2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım evet cok ihtiyacım var cünkü dayanacak gücüm kalmadı..cıkıyorum kızlar sizin de moralinizi bozmayım bugün pek iyi degilim...allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun..

yaa olur mu canım öyle düşünme sende kafanı dağıtacak bişeyler yapmaya çalış zaten lohusasın daha bebeğin ağlıyo nefes alıyor ne güzel iyileşecek öyle düşün ..

iyi akşamlar arkadaşım bu topiğe üye olamıyorum ben özel mesaj atma hakkına sahip değilmişim henüz benide ekleyebilir misiniz ? bende haziran annesi sayılırım heralde bu arada sorum var kızlar yardımm

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız bakalım doğuran birce sanırım bugün....yarında ezgi doğurcak...bende istiyom bende
:84:

cnm lütfen kendini sıkma artık bak bebeğini kucağına alıcağın öpeceğin günlere çok az kaldı şuan ağlayabiliyo çok güzel bişi...biliyorum insan umutsuzluğa kapılıyo elbet birgün mükafatını alıcaksın canım eğer bebişinin dünyada yiyecek ekmeği varsa bize sadece dua etmek düşer

iyi akşamlar arkadaşım bu topiğe üye olamıyorum ben özel mesaj atma hakkına sahip değilmişim henüz benide ekleyebilir misiniz ? bende haziran annesi sayılırım heralde bu arada sorum var kızlar yardımm

topiklere özel üyelik diye bişi yok cnm benmi yanlış anladım acaba seni....yazmak istediğin neyse konuya cevap ver yazısı var altta ona tıkla yaz gönder

teşekkür ettim sağolun kızlar ..demek istedim ki yumurtlama günü felan kaydediliyo ya neyse önemli değil yalnız bişy sorucam benm kasıklarımda alttan alttan ağrı var neden bilmiyorum benm gibi olan var mı ? bu arada 37+4 haftalığım düzenli bi ağrım yok ama oluyo ara ara dayanılmicak gibi karnımda düştü ağrı oluncada sert oluyo

Son düzenleme:
gidip gün almak istiyorum artık doktordan, perşembe günü oturup konuşucam aaaaaaa

benim 37. hafta biticek, ama benim bebeğim 2 hafta geride, yani geç döllenme olmuş. gelişme geriliği değil. ama kilosu da çok değil 2800 felan anca olmuştur belki belki de olmamıştır bilmiyorum perşembe günü görücez.
ben astım hastasıyım, normal doğumdan bunun için çok çekiniyorum, özellikle çatı muayenesi denildiğinde bile nefesim kesilmeye başlıyor, değil suni sancısı mancısı... bu yüzden spinal istiyorum. doktorum da öyle rahat ki...
ben bunları anlattığım zaman " bişey olmaz bişey olmaz daha var hem sen takma kafaya" deyip geçiyor.
ya ben günümü bilip beklemek istiyorum artık, böyle kafamda onlarca soru oluyor.
kimse bana zorla bişey yapamaz di mi? spinal istiyorsam spinal yapacaklardır? hem sanırım bebeğim yan duruyor, başı aşağıda değil yan taraflarda...

biri bana anlatsın : )

anestezist karar verecek diye biliyorum özellikle de rahatsızlığından dolayı en iyisine o karar verecektir sen yinede tercihini söylersin tabi sağlığın için hangisi uygunsa o yapılır...

kızlar ya sabırsız ve günü gelen anneler için burda birisi yazmıştı yanlış hatırlamıyosam doğumu tetiklemek için eşinle ilişkiye gir sancılar oluyo die ne kadar doğru acaba

arkadaşım aslında çatı muaymesinde bişey yok ki sadece abartıyolar hele sıkıntı yapmazsan sadece bakıyo saniyelik anlıcan bana baktı doktorum hiçç bişey olmuyo benmde biticek 37.haftam ama doktorumda tık yok bazen sıkıyo rahatlıkları

kızlar istediğiniz kadar tetikleyin tetiklenmicekse olmuyo yani bebişlerimiz zamanını biliyo hayırlı vakitte gelsinler inş ..

Son düzenleme:
ilişkiye girmek yerine spermler kasılmayı ve rahim ağzındaki yumuşamayı etkiliyo ilişkiye girdiğinizde hemen ayağa kalkmayın spermler kalsın içerde kasılmayı tetikliyo kızlar.....

artık normal cnm her an gelebilirler kasık bel ağrısı adet olcakmış gibi ağrılar ishal yada mide bulantılarıda doğumun artık yaklaştığının belirtileri...bugün benimde çok ağrım vardı hatta oturdum sancı süresi saydım..korkma doğum geldiği zaman aniden hürrem gibi doğurulmuyo :) kendini belli ediyo diyosun yani geliyo bu sefer diye....

denizle mervenesli esengul arkadaş bide bebişkom snrım onlar artık haklı olarak vakit doldu gelen giden yok sıkıntı stres az kaldı ha bugün ha yarın....benim içimdede deniz doğurmaya gidicek gibi bi his var

teşekkür ettim arkadaşım cvp için evet benm midemde bulanıyo dediğin gibi ishalde mevcut dün bende saydm ama düzensizdi bilemedim ama gitmek mi lazım ya :26: tabi öle doğrulmuyo daa tedirgin oluyorum bebişimde kız arkadaşım özel msj atamiyorum malesef

Kızlar çarşamba günü suni sancı ile doğuma giriyorum. 3 haftadır 2 cm açıklık vardı. Normal olur diye bekledik ama 40 hafta bitmek üzere olduğu için birde kızım 3 haftadır aşağı inmiş olduğu için doktor daha fazla beklemeyelim çarşamba günü suni sancı verelim doğumu başlatalım dedi.

düzensizse gitmene lüzum yok cnm...panik yapma en önemli olan o ben baktım ilk önce düzenli gibi geldi banyoya girdim zar zor bikini bölgesini yaptım çıktım aaa bi baktım banyoda geçmiş yani artık diyo yavaştan geliyom sabır işi cnm alltanda baskı yapar kafası bende yapıyo...

hadi hayırlısı sağ salim kucağına alırsın inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…