son günlerde insanın heyecanı artıyor, nasıl başalaycak acaba doğum diye çok merak ediyorum. Rabb'im hepimize sağlıklıca nasip etsin inşallah. Trabzon canım sen trabzonlu msun? ben trabzonluyum ama ankarada yaşıyorum, annem bu akşam gelecek inşallah trabzondan:)
bende seninle anı durumdayım.benimde 40+2 deyim
nst e sancım hiç yok.benim doktorda yarın için gel açılma varsa suni sancyla doğurtalım dedi
bende fikir istiyordum
acaba beklesemmi
aslında haklısın arkadaşım bende annemin karnında kakamı yapmışım ikimizde ölümden dönmüşüz işte korku heyecan çok karışığım bir tek siz anlarsınız zaten
aynen allah gönderdi bu kızı bugün bize. ctsden beri moralim çok bozuktu. okudukça yazdıklarını moralim düzelmeye başladı.
Kızlar face'e de yazdım. Doktordan geliyorum , bebek iri ve benim çatım dar olduğu için perşembe sabah 8de sezeryana giriyorum. Benim için dua edin sağlıkla kucağıma alayım...
aslında doktor istersen bekleriz dedi ama ben de takat kalmadı, nolur dualarınızı eksik etmeyin..
ya işte benimki de kelin merhemi olsa başına sürerdi hesabı. sadece bebeğin sağlığı için korkuyorum bende..
senin moralin neden bozuk??
Kızlar face'e de yazdım. Doktordan geliyorum , bebek iri ve benim çatım dar olduğu için perşembe sabah 8de sezeryana giriyorum. Benim için dua edin sağlıkla kucağıma alayım...
aslında doktor istersen bekleriz dedi ama ben de takat kalmadı, nolur dualarınızı eksik etmeyin..
ii de 1 yaşına kadar bal çok zararlı benim bildiğim.bence doktoruna bi sor yazık bebeğin karaciğerine
dr uma sordum avuc avuc vermıyorum canım :)) haftada 2 defa memesıne batır dıyor yanı zırnık kadar verıyorum zaralı bıseyı zaten vermem bebegıme saol aydınlattıgın ıcın yınede :))
merhaba kızlar, ne zamandır yazmıyordum. doğum yapan herkesin gözü aydın, hasta olan bebeklerimize de Allah şifalar versin. biz de bekliyoruz bakalım, henüz bir belirti yok:26:
tarçın kaynatmaktan falan bahsetmişsinzi ben önceden severdim tarçını ama hamilelikte tiksindinm malesef, galiba onu yapamayacağımama hurma yemeye çalışıyorum...
merve ve bebekpoyraz bebeklerinizi size benzettim ben yaaaa, çok tatlılar maşallah, Allah bağışlasın:)
sen yalancı memeye alıştırdın mı emiyormu memeyi bende alıştırıcam geceleri çok rahat oluyormuş...
dr uma sordum avuc avuc vermıyorum canım :)) haftada 2 defa memesıne batır dıyor yanı zırnık kadar verıyorum zaralı bıseyı zaten vermem bebegıme saol aydınlattıgın ıcın yınede :))
esra bebeğin çok tatlı maşallahhh...
valla ben vermek ıstemedım ılk basta ama cocuk dr geldı damaklı olması onemlı dedı damaklı emzık bebegın cene ve damak yapısını duzenlıyormus kımı ınsan vermek ıstemıyor dr umuzu ver dıyınce verdım bende suan alısma asamasında canım
saol teyzesiii allah razı olsun darısı sana ınsallahhh
ctsi dr a gittim. çatı yaptı. bebek kanala girmiş ama baş yukarıda hala dedi. eğer baş inmezse miadı dolana kadar, sezeryan yapcaz dedi. ben hep normal istedim bugüne kadar. sezeryan kelimesi bile tüylerimi ürpertiyo. ya bebeğin başı inmezse diye kafaya takıyorum ctsiden beri.
kızlarr nasılsınız ? bende hala doğurmadımmervenesliyi görmüyorum bayadır haber alan var mı*
kızlarr nasılsınız ? bende hala doğurmadımmervenesliyi görmüyorum bayadır haber alan var mı*
kızlar ben bugün bi değişik hissediyorum kendimi yaw sanki adet olacak gibi hissediyorum göğüslerim şişti bi tuhaf:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?