acısını alıyo ama engellemiyo sanırım.... şimdi emzircem, bana dua edinnnnnnnnnnnnnnn :18:
dünyanın en güzel duygusu nasıl da işkenceye dönüşüyorinşallah en kısa zamanda geçer
günaydın kzılae. ctsiden beri moralim çok bozuk. dr çatı yaptı bebeğğin başı yukarıda daha dedi. normalde kanala girmiş ama başı yukarıda. miadına kadar beklicez eğer inmezse aşaşğıya sezeryan dedi. ben sezeryan olmak istemiyorumm. napsam da bebişim aşşağıya inse. bu tarçın çayı içmek iyi geliyomuş. fikri olan varmı tarçın çayı konusunda. yardım edinn. kafayı sıyırcam. durup durup ağlıyorum ben normal istiyorum diye.
valla bızımkıde sarardı hemen kontrole kostukallahtan 11 cıktı 15 yukarısına dıkkat kızlarr haberınız ola bıde dr hasteneye yatırrım demesmı beynım kaynadı allahtan dusuk cıktı bol bol emzıryorum bıde arada bal verıyorum agzına 2 gune bır alıyor sarılıgını bıde bır püf noktası daha bol bol gunesletın bebıklerınızı
ben aldım korse nbb nin 19 liraya başka bi çeşidi de vardı hoşuma gitmedi m bedenini aldım ama baya sıkı gibi L mi alsam diye düşündüm ama esniyordur mutlaka normal doğum kısmet olursa hemen giyicem çantaya ekledim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?