2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi yaa bendede var mıdır acaba merak ediyorum hep çatı muaynesinde mi farketti pekii ? sabihacım ilk doğumun mu seninde ?

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız? bende tık yok hala tembel kızım yerinden memnun ...Doğuramıycam ben bu gidişle normal normal dedim kesin 40 bitecek doğmıycak yine sezeryana kalacam ay beklemek çok sıkıcı ya doğsun artık herkes kavuştu bebeğine biz hala bekliyoruz ...

tembel bizimkiler vallaha, gerçekten beklemekte çoooook sıkıcı artık

evet ilk doğumum.
Çatı muayenesinde anladı başka turlu anlaşılmıyordur diye düşünüyorum.
Senin kaçıncı haftan

benm daha var ya ama zaman sanki geçmiyo gibi :2: 37+4 benm henüz ama diyorum ki sonra sağlıklı olsunda acele etmenn anlamı yok bu kadar bekledik yeter ki sağlıklı olsunlar

denizle mervenesli esengul arkadaş bide bebişkom snrım onlar artık haklı olarak vakit doldu gelen giden yok sıkıntı stres az kaldı ha bugün ha yarın....benim içimdede deniz doğurmaya gidicek gibi bi his var

ayy ağzından bal damlıyor amin amin vallahi her sabah uyanıyorum bugün de doğurmadım diye.. sıktı artık millet benden umudu kesiyo yavaş yavaş

biz mi aceleciyiz yaaa ..aslında doğum belirtileri oldukça insan ha doğurdum ha doğurcam zannediyo daha da stres oluyo mesela bende var ama küçük daha kızım sabihanın dediği gibi 40a kadar dursun ama nasıl dayanılır artık bilmem

yakamozzz33 bizim haftalarımız aynı seninle sanırım 38+4 dimi ? yumurtlama tarihin kaaçç

bıde soruyonmu bacımmm beynım calkalanıyor artık

pazarada annem gıdıo 5 gun yok kardesımı alıpta gelecek bılmıyorum aman aman halım yaman

ayy Allah kolaylık versn benim burak bi işiyo gece hep yatağa geçmiş zıbını üstü başı batmış bi de meme istiyo o ara annemin yanına gidiyorum ben emziriyrm annem altını değiştiriyo esir aldı velet beni bi de bulamayınca ucunu basıyo çığlığı sonra bi kapıyo emerken ben halim şu
göğüs uçlarım berbat
ama Burak'ım için feda olsun herşey kurban olurum onu Yaradana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…