inşallah en kısa zamanda... fena uykum var ya :)
tek başına kalanın psikolojisini düşünemiyorum bizşimdiden kafayı yedik doğurmadık diye :)) tembel anacım tık yok bizimkilerde sağ salim doğsunlarda bekleriz napalım başka çare yokben mayıs annelerini takip ederdim hep 15 inde topikte bi tane doğurmayan kalmamıştı anam bizimkiler tembel çıktı
bıde soruyonmu bacımmmbeynım calkalanıyor artık
pazarada annem gıdıo 5 gun yok kardesımı alıpta gelecek bılmıyorum aman aman halım yaman
ayy Allah kolaylık versn benim burak bi işiyo gece hep yatağa geçmiş zıbını üstü başı batmış bi de meme istiyo o ara annemin yanına gidiyorum ben emziriyrm annem altını değiştiriyoesir aldı velet beni bi de bulamayınca ucunu basıyo çığlığı sonra bi kapıyo emerken ben halim şu
göğüs uçlarım berbat
ama Burak'ım için feda olsun herşey kurban olurum onu Yaradana
öyle bacımmm benımkı kızda ne olyo her altını actıgımıza sırrrrrrr bırakı verıyoraman tek saglıkları yerınde olsunda ne olursa olsun kurban olurum onun bır bakısınaaaa :93:
ayy Allah kolaylık versn benim burak bi işiyo gece hep yatağa geçmiş zıbını üstü başı batmış bi de meme istiyo o ara annemin yanına gidiyorum ben emziriyrm annem altını değiştiriyoesir aldı velet beni bi de bulamayınca ucunu basıyo çığlığı sonra bi kapıyo emerken ben halim şu
göğüs uçlarım berbat
ama Burak'ım için feda olsun herşey kurban olurum onu Yaradana
emzirdikçe geçer diyolar, ben de sıkıyom dişimi... mama bile vermeyi denedim... hatta sağdım biraz, biberonla verdim... ama emzirmedikçe de geçmiyomuş... inş. geçince o güzel duygunun tadını çıkarırızz
kız sen ne diyorsun senin kızının fışkırtcağı yer sabit direkt karşıya, bizimkinin sağ sol artık hangi yöne bakıyorsa pipisidün yukarıya fışkırttı gözüne girdi bi korktum annem bişi olmaz dedi göbeği de düşmedi daha bi düşeydi... çarş. günü ilk kontrolumuz var bakalım ne alemde
öyle bacımmm benımkı kızda ne olyo her altını actıgımıza sırrrrrrr bırakı verıyoraman tek saglıkları yerınde olsunda ne olursa olsun kurban olurum onun bır bakısınaaaa :93:
sonunda kendime yakın bi tarih buldum ebru korkmaz arkadaşım aramzda 2 gün var sanırım
evet benimle aynı tarihte olan bluebootle ve tubi var bikaç kişi daha var senin 37+4 mü
bıdeeeeeeeeeeeee bennnn varımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy bide channel var evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?