2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aslında benim 37+3 oldu 12 itibariyle evet benim ağrılarım başladı son 1 haftadır falan bazen doğuruyorum sanıyorum,kasılmada oluyor artık,alttan booooom diye patlıcak gibi oluyordoğum normalmi senin

:)) ben 38 artı 5 oldum 12 itibariyle

bizim satlar aynı channel ve burcuerpakla bakalım kim önce doğurcak benim kızın gelmeye niyeti yok kesin en sona ben kalırım :))

yakamozcummm kesın ben klaırımmm bende daha ne acılma ne sancı var ama ben cok sıkıldım artık c.tesı kontrolde hala bısı cıkmassa salıya gun alcam valla:)

ole sunı sancı felan ıstemıyorummmm

yakamozcummm kesın ben klaırımmm bende daha ne acılma ne sancı var ama ben cok sıkıldım artık c.tesı kontrolde hala bısı cıkmassa salıya gun alcam valla:)

ole sunı sancı felan ıstemıyorummmm

yakamozzz sende hıc agrı felan varmıı??? bende bısı yok yaa sadece ayakalrım ellerım sıstıı

yok kız bende hiç bi belirti yok ne sancı ne açılma ne kasılma hiç olmadı o yüzden gelmeye niyeti yok diyorum ya :)) el ayak şişmeside yok çok şükür valla bende sıkıldım ya niyeti bozup ayın 20 sine gün alabilirim öylede dikiş olcak böylede çabucak kurtulurum diyorum bi yandan şimdilik beklemedeyiz bakalım :))

evet yanılma payı oluyo ama 500 de çok ya neyse artık nasip ii olsunda .. channel hiçç sıkma canını sancısı hiç çıkmayıpta bi anda doğuran o kadar tanıdığım var ki belli olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…