arkadaşlar merhaba bende haziran annesiim.şuan 40+2 deyim.cuma kontrole gittim herşey olunda bebek çok aşağı inmemiş dedi.yarın için gel açılman varsa suni sancıyla doğurtalım dedi.ama hiçbir doğum belirtimde yok (yürürken aşağı baskı ve yorulunca kasılmalar haricinde).ben cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum ne dersiniz.bana bir fikir verirmisiniz
selam kızlar belki bir çoğunuz doğum yapmıştır ama yapmayanlar varsa dua istiyorum sizden
doğuma giderken yada doğumda yada sancı çekerken ne zaman aklınıza düşersem o zaman
banada dua edebilirmisiniz Rabbim tüm anne adaylarımızı sağlıkla yavrularına kavuştursun inşallah
hepinize hayırlı,sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin... bu arada ismim ayşegül dua edenlerden de
edemeyenlerden de Allah razı olsun...
bebeğin erkekmi,genelde erkek bebekler daha geç gelir derlerya
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım Allah izin verirse haziran annesi olucam.bugün 40+4 üm.kızımın bir türlü gelmeye niyeti yok gibi duruyo.en son geçen hafta salı günü kontrolüme gittim doktor nstde doğum sancılarımın başladığını söyledi ama muayenede açılma olmayınca yatışımı yapmadı ama bugece veya yarın gelebilirsin dedi üstünden bir hafta geçti bende hala bişi yok sancımıda hissetmiyorum....her gün bugün mü olacak stresiyle yaşamak çok kötü :44: doğumdanda çok korkuyorum ama hayırlısı artık bebeğimde fıldır fıldır oynuyo her şey yolunda gidiyo bir daha hastaneye gidersem beni yatırcaklar diye çok korkuyorum sizce sancım olduğunda suyum geldiğinde falan mı gitsem elbet bir gün gelmeye karar verir kızım dimi ama eşimede söylüyorum anlamıyo tutturde perşembe gününe kadar gelmzse tekrardan gidicz diye bende suni sancı vermelerinden korktuğum için diyorum gitte sana versinler suni sancıyı diyorum neyapsam acaba offf offf
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım allah izin verirse haziran annesi olucam.bugün 40+4 üm.kızımın bir türlü gelmeye niyeti yok gibi duruyo.En son geçen hafta salı günü kontrolüme gittim doktor nstde doğum sancılarımın başladığını söyledi ama muayenede açılma olmayınca yatışımı yapmadı ama bugece veya yarın gelebilirsin dedi üstünden bir hafta geçti bende hala bişi yok sancımıda hissetmiyorum....her gün bugün mü olacak stresiyle yaşamak çok kötü :44: Doğumdanda çok korkuyorum ama hayırlısı artık bebeğimde fıldır fıldır oynuyo her şey yolunda gidiyo bir daha hastaneye gidersem beni yatırcaklar diye çok korkuyorum sizce sancım olduğunda suyum geldiğinde falan mı gitsem elbet bir gün gelmeye karar verir kızım dimi ama eşimede söylüyorum anlamıyo tutturde perşembe gününe kadar gelmzse tekrardan gidicz diye bende suni sancı vermelerinden korktuğum için diyorum gitte sana versinler suni sancıyı diyorum Neyapsam acaba offf offf
yok canım kız bende kızların geç geldiğini biliyordum
selam kızlar belki bir çoğunuz doğum yapmıştır ama yapmayanlar varsa dua istiyorum sizden
doğuma giderken yada doğumda yada sancı çekerken ne zaman aklınıza düşersem o zaman
banada dua edebilirmisiniz rabbim tüm anne adaylarımızı sağlıkla yavrularına kavuştursun inşallah
hepinize hayırlı,sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin... Bu arada ismim ayşegül dua edenlerden de
edemeyenlerden de allah razı olsun...
kızlar iş oraya gelmeden süreceksiniz lansinoh'u zaten
ben doğumdan 1 ay önce başladım 2 günde bir sürmeye
tabi ki ilk doğduğu zaman emzirdiğinizde özellikle ilk 2-3 gün çok acıdı
ama kanamadı çatlamadı şükürler olsun
bu arada göğsümü ilk günler her emzirmeden sonra suyla yıkayıp lansinoh sürüp
açık bırakıyodum biraz havalansın diye
bide göğsünüzü doğru yerleştirmeye çalışın bebeğin agzına
sadece göğüs ucu değil etrafındanı da alacak bebek ağzına
inş. bi an önce iyileşir göğüs uçlarınız.
bi de doğum yapacak arkadaşlar çok acele etmeyin sabredin
amanı dolunca gelir zaten bebekleriniz
bebeğin annne karnında 1 gün bile fazla durması
ilerde astım bronşit vb. hastalıklara kapılmaması için çok önemliymiş.
kızlar, sizin de sanki vajinadan böyle minicik ayakları çıkıverecekmiş gibi oluyor mu? Ben bazen bacaklarımı sıkıp kapatıp oturuyorum, böyle bi baskı adet oluverecekmişim sanki sökülüverse rahatlayacakmışım gibi oluyor. Hatta kimi zaman, sanki kesici bişeyle içerden vajinaya doğru iğne batarmış ya da neşter ucuyla kesiverecekmişçesine bi cıızzz cıızz his oluyor, yine sıkıyorum bacaklarımı, düşüverekmiş gibi oluyor.
Ama sanıyorum bebeğim yan, ya da ayakları aşağıda, dolu dolu bi baş yok aşağıda hissettiğim kadarıyla ve karnım çok aşağıda...
Doğurucam mı napıcam yahu : )
selam kızlar
birce şimdi mesaj atmış bana doğumu gerçekleşmiş,
şimdi biraz ağrıları varmış, size haber vermemi istedi,
darısı bekleyen hamişlerimizin başına.....
öyle bi genelleme yokmuş ben doktoruma sordum güldü bana:) ama bişey daha söyledi bu sene başına gelen bişeymiş: Normal doğumu bekleyen bebekler genelde 40. Haftasından sonra doğuyormuş. Belki benim paniklememem için sölemiş de olabilir:)
selam kızlar
birce şimdi mesaj atmış bana doğumu gerçekleşmiş,
şimdi biraz ağrıları varmış, size haber vermemi istedi,
darısı bekleyen hamişlerimizin başına.....
benide yaklaşık iki haftadır dediklerin oluyor
ama hala 40+2 olmama rağmen tık yok
ve bende çok sabırsızım
suni sancıdan neden korkuyosunki?? zaten öyle ya da böyle mutlaka canımız acıyacak korkunun ecele faydası yok.
bebeğin kakasını yapma ihtimali var. bence doktora git kontrol için eşini dinle. benimde 2 günüm var 40. haftanın dolmasına ben şimdiden panik olmaya başladım. hatta haftaya gelmezse istemeyerek de olsa sezaryen yap dicem doktora
doktora sormuştum o da normal yaşlanması demişti.o yüzden takmıyorum kafama. ama cidden bugün seni allah gönderdi sanırım bana moral vermen için
tabi böyle bir genelleme yok hani büyüklerden böyle duyduğumuz için bir tahmin işte .bende bakalım ne kadar bekleyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?