Ben İki hafta önce kullanmaya başladım hala kullanıyorum,sabah akşam,sürüyorum.Doktorum doğum yapınca her emzirmeden sonra sürmem gerektiğini söyledi,tabi emzirmeden önce ılık su ile temizlenmesi gerekiyormuş.
hmmm peki madem ben de çıkıp alayım bugün kakao yağını bal ve zeytinyağım var nasılsa...teşekkürler bilgi için...
azalmaya başlamış dedi. ölçtüğü değer 5in üstünde olmalıymış benim 4tü. idare eder dedi. plasentada yavaş yavaş yaşlanmaya başlamış dedi. ama çarşambaya kadar doğurturuz seni de dedi. eğer doğmazsa çarşamba gel dedi. kesin o zaman sezaryen dicekgerçi sağlıklı doğsun da nası doğarsa doğsun diyorum ama bi yandan da normal olsun diye hep dua ediyorum.
kakaoyağın katı mı?? bi de ne kadar koyup karıştırdın bunlardan??
bana lansınoh bıle ıyı gelmedı catır catır kanadı
normal olur inşallah bende hep dua ediyorum sancım falan kendiliğinden gelsin diye cumaya kadar mubarek günde doğururum inşallah
Kakao yağı sıvı aldım.katısını bulamadım.
zeytinyağı ve kakao yağı eşit ölçülerde yani;yarım çay bardağı kakao yağı ve aynı ölçüde zeytinyağı,bal ise krem haline gelinceye kadar karıştırarak koydum.İstersen denemek için ölçüleri daha az tutabilirsin.
Kızlar 39+5 günlük hamileyim,İki gündür yumurta akı şeklinde,yapışkan bir akıntım war,Biraz da bel ağrısı.sizce doğum yaklaşmış olabilir mi?
Bebek hala doğum kanalına girmemişti cuma günü.Doktorlada konuştum ama yine de tereddüt ediyorum.
kızlar iş oraya gelmeden süreceksiniz lansinoh'u zaten
ben doğumdan 1 ay önce başladım 2 günde bir sürmeye
tabi ki ilk doğduğu zaman emzirdiğinizde özellikle ilk 2-3 gün çok acıdı
ama kanamadı çatlamadı şükürler olsun
bu arada göğsümü ilk günler her emzirmeden sonra suyla yıkayıp lansinoh sürüp
açık bırakıyodum biraz havalansın diye
bide göğsünüzü doğru yerleştirmeye çalışın bebeğin agzına
sadece göğüs ucu değil etrafındanı da alacak bebek ağzına
inş. bi an önce iyileşir göğüs uçlarınız.
bi de doğum yapacak arkadaşlar çok acele etmeyin sabredin
amanı dolunca gelir zaten bebekleriniz
bebeğin annne karnında 1 gün bile fazla durması
ilerde astım bronşit vb. hastalıklara kapılmaması için çok önemliymiş.
Kızlar 39+5 günlük hamileyim,İki gündür yumurta akı şeklinde,yapışkan bir akıntım war,Biraz da bel ağrısı.sizce doğum yaklaşmış olabilir mi?
Bebek hala doğum kanalına girmemişti cuma günü.Doktorlada konuştum ama yine de tereddüt ediyorum.
o akıntıdan bende de günlerdir var kanlı kahverengimsi falan olmadıkça nişan değildir özellikle iş yaptığımda geliyor benimde ama bişey ifade etmiyor..
Bazen çok fazla geliyor,çamaşır ıslatacak derecede ama dediğin gibi gün sonunda oluyor bu olay,yorgunlukla alakalı olabilir. Ama yine de insan tereddütte kalabiliyor.
moralini bozmayım ama ben de 39+5 deyim ve o akıntı bende bikaç aydır var üstelik bebek doğum kanalına girmiş geçen çarşamba gittim bende kontrole. ama ağrı falan yok bende. yani tık yok
burda hasret diye birisi vardı 2.bebeğini doğurmuş hikayesi var burda çok kolay bi doğum yapmış diyo zaten 1 haftadır akıntılarım sümüksü anlamıştım doğum olacağını yazmış
burda hasret diye birisi vardı 2.bebeğini doğurmuş hikayesi var burda çok kolay bi doğum yapmış diyo zaten 1 haftadır akıntılarım sümüksü anlamıştım doğum olacağını yazmış
kesinlikle katılıyorum size 2 gün öncesine kadar sıkıldım artık doğurayım diyodum doktora gittik bebeğin suyu azalmış eşinde yaşlanma olmuş kilo alamamış o yüzden erken doğum olabilir dedi çok üzüldüm ağladım dedim az daha dursaydı diye 2 gün kendime iyi baktım su içtim dinlendim doktor bugün dedi suyu iyi yaşlanması ilerlememiş perşembe gidicem bi daha anne karnında ne kadar durusa kar gerçekten de öyle hatırlısı deyip sabırla beklemek lazım sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil
ne tevaffuk bende de aynısı oldu
eşim erken yaşlandı ve suyum azaldı hem de 32. haftada
doktor en fazla 5 hafta dedi ama kuzum 40. haftaya kadar bekledi şükürler olsun,
39+5 de normal doğum yaptım
hiç öyle akıntım, nişanım, suyum falan olmadı sabah 5 te sancıyla uyandım
doktora gittim biraz da suni sancı verdiler o gün akşam 8 de doğum yaptım,
aynı gün ayağa kalktım, ertesi gün öğlen evime geldim, kendime sütlaç yaptım :)
şükürler olsun
BİRDAHA SÖYLÜYORUM 42.HAFTA YA KADAR ZAMANINIZ VAR
ACELE ETMEYİN. bebek karnınızda ne kadar kalırsa o kadar kar bebek için
tabi aksi bi durum yoksa büyük kakasını yapmak gibi falan.
ne tevaffuk bende de aynısı oldu
eşim erken yaşlandı ve suyum azaldı hem de 32. haftada
doktor en fazla 5 hafta dedi ama kuzum 40. haftaya kadar bekledi şükürler olsun,
39+5 de normal doğum yaptım
hiç öyle akıntım, nişanım, suyum falan olmadı sabah 5 te sancıyla uyandım
doktora gittim biraz da suni sancı verdiler o gün akşam 8 de doğum yaptım,
aynı gün ayağa kalktım, ertesi gün öğlen evime geldim, kendime sütlaç yaptım :)
şükürler olsun
BİRDAHA SÖYLÜYORUM 42.HAFTA YA KADAR ZAMANINIZ VAR
ACELE ETMEYİN. bebek karnınızda ne kadar kalırsa o kadar kar bebek için
tabi aksi bi durum yoksa büyük kakasını yapmak gibi falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?