ayy ağzınızdan bal damlıyor walla bizde 38+1 iz sancı nişan su hiç bişi yok doktor her muayeneye geldiğimde doğuma giricekmiş gibi hazır ol dedi bi de kesinlikle normal dedi hayati bi tehlike olmadığı sürece sezeryandan bahsetmedi bile herşey normal doğum için .ok uygunmuş peki bebeğiniz kilo alabildi mi eş yaşlanınca kilo alımı yavaş oluyomuş o yüzden bizimki 1 haftada 100 gr alabilmiş
benim plasenta da yaşlanmaya başlamış ama 10 günde 350 gr aldı.
evet doğru doğunca emziririz bol bol iyi bakarız alır kiloyu aman sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değilyok canım ne yazık ki bebeğim çok kilo almadı 2.800 doğdu
ama onda bile bi hayır var bebek küçük olduğu için kolay doğdu
sancı sürem uzundu ama doğumum 20 dk da oldu
10cm açılma olduktan sonra çatala aldılar beni.
3 tane dikişim oldu, şükürler olsun herşeyde bi hayır var sadece sabretmek ve dua.
şimdi bebek daha hızlı kilo alıyo dert etme 2 haftada 500 gr aldı bebişim
hiç sıkıntı yapma, bol bol emzir doğumdan sonra .
iyi almış maaşallah bizimde haftada 400 gr alırdı bu hafta 100 gr almış haftaya değişir belki yaşlanma ilerlememiş çünkü yok yok iyi bakmalıyız kendimize biz iyi olursak bebişleriizde iyi olur
ya kızlar sizin plesantanızın yaşlanması normal 38. 39. haftalardasınız.
zaten 37. haftadan sonra yaşlanmaya başlaması normal
düşünsenize benim ki 32. hafta da başladı yaşlanmaya
ne demek canım evet herşeyde var bi hayır
siz de hamilesiniz bana da bol bol dua edin ne olur
sağlıklı olsun bebeğim için de benim için de :)))
ii de 1 yaşına kadar bal çok zararlı benim bildiğim.bence doktoruna bi sor yazık bebeğin karaciğerine
kızlar sol göğsümden süt gelmişönce üstüme bişey damlamış sandım sonra baktım çamaşırımda da aynı yuvarlak damladan var böyle bişey yaşayan var mı normal midir???
kızlar sol göğsümden süt gelmişönce üstüme bişey damlamış sandım sonra baktım çamaşırımda da aynı yuvarlak damladan var böyle bişey yaşayan var mı normal midir???
benim 8 aylıkken geldi baya yapış yapış beyaz akı gibi ondan sonra gelmedi bi daha ama gögüs uçlarımın arasına beyaz beyaz bişiler birikiyo süttür herhalde
bnim 6. aydan beri geliyor
dr sen elinle sıkma dedi sadece
doğumu tetikleyebilirmiş elle sıkınca
gelme şeklinde değilde 3 kere çamaşırmda rastladm,sağ tarafta.süt değilmiş o ama süte hazırlıkmış diye yazıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?