ben de senin gibiyim, diyorum acaba beklemekten mi:)
bilmem ki vallahi uzun zamandır bu duyguyu yaşamıyordum iyi oldu
bana sanki kimse regl olmuyormuş gibi geliyor
kızlar ben bugün bi değişik hissediyorum kendimi yaw sanki adet olacak gibi hissediyorum göğüslerim şişti bi tuhaf:44:
bende hep normal istiyodum ama artık 40. haftaya yaklaştıkça fikrimde değişmeye başladı valla bebeğim sağlıklı doğsunda napalım sezaryen olsun diyorum. sende sıkma canını bebeğin sağlıklı doğsunda önemli olan o artık
kızlar ben bugün bi değişik hissediyorum kendimi yaw sanki adet olacak gibi hissediyorum göğüslerim şişti bi tuhaf:44:
sağlıklı sıhhatli olması en önemlisi tabi ama ne bilim sezeryan fobim gibi bişey oldu benim. kelimenin söylenmesi bile yetiyo bana.
hadi cnaım inşallah buğün gelir belki bebişin bbelin ağrıyor mu*
benim belimde ağrı oluyor ama yatış pozisyonumdan kaynaklanıyor ... bazen kendimi çok enerjisiz hissediyorum doğum için, diyorum şu an doğum başlasa naparım:)
kız niye mama vericen, ben valla ağlayarak emzirmeme rağmen mama aklımdan bile geçmedi kanaya kanaya emzirdim hep her emzirmem de milim de olsa acı biraz azalıyor ama şuan berbat durumdayım... çok kötü napcam bilmiyorm..emzirdikçe geçer diyolar, ben de sıkıyom dişimi... mama bile vermeyi denedim... hatta sağdım biraz, biberonla verdim... ama emzirmedikçe de geçmiyomuş... inş. geçince o güzel duygunun tadını çıkarırızz
merve ve bebekpoyraz bebeklerinizi size benzettim ben yaaaa, çok tatlılar maşallah, Allah bağışlasın:)
güzel oglumun yanından geliyorum..hala hastanede..onu bırakıp gelmek ölüm gibi geliyor bana...offfffffffffff cok bunaldım artık dayancak gücüm kalmadı yaaaaaaaaaaaa
canım bir gelişme var mı peki ne diyor doktorlar ??
daha uzun sürcek diyolar..bagırsaklrın kendine gelmesi lazımmış..zaten dedigim gibi serumla besleniyor..yaa kızlar cok bunaldım..psikolojim bozuldu..delirmek üzereyimmmmmmmmmmmm
hadi cnaım inşallah buğün gelir belki bebişin bbelin ağrıyor mu*
canım kendini salma sakın bebeğinin sana çook ihitiyacı var sen dik dur boıl bıol dua et rabbim yardımcınız olsun zor bir durum ama bunu da atlatacaksın
canım Rabb'im size güç versin inşallah, sağ salim kucağına alırsın inşallah, sabretmesi çok zordur eminim ama dua edip beklemek dışında yapabileceğimiz bir şey yok malesef. Rabb'im hayırlı şifalar versin inşallah oğluna, sana da dayanacak güç versin...güzel oglumun yanından geliyorum..hala hastanede..onu bırakıp gelmek ölüm gibi geliyor bana...offfffffffffff cok bunaldım artık dayancak gücüm kalmadı yaaaaaaaaaaaa
canım Rabb'im size güç versin inşallah, sağ salim kucağına alırsın inşallah, sabretmesi çok zordur eminim ama dua edip beklemek dışında yapabileceğimiz bir şey yok malesef. Rabb'im hayırlı şifalar versin inşallah oğluna, sana da dayanacak güç versin...
inşllahhh ama cok cok zor..allah düşmanımın başına vermesin yaa..allah kimseyi evladıyla sınamasın..alıp götürmek istiyorum eve..öpmek koklamak istiyorum..sarılmak istiyorum, beslemek istiyorum hiçbişey yapamıyorum...cok cokk kötüyüm..zaten 2 aydır hep aglıyordum bu sıkıntı yüzünden, dogdu yine yüzüm gülmedi..hamileligimde burnumdan geldi, dogumumu da kutlayamadım, şimdi de lohusalıgım aglayarak geciyor..cıldırmak üzereyim valla az kaldı...güclü olayım diyorum ama onu görünce öle aglarken falan hemsireler kucaklıyor ben daha kucagıma alamamışken cok gücüme gidiyor..ben bunları haketmedim yaa..allah beterinden saklasın..ödüm kopuyo ona bişey olcak diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?