2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim plasenta da yaşlanmaya başlamış ama 10 günde 350 gr aldı kızım

Son düzenleme:
yok canım ne yazık ki bebeğim çok kilo almadı 2.800 doğdu
ama onda bile bi hayır var bebek küçük olduğu için kolay doğdu
sancı sürem uzundu ama doğumum 20 dk da oldu
10cm açılma olduktan sonra çatala aldılar beni.
3 tane dikişim oldu, şükürler olsun herşeyde bi hayır var sadece sabretmek ve dua.
şimdi bebek daha hızlı kilo alıyo dert etme 2 haftada 500 gr aldı bebişim
hiç sıkıntı yapma, bol bol emzir doğumdan sonra .

evet doğru doğunca emziririz bol bol iyi bakarız alır kiloyu aman sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil

ya kızlar sizin plesantanızın yaşlanması normal 38. 39. haftalardasınız.
zaten 37. haftadan sonra yaşlanmaya başlaması normal
düşünsenize benim ki 32. hafta da başladı yaşlanmaya

iyi almış maaşallah bizimde haftada 400 gr alırdı bu hafta 100 gr almış haftaya değişir belki yaşlanma ilerlememiş çünkü yok yok iyi bakmalıyız kendimize biz iyi olursak bebişleriizde iyi olur

çarşambaya kadar doğurmazsam tekrar kontrol olcak bakalım o zaman kaç gr almış olacak.

ne bileyim ilk defa duydum böyle bişi şimdi burada sizinle konuşunca içim rahatladı bi de araştırdım baya vücüt doğuma hazırlanıyomuş yaşlanmaya başlaması normalmiş ama yaşlanmayla birlikte suyuda azalınca endişe ettim.doktorda demedi normal bi durum diye

ya kızlar sizin plesantanızın yaşlanması normal 38. 39. haftalardasınız.
zaten 37. haftadan sonra yaşlanmaya başlaması normal
düşünsenize benim ki 32. hafta da başladı yaşlanmaya

doktora sormuştum o da normal yaşlanması demişti.o yüzden takmıyorum kafama. ama cidden bugün seni allah gönderdi sanırım bana moral vermen için

ne demek canım evet herşeyde var bi hayır
siz de hamilesiniz bana da bol bol dua edin ne olur
sağlıklı olsun bebeğim için de benim için de :)))

ii de 1 yaşına kadar bal çok zararlı benim bildiğim.bence doktoruna bi sor yazık bebeğin karaciğerine

evet bende öyle biliyorum
1 yşından önce çok zararlı bal
ayrıca allerji yapma ihtimali de var allah korusun

kızlar göğüs ucu yaralarına garmastan krem çok iyi geliyormuş
kardeşim dr o söyledi bi deneyin isterseniz

son günlerde insanın heyecanı artıyor, nasıl başalaycak acaba doğum diye çok merak ediyorum. Rabb'im hepimize sağlıklıca nasip etsin inşallah. Trabzon canım sen trabzonlu msun? ben trabzonluyum ama ankarada yaşıyorum, annem bu akşam gelecek inşallah trabzondan:)

kızlar sol göğsümden süt gelmiş önce üstüme bişey damlamış sandım sonra baktım çamaşırımda da aynı yuvarlak damladan var böyle bişey yaşayan var mı normal midir???

benim 8 aylıkken geldi baya yapış yapış beyaz akı gibi ondan sonra gelmedi bi daha ama gögüs uçlarımın arasına beyaz beyaz bişiler birikiyo süttür herhalde

kızlar tecrübeli bir anne olarak tavsiyem göğüs yaraları için..hastane çantanıza bir kuru soğan koyuyorsunuz..doğumhaneden odanıza çıkar çıkmaz yani bebek sizi emmeden ortadan ikiye kesip suyunu meme başlarınıza sıkıyorsunuz..tecrübeyle sabit..bir de ayva çekirdeğini suyun içinde bekletip jel kıvamına getiriyorsunuz ve sürüyorsunuz ama bu mevsimde ayva bulamazsınız..ben ikisinide hemen odada yaptım hangisi iyi geldi bilmiyorum ama deneyin bir derim ben koca tüp lansinoh almıştım kullanırım diye..açmadım bile..kokar diye korkmayın..zaten az bişey sürüyorsunuz..rahatsız etmiyor yani..umarım allah hepinizi bir avazda kurtarır..annelik muhteşem bir duygu..

kızlar sol göğsümden süt gelmiş önce üstüme bişey damlamış sandım sonra baktım çamaşırımda da aynı yuvarlak damladan var böyle bişey yaşayan var mı normal midir???

gelme şeklinde değilde 3 kere çamaşırmda rastladm,sağ tarafta.süt değilmiş o ama süte hazırlıkmış diye yazıyodu

benim 8 aylıkken geldi baya yapış yapış beyaz akı gibi ondan sonra gelmedi bi daha ama gögüs uçlarımın arasına beyaz beyaz bişiler birikiyo süttür herhalde

evet onlardan bendede oluyor da bu sıvı ilk defa geldi tuhaf oldum

bnim 6. aydan beri geliyor
dr sen elinle sıkma dedi sadece
doğumu tetikleyebilirmiş elle sıkınca

hafifte sızlıyo göğsüm sıkmıyorum bende o ilk süt bebeğe lazımmış zaten yerinde dursun akmasın
gelme şeklinde değilde 3 kere çamaşırmda rastladm,sağ tarafta.süt değilmiş o ama süte hazırlıkmış diye yazıyodu

keşke doğum belirtisi falan olsa ya ne güzel olur

arkadaşlar merhaba bende haziran annesiim.şuan 40+2 deyim.cuma kontrole gittim herşey olunda bebek çok aşağı inmemiş dedi.yarın için gel açılman varsa suni sancıyla doğurtalım dedi.ama hiçbir doğum belirtimde yok (yürürken aşağı baskı ve yorulunca kasılmalar haricinde).ben cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum ne dersiniz.bana bir fikir verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…