2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben mayıs annelerini takip ederdim hep 15 inde topikte bi tane doğurmayan kalmamıştı anam bizimkiler tembel çıktı
tek başına kalanın psikolojisini düşünemiyorum bizşimdiden kafayı yedik doğurmadık diye :)) tembel anacım tık yok bizimkilerde sağ salim doğsunlarda bekleriz napalım başka çare yok
bıde soruyonmu bacımmm beynım calkalanıyor artık

pazarada annem gıdıo 5 gun yok kardesımı alıpta gelecek bılmıyorum aman aman halım yaman

Ay Allah kolaylık versin , yakında bizide aynı uykusuz geceler bekliyo bakalım bis napcaz benimde annem yarın sabah burda çok sık giremeyebilirim anam yanımdayken dip köşe temizlik olur çünkü evde :)) doğum sonrası bi iki haftas onra iyileşincede ben gidecem ağustos sonuna kadar ordayım 2 ayı bitmiş olacak sonra iş başa düşüyo tabi tek başımayım İremimle

öyle bacımmm benımkı kızda ne olyo her altını actıgımıza sırrrrrrr bırakı verıyor aman tek saglıkları yerınde olsunda ne olursa olsun kurban olurum onun bır bakısınaaaa :93:

öyle bacımmm benımkı kızda ne olyo her altını actıgımıza sırrrrrrr bırakı verıyor aman tek saglıkları yerınde olsunda ne olursa olsun kurban olurum onun bır bakısınaaaa :93:

kız sen ne diyorsun senin kızının fışkırtcağı yer sabit direkt karşıya, bizimkinin sağ sol artık hangi yöne bakıyorsa pipisi dün yukarıya fışkırttı gözüne girdi bi korktum annem bişi olmaz dedi göbeği de düşmedi daha bi düşeydi... çarş. günü ilk kontrolumuz var bakalım ne alemde

kızlar şimdi biraz araştırdımda normal doğumdan sonra vajina eski haline dönmüyormuş sarkma v.b durumlar bir kaç çocuktan sonra olsada genişleme mutlaka oluyormuş ve epizyotomi (vajina kesisi) izi kalıyormuş ve dikiş atılan yer zaman geçsede hassas oluyormuş puff böylemi olacak yani valla ben vücudumla ilgili en küçük bişeye takarım eski haline dönmüyosa vazcaydım :))

lamsonosh banada iyi gelmedi cok kaniyordu eczaneye gittim tesaduf bir musteri kadin duydu beni baska bir marka tavsiye etti o gecirdi cok sukur aglayarak emziriyordum hatta ucu kopmustu ama simdi gecti
Earth mamma Natural nipple
deneyin isterseniz

bızımkıde dusmedı bugun dr a goturduk korkmayın benım oglum 25 ıncı gununde dusurdu dedı

nıye kımse yazmıyorrrrrrrr sıtede bır ton adam var kımseden cıt cıkmıyor zaten gun boyu kumsalla ugrasyozzz sımdı boyleysenız oho o o o bebekler olunca buranın yolunu unutursunuz heeeeeeeeee

valla ben bu saatte temizlik yapıyorum yarın annem geliyo yazanayabilirim o yüzden çok, hadi benim mazaretim var diğerleri napıyo :))

benim kiz da her altini actigimizda hem cisini hem kakasini yapiyor ne yapacagimizi bilemiyoruz
yapinca gaz cikariyor seviniyorum ama boylede cok zor oluyor
hep boylemi olacak acaba?

sonunda kendime yakın bi tarih buldum ebru korkmaz arkadaşım aramzda 2 gün var sanırım

evet canm ben 37+4 inş hadi ya sevindim canım ..seninde kasıklarının alt kısmında ağrı oluyo mu çok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…