2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğin erkekmi,genelde erkek bebekler daha geç gelir derlerya

selam kızlar belki bir çoğunuz doğum yapmıştır ama yapmayanlar varsa dua istiyorum sizden
doğuma giderken yada doğumda yada sancı çekerken ne zaman aklınıza düşersem o zaman
banada dua edebilirmisiniz Rabbim tüm anne adaylarımızı sağlıkla yavrularına kavuştursun inşallah
hepinize hayırlı,sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin... bu arada ismim ayşegül dua edenlerden de
edemeyenlerden de Allah razı olsun...

Son düzenleme:
kızlar, sizin de sanki vajinadan böyle minicik ayakları çıkıverecekmiş gibi oluyor mu? ben bazen bacaklarımı sıkıp kapatıp oturuyorum, böyle bi baskı adet oluverecekmişim sanki sökülüverse rahatlayacakmışım gibi oluyor. hatta kimi zaman, sanki kesici bişeyle içerden vajinaya doğru iğne batarmış ya da neşter ucuyla kesiverecekmişçesine bi cıızzz cıızz his oluyor, yine sıkıyorum bacaklarımı, düşüverekmiş gibi oluyor.
ama sanıyorum bebeğim yan, ya da ayakları aşağıda, dolu dolu bi baş yok aşağıda hissettiğim kadarıyla ve karnım çok aşağıda...

doğurucam mı napıcam yahu : )

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım Allah izin verirse haziran annesi olucam.bugün 40+4 üm.kızımın bir türlü gelmeye niyeti yok gibi duruyo. en son geçen hafta salı günü kontrolüme gittim doktor nstde doğum sancılarımın başladığını söyledi ama muayenede açılma olmayınca yatışımı yapmadı ama bugece veya yarın gelebilirsin dedi üstünden bir hafta geçti bende hala bişi yok sancımıda hissetmiyorum....her gün bugün mü olacak stresiyle yaşamak çok kötü :44: doğumdanda çok korkuyorum ama hayırlısı artık bebeğimde fıldır fıldır oynuyo her şey yolunda gidiyo bir daha hastaneye gidersem beni yatırcaklar diye çok korkuyorum sizce sancım olduğunda suyum geldiğinde falan mı gitsem elbet bir gün gelmeye karar verir kızım dimi ama eşimede söylüyorum anlamıyo tutturde perşembe gününe kadar gelmzse tekrardan gidicz diye bende suni sancı vermelerinden korktuğum için diyorum gitte sana versinler suni sancıyı diyorum neyapsam acaba offf offf

Son düzenleme:

duygulandırdın beni yahu inşallah canım allah sana da sağlıklı evlatlar nasip etsin ederiz tabi niye etmeyelim

suni sancıdan neden korkuyosunki?? zaten öyle ya da böyle mutlaka canımız acıyacak korkunun ecele faydası yok.

bebeğin kakasını yapma ihtimali var. bence doktora git kontrol için eşini dinle. benimde 2 günüm var 40. haftanın dolmasına ben şimdiden panik olmaya başladım. hatta haftaya gelmezse istemeyerek de olsa sezaryen yap dicem doktora

bende seninle anı durumdayım.benimde 40+2 deyim
nst e sancım hiç yok.benim doktorda yarın için gel açılma varsa suni sancyla doğurtalım dedi
bende fikir istiyordum
acaba beklesemmi

yok canım kız bende kızların geç geldiğini biliyordum

öyle bi genelleme yokmuş ben doktoruma sordum güldü bana:) ama bişey daha söyledi bu sene başına gelen bişeymiş: normal doğumu bekleyen bebekler genelde 40. haftasından sonra doğuyormuş. belki benim paniklememem için sölemiş de olabilir:)

allah yardımcın olsun senin ve hepimizn ben daha doğurmadım allah yardımcımız olsun

selam kızlar

birce şimdi mesaj atmış bana doğumu gerçekleşmiş,

şimdi biraz ağrıları varmış, size haber vermemi istedi,

darısı bekleyen hamişlerimizin başına.....

inşallah gelir benim kızım. miadına 2 hafta var. inşallah baş iner aşşağıyaa.

benide yaklaşık iki haftadır dediklerin oluyor
ama hala 40+2 olmama rağmen tık yok
ve bende çok sabırsızım

selam kızlar

birce şimdi mesaj atmış bana doğumu gerçekleşmiş,

şimdi biraz ağrıları varmış, size haber vermemi istedi,

darısı bekleyen hamişlerimizin başına.....

ne güzel sağlıklı olmalarına sevindim. allah analı babalı büyütsün inşallah..darısı da bize tabi..

tabi böyle bir genelleme yok hani büyüklerden böyle duyduğumuz için bir tahmin işte .bende bakalım ne kadar bekleyecem

benide yaklaşık iki haftadır dediklerin oluyor
ama hala 40+2 olmama rağmen tık yok
ve bende çok sabırsızım

göğüslerim de sızım sızım sızlıyor artık, şişti de şişti...
bebek durmuyor yerinde fıkır fıkır...

aşağıya baskı çok var. Hayırlısı olsun bakalım hepimiz için : )

aslında haklısın arkadaşım bende annemin karnında kakamı yapmışım ikimizde ölümden dönmüşüz işte korku heyecan çok karışığım bir tek siz anlarsınız zaten

doktora sormuştum o da normal yaşlanması demişti.o yüzden takmıyorum kafama. ama cidden bugün seni allah gönderdi sanırım bana moral vermen için

aynen allah gönderdi bu kızı bugün bize. ctsden beri moralim çok bozuktu. okudukça yazdıklarını moralim düzelmeye başladı.

tabi böyle bir genelleme yok hani büyüklerden böyle duyduğumuz için bir tahmin işte .bende bakalım ne kadar bekleyecem

beklemek çok zor yaa ben çarşamba doktora gidicem bebek doğmazsa bakalım ne dicek.

geceleri de uyuyamıyorum. hep doğumu düşünüyorum. rüyalar görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…