saol canım evet cok ihtiyacım var cünkü dayanacak gücüm kalmadı..cıkıyorum kızlar sizin de moralinizi bozmayım bugün pek iyi degilim...allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun..
iyi akşamlar arkadaşım bu topiğe üye olamıyorum ben özel mesaj atma hakkına sahip değilmişim henüz benide ekleyebilir misiniz ? bende haziran annesi sayılırım heraldebu arada sorum var kızlar yardımm
inşllahhh ama cok cok zor..allah düşmanımın başına vermesin yaa..allah kimseyi evladıyla sınamasın..alıp götürmek istiyorum eve..öpmek koklamak istiyorum..sarılmak istiyorum, beslemek istiyorum hiçbişey yapamıyorum...cok cokk kötüyüm..zaten 2 aydır hep aglıyordum bu sıkıntı yüzünden, dogdu yine yüzüm gülmedi..hamileligimde burnumdan geldi, dogumumu da kutlayamadım, şimdi de lohusalıgım aglayarak geciyor..cıldırmak üzereyim valla az kaldı...güclü olayım diyorum ama onu görünce öle aglarken falan hemsireler kucaklıyor ben daha kucagıma alamamışken cok gücüme gidiyor..ben bunları haketmedim yaa..allah beterinden saklasın..ödüm kopuyo ona bişey olcak diye..
iyi akşamlar arkadaşım bu topiğe üye olamıyorum ben özel mesaj atma hakkına sahip değilmişim henüz benide ekleyebilir misiniz ? bende haziran annesi sayılırım heraldebu arada sorum var kızlar yardımm
gidip gün almak istiyorum artık doktordan, perşembe günü oturup konuşucam aaaaaaa
benim 37. hafta biticek, ama benim bebeğim 2 hafta geride, yani geç döllenme olmuş. gelişme geriliği değil. ama kilosu da çok değil 2800 felan anca olmuştur belki belki de olmamıştır bilmiyorum perşembe günü görücez.
ben astım hastasıyım, normal doğumdan bunun için çok çekiniyorum, özellikle çatı muayenesi denildiğinde bile nefesim kesilmeye başlıyor, değil suni sancısı mancısı... bu yüzden spinal istiyorum. doktorum da öyle rahat ki...
ben bunları anlattığım zaman " bişey olmaz bişey olmaz daha var hem sen takma kafaya" deyip geçiyor.
ya ben günümü bilip beklemek istiyorum artık, böyle kafamda onlarca soru oluyor.
kimse bana zorla bişey yapamaz di mi? spinal istiyorsam spinal yapacaklardır? hem sanırım bebeğim yan duruyor, başı aşağıda değil yan taraflarda...
biri bana anlatsın : )
kızlar ya sabırsız ve günü gelen anneler için burda birisi yazmıştı yanlış hatırlamıyosam doğumu tetiklemek için eşinle ilişkiye gir sancılar oluyo die ne kadar doğru acaba
teşekkür ettim sağolun kızlar ..demek istedim ki yumurtlama günü felan kaydediliyo ya neyse önemli değilyalnız bişy sorucam benm kasıklarımda alttan alttan ağrı var neden bilmiyorum benm gibi olan var mı ? bu arada 37+4 haftalığım düzenli bi ağrım yok ama oluyo ara ara dayanılmicak gibi karnımda düştü ağrı oluncada sert oluyo
artık normal cnm her an gelebilirler kasık bel ağrısı adet olcakmış gibi ağrılar ishal yada mide bulantılarıda doğumun artık yaklaştığının belirtileri...bugün benimde çok ağrım vardı hatta oturdum sancı süresi saydım..korkma doğum geldiği zaman aniden hürrem gibi doğurulmuyo :) kendini belli ediyo diyosun yani geliyo bu sefer diye....
Kızlar çarşamba günü suni sancı ile doğuma giriyorum. 3 haftadır 2 cm açıklık vardı. Normal olur diye bekledik ama 40 hafta bitmek üzere olduğu için birde kızım 3 haftadır aşağı inmiş olduğu için doktor daha fazla beklemeyelim çarşamba günü suni sancı verelim doğumu başlatalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?