inşallah bana söyleyen iki günde doğurmuş ya sende dün başladım deyince ondan hesapladım ben yani
ayy daha çok heyecanlandırdın kız beni. inşallah gelir kızım.
ayy daha çok heyecanlandırdın kız beni. inşallah gelir kızım.
aynı gün 40+0 daymış belirtmeden geçmiyim ne kadarı tarçının kerameti artık bilemiycem tabi
aynı gün 40+0 daymış belirtmeden geçmiyim ne kadarı tarçının kerameti artık bilemiycem tabi
annem beni tam 40+0 da doğurmuş yarın bende 40+0 olcam bakalım nolcak..
ya işin kötüsü 17-18 haziranda doktorum burda yok. o zaman doğurursam başka bi doktor doğurtacak((
bari bitane hurma yiyeyim bende
ben hurmadan bahsedince 3 tane yedim bile.. bu arada kaç kilo aldınız kızlar??
annem beni tam 40+0 da doğurmuş yarın bende 40+0 olcam bakalım nolcak..
ya işin kötüsü 17-18 haziranda doktorum burda yok. o zaman doğurursam başka bi doktor doğurtacak((
canım normal olursa zaten doktorun pek bi işlevi yok ki ebeler var başı göründükten sonra doktor geliyo bildiğim kadarıyla çıkarmak için bide kesi yapılırsa falan sezeryan olursan bilemem tabi..
ben hurmadan bahsedince 3 tane yedim bile.. bu arada kaç kilo aldınız kızlar??
12 kg aldım. günde kaçtane hurma yiyorsunuz?
canım normal olursa zaten doktorun pek bi işlevi yok ki ebeler var başı göründükten sonra doktor geliyo bildiğim kadarıyla çıkarmak için bide kesi yapılırsa falan sezeryan olursan bilemem tabi..
yaa..ayy nası mutlu oldum bak şimdi.ben doktor belli bi zamandan sora hep başımda kalır zannediyorum inan..inş sezaryen olmaz ama olursa da kısmet tabi..
herif geldi çıkmak zorunda kaldım.
valla ben 55 kiloydum hamile kaldığımda şuan 68 falanım
12 kg aldım. günde kaçtane hurma yiyorsunuz?
ben de 15 kilo aldım. hurma da günde 15-20 tane fln yiyorum:)
yaa..ayy nası mutlu oldum bak şimdi.ben doktor belli bi zamandan sora hep başımda kalır zannediyorum inan..inş sezaryen olmaz ama olursa da kısmet tabi..
ben de 15 kilo aldım. hurma da günde 15-20 tane fln yiyorum:)
sende benim gibi hurma manyağı olmuşsun. bende aklıma geldikçe atıyorum ağzıma.
sende benim gibi hurma manyağı olmuşsun. bende aklıma geldikçe atıyorum ağzıma.
valla hurma manyağı oldum:))
bu arada kızlar az önce tv de dinledim belki biliyosunuzdur ama gene de söyleyim. kiraz sapını kurutup, kaynatıp içince vücuttaki ödemleri atılıyomuş. doğumdan sonra bi denicem ben..
valla hurma manyağı oldum:))
bu arada kızlar az önce tv de dinledim belki biliyosunuzdur ama gene de söyleyim. kiraz sapını kurutup, kaynatıp içince vücuttaki ödemleri atılıyomuş. doğumdan sonra bi denicem ben..
hıı evet duymuştum onu bende kaynanamgile getirticem, köyde bizim ağaç var kiraz ağacı toplasınlarda saplarını ayırıp kurutucam içicem bende
doğurmak için canikom
merhaba, tarçın çayı ile ilgili biraz araştırdım, ibrahim saraçoğlu fazla tüketilmesini doğru bulmuyor haftada en fazla 4-5 kez içilip 15-20 gün ara verilmesi gerektiğini ifade etmiş.
ben böğürtlen yaprağı çayı içmeye başladım günde 1 kez. araştırdım herhangi bir zararı yok, doğumu kolaylaştırdığına dair forumda yazılara denk gelmiştim, bir arkadaşım da son 2 haftasında kullandı. etkisi oldu mu bilemiyoruz ama tam 40 ıncı haftasında rahat bir doğum yaptı. isterseniz bu çayı araştırın.
hurmanın da faydası olduğunu düşünüyorum, günde 1-2 tane yiyorum ben de.
kzılarr niye sustunuz yahu. öğle uykusunamı yattınızyoksamm...
arkadaşlar merhaba ben ağustos annesiyim.ezgimee arkadaşımız yaklaşık 1 saat önce sezeryandan çıktı.gayet iyiymiş telefonda konuştuk bebekte iyiymiş herşey yolunda haber vereyim dedim.Allah hepinize kolaylık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?