bende eskiden m bedendm,ama eskiden.o yüzden L alayım en iyisi:26::26:
günaydın kzılae. ctsiden beri moralim çok bozuk. dr çatı yaptı bebeğğin başı yukarıda daha dedi. normalde kanala girmiş ama başı yukarıda. miadına kadar beklicez eğer inmezse aşaşğıya sezeryan dedi. ben sezeryan olmak istemiyorumm. napsam da bebişim aşşağıya inse. bu tarçın çayı içmek iyi geliyomuş. fikri olan varmı tarçın çayı konusunda. yardım edinn. kafayı sıyırcam. durup durup ağlıyorum ben normal istiyorum diye.
ii de 1 yaşına kadar bal çok zararlı benim bildiğim.bence doktoruna bi sor yazık bebeğin karaciğerine
uff çok kötü ya lansinoh şimdiden alıp kullanıyimmi bende acaba çok korkuyorum ya göğsü acımayan da yok yara için bepanten diyolar iyi geliyomuş aklında olsun inşallah o aşamaya gelmez yaa
benım ıstekı ogu arkadasım losınohu 15 gu once kullanmaya baslamıs ve hıc yara olmamıss banda sur dedıler ama unutuyorum hep yaaa
benım ıstekı ogu arkadasım losınohu 15 gu once kullanmaya baslamıs ve hıc yara olmamıss banda sur dedıler ama unutuyorum hep yaaa
bende öyleydim ama korselerde m beden 75 kg ya kadar falan diye biliyorum onların kilo aralıkları var bende şimdi o kilodayım e doğumdan sonra da gidecek o yüzden m aldım canım
canım ya ben kakao yağını çatlaklar için iyi oluyor diye duymuştum. göğüs ucuna da iyi geliyordur muhtemelen, ben de nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama mesela badem yağını öylece sürüyorlar kakao yağı da öyledir bence... lansinoh krem kulllanmaya çalışıyorum ben de ama banyodan banyoya oluyor biraz, dzenli kullanamıyorum. bu arada şimdiye kadar çatlağım da yoktu pek, son bir haftada çatlak oldukızlar ya az önce de sordum kimse bişey demedi.. kakaoyağı da göğüs ucu çatlağına iyi geliyomuş bunu bitek ben mi duydum yaw??
ben sadece katısını bulamadım sıvısını aldım da onun nası kullanılacağında emin diilim..
canım ya ben kakao yağını çatlaklar için iyi oluyor diye duymuştum. göğüs ucuna da iyi geliyordur muhtemelen, ben de nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama mesela badem yağını öylece sürüyorlar kakao yağı da öyledir bence... lansinoh krem kulllanmaya çalışıyorum ben de ama banyodan banyoya oluyor biraz, dzenli kullanamıyorum. bu arada şimdiye kadar çatlağım da yoktu pek, son bir haftada çatlak oldu
kakaoyağı kullanıp çok memnun kalanlar var çevremde hatta sadece kakaoyağı sürmüşler ama katısını. hatta geçen gülben ergende bi formül verdi kakaoyağı+bal+zeytinyağı çok iyi geliyomuş ama onunda ölçülerini tam tutturmak lazımmış. ben lansinoha başladım 2 haftadır banyodan banyoya sürüyorum.
canım ya ben kakao yağını çatlaklar için iyi oluyor diye duymuştum. göğüs ucuna da iyi geliyordur muhtemelen, ben de nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama mesela badem yağını öylece sürüyorlar kakao yağı da öyledir bence... lansinoh krem kulllanmaya çalışıyorum ben de ama banyodan banyoya oluyor biraz, dzenli kullanamıyorum. bu arada şimdiye kadar çatlağım da yoktu pek, son bir haftada çatlak oldu
kızlar ya az önce de sordum kimse bişey demedi.. kakaoyağı da göğüs ucu çatlağına iyi geliyomuş bunu bitek ben mi duydum yaw??
ben sadece katısını bulamadım sıvısını aldım da onun nası kullanılacağında emin diilim..
Merhaba,
Dediğiniz gibi kakao yağı göğüs ucu çatlağına iyi geliyormuş.Yalnız benim bildiğim "zeytinyağı+kakaoyağı+bal" bunları karıştırıp krem haline getiriyorsun.Düzenli kullanınca hiç bir sıkıntı olmuyormuş.Zaten balın yara kapatıcı özelliği vardır,diğerleride kurumasını önleyip,iyileşmesine yardımcı oluyor.
esergun sen ne zaman doğuruyosun doktor ne dedi günlerin bitmiş:26:
15 i dedi canım yaa..doğuramadım bi türlü( çarşamba da hala doğurmazsam gidicem tekrar bakalım. iyice gerildim
Ben İki hafta önce kullanmaya başladım hala kullanıyorum,sabah akşam,sürüyorum.Doktorum doğum yapınca her emzirmeden sonra sürmem gerektiğini söyledi,tabi emzirmeden önce ılık su ile temizlenmesi gerekiyormuş.peki bu karışımı ne sıklıkta uygulamak lazım bu konuda da bilgi verebilir misin?karnım için bişey yapmadım dikkafalılığımdan bari göğüslerim için bişey yapayım...yara olursa da sorumluluk almam
Ben İki hafta önce kullanmaya başladım hala kullanıyorum,sabah akşam,sürüyorum.Doktorum doğum yapınca her emzirmeden sonra sürmem gerektiğini söyledi,tabi emzirmeden önce ılık su ile temizlenmesi gerekiyormuş.
15 inde de doğurmazsan ne yapacak merak ettim suyu falan iyiyse yine bekletir mi benim suyum iyiymiş yoksa suni sancı mı dener senin suyun azalmamışmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?