2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba ben ağustos annesiyim.ezgimee arkadaşımız yaklaşık 1 saat önce sezeryandan çıktı.gayet iyiymiş telefonda konuştuk bebekte iyiymiş herşey yolunda haber vereyim dedim.Allah hepinize kolaylık versin...

aranıza yeni katıldım bizde 39+1 deyiz.prenses bekliyoruz geçen cumartesi doktora gittik kesinlikle şu aralar doğmaya niyeti yok kafa içerde fıldır fıldır dedi.ben dedimki tamam şimdi sezeryan dicek ama doktorum beni şaşırtarak durmak yok yola devam dedi.42ye kadar yolu var beklemek istiyor sa bekleyelim bakalım dedi.Bakalım cuma günü tekrar gidicez.

:97::97::97::97::97: yok anam yok bizimkiler bizimle oyun oynuyolar bakalım yarın kontrolümüz var ne dicek inş sancıyla giderim yaaa dua edin kızlaaaarrrrrrr :84::84::84:

ederiz etmezmiyiz..

bende yarın kontrol için gidicem bu gidişle. ben doğum için giderim diye sevinirken bi kontrol daha olcak..

kafamda 2 olasılık var: ya dicek gel seni yatıralım suni sancı verelim olmadı sezaryen yapalım ya da direk sezaryen yapalım dicek..

bende dua istiyorum kızlar..

ya da bekle bacım sen daha dicek

bizde sana dua ederiz canım bakalım bizim son kontroldü yarın ama yine çıkmaya gönlü yoksa çağırır tekrar garanti inşallah yarın sancım olur yaaaa suni sancıyı da sezeryanı da istemiyoruuuummmmmmmm yada bugünden doğuruyim sanki noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

merhaba kızlar, nasılsınız? merve seninle günümüz aynı bakalım ne zaman doğumumuz olacak:) ben de bugün gideceğim doktora, raporumu uzatmak için, ama pek bi fark hissetmiyorum açıkçası, belirti falan yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…