yaw bekle bekle meraktan çatlıcam.. hurma yiye yiye içimde hurma ağacı çıktı.şeker komasına giricem yaw
aynen varya hurma görmek istemiyorum allahın gücüne gitmesin ama
günaydıınnn bugün nasılız doğuramayan hatunlar
merhaba kızlar, nasılsınız? merve seninle günümüz aynı bakalım ne zaman doğumumuz olacak:) ben de bugün gideceğim doktora, raporumu uzatmak için, ama pek bi fark hissetmiyorum açıkçası, belirti falan yok...
aynen varya hurma görmek istemiyorum allahın gücüne gitmesin ama
sen tarçın çayı içtin mi??
sen tarçın çayı içtin mi??
yok ya içmedim neden diyceksin ben her türlü sıcak içecekten tiksindim süt ve biraz nescafe haricinde bitki çayı siyah çay türk kahvesi hiçbirini içemiyorum o yüzden deniycem ama hiç içim almıyo tarçını da
bende tereddütle içmeye başladım ama tadı hiç te itici değil tam tersine çok hoş.
ben dün başladım içmeye. hatta şuan içiyorum. bugün kü ilk fincanım. günde 2 kere içiliyormuş galiba. bakalım ne etki yapcek :)
yok ya içmedim neden diyceksin ben her türlü sıcak içecekten tiksindim süt ve biraz nescafe haricinde bitki çayı siyah çay türk kahvesi hiçbirini içemiyorum o yüzden deniycem ama hiç içim almıyo tarçını da
tadı nasıl canım? hiç sevmem bende ot çaylarını amanese yarın seni burda görmezsem bende alıp içicem
denemeden karar vermemek lazım tabi belki de severim düşük bir ihtimal de olsa inşallah işe yarar bakiyim sen doğurursan yarına kadar başlarım bende
kızlar allah mı söyletiyor ikinizede yarın dan bahsediyosunuz. hadi inşallah işe yarar. :)
hangi hurmadan yiyosunuz?? bu sayede hurma türlerini de öğrendim
kızlar allah mı söyletiyor ikinizede yarın dan bahsediyosunuz. hadi inşallah işe yarar. :)
hangi hurmadan yiyosunuz?? bu sayede hurma türlerini de öğrendim
tesadüfün bu kadarı valla..bak şimdi ben bile heyecanlandım
hadi inşallah diyelim..kızını sağlıkla kucağına alırsın canım:)
ne bilem adam medine hurması dedi.
tadı nasıl canım? hiç sevmem bende ot çaylarını amanese yarın seni burda görmezsem bende alıp içicem
inşallah bana söyleyen iki günde doğurmuş ya sende dün başladım deyince ondan hesapladım ben yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?