yok bacım ben burdayım bi sitede böğürtlen yada çayının doğumu tetiklediğini okuyodum da
kzılarr niye sustunuz yahu. öğle uykusunamı yattınızyoksamm...
eh bea şimdi de böğürtlen çayınamı başlıcaz:) tarçın çayına ne oldu ya?
eh bea şimdi de böğürtlen çayınamı başlıcaz:) tarçın çayına ne oldu ya?
merhabalar kızlarrr...
dokordan gelıyorum kontrol gunumdu...
3450 kg olmus sıpa kafası asagıya ınmıs ıyıce
bu gece 4 ten 6 ya kadar kasıklarım agrıdı doktora soyledım artık agrısın ıyı bekledı senınkı dedı:))
alttan muayene etmedı sadece cıkarken bu gece gorusuruzz dedı
uufff umutlanmak ıstemıyorum ama kasıklarımdakı agrı devam edıyor...
bence yenı bı baslık acalım dogurmak ısteyıpte doguramayanlar dıye:)))
onu ıc bunu ye valla fenalık bastı
her gun hazırlıklı olmak daha zor ev derlı toplu olsun, bı banyo yapayım anaaammm zaten kendı dogmazsa catlayacagım sıkıntıdan oylecene cıkıverecek:))))
bence yenı bı baslık acalım dogurmak ısteyıpte doguramayanlar dıye:)))
onu ıc bunu ye valla fenalık bastı
her gun hazırlıklı olmak daha zor ev derlı toplu olsun, bı banyo yapayım anaaammm zaten kendı dogmazsa catlayacagım sıkıntıdan oylecene cıkıverecek:))))
evet ya özellikle de bu ev derli toplu olsun mantığına gıcık oluyorum. yaw karnım burnumda misafirde doğum yapacağımı ya da yaptığımı bile bile geliyo. kirli olsun, dağınık olsun nolacak yahuu:)
mrb kızlarbu sabah dr. gittim, bebiş hala yukarda,çatında dar bence normal olmaz alalım dedi,, perşembe sabahına kararlaştırdık, tam çıkarken ultrasyonda suyuna bakalım dedi ve sonuç suyum azalmış gecede nişanım geldi hafifde ağrım var hemen sezeryana alalım dediler ya kabus gibiydi annemlerde akşam gelicek ben olmaz annem olmadan diyorum onlar annen mi doğurtcak diyor... neyseki dr.um rahatlattı biraz beni ve yrn sabaha karar verdik... hakkınızı helal edin :26:
bu alıskanlıklar hep annelerımızden mıras bızlere:))
anneme kızardım elalemı bosver dıye aynı onun gıbı oldum:))
nbr kızlar.. yahu nedir bu çatı darlığı... herkesinki dar maşallahhh.... çatın dar hop alalım... yeni nesil hastalığı galiba....
çocuklular da burda... nasılsınız hanımlar... benim oğlan hep emmek istiyo 2-3 gündür... alışkanlık mı etti, yoksa doymuyo mu bilemiyorum... ben emzirmekten kaçtıkça o emmek için yırtınıyo...
maşallah sübhanallah sütün varsa sorun yok, benimki de geceleri esir alıyor beni... zombi gibiyim valla
saat 11de banyo yaptırdık bu saate kadar uyuyor hala , gece de ayakta
göğüs uçların ne alemde canım? benim ilk emerken içim gidiyor sonra sonra alışıyorum acısına...
hayırlı olsun canım. allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..dualarımız seninle...
slm kizlar nasilsiniz,
bebisim ve ben iyiyiz cok sukur..sariligimiz var 13,3 cikti evde geciriyoruz..emmekle ilgili bi sorunumuz var,ilk 3-5 dakka alamiyo cildiriyo sora alinca rahatliyo..bebisli hayat cok guzel,bu kadar guzel bir duygu yasamamistim...hala bebisleri gelmeyenler var ben dogum yaptim ya sanki ustunden 1 hafta degilde 1 ay gecmis gibi geliyor bana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?