2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar kızlarrr...
dokordan gelıyorum kontrol gunumdu...
3450 kg olmus sıpa kafası asagıya ınmıs ıyıce
bu gece 4 ten 6 ya kadar kasıklarım agrıdı doktora soyledım artık agrısın ıyı bekledı senınkı dedı:))
alttan muayene etmedı sadece cıkarken bu gece gorusuruzz dedı
uufff umutlanmak ıstemıyorum ama kasıklarımdakı agrı devam edıyor...

eh bea şimdi de böğürtlen çayınamı başlıcaz:) tarçın çayına ne oldu ya?

Tarçın (Cinnamomum zeylanicum) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.

Gebelikte Böğürtlen Yaprağı Çayının Sağlık Yararları

Kırmızı böğürtlen ya da ahududu meyvesinin yapraklarından çay demlemek birçok şeye iyi gelir. Özellikle de hamilelikte faydalıdır. Tüm vücut için canlandırıcı ve gençleştirici bir bitkisel kürdür. Her yaştan erkek ve kadın için mucizeler yaratır. Menstrüe

Kırmızı böğürtlen ya da ahududu meyvesinin yapraklarından çay demlemek birçok şeye iyi gelir. Özellikle de hamilelikte faydalıdır. Tüm vücut için canlandırıcı ve gençleştirici bir bitkisel kürdür. Her yaştan erkek ve kadın için mucizeler yaratır. Menstrüel krampların tedavisinde kullanılır. Hamile bayanlara genelde kahve, çay ve alkol yasaklanır. Ancak doktorlar ve araştırmalara göre, kırmızı böğürtlen çayı organik olduğundan reçetelerde yerini almaya başlamıştır. Yüksek beslenme ihtiyaçlarını giderir ve hamile kadını doğuma hazırlar.

Bu meyvenin kendisi ve çayı sağlıklı bir besleyicidir Vitamin, magnezyum, kalsiyum, mineral, demir içerir. Birçok gebe kadın bu çayı kullanmış ve yararını görmüştür. Emin olmak için doktorunuza danışabilirsiniz. İlk üç ay ya da sonraki aylarda kullanmanız gerekiyor olabilir, bunu doktorunuza danışın. Doğuma yakın kasılmaları hafifletir. Bu özelliği hamileler için çok önemlidir. İlk bebeğiniz ise, gerilemeler, kasılmalar ve sinirliliğe iyi gelir.

Sezeryanle doğuma faydası vardır. Rahmin doğuma hazırlanmasına katkıda bulunur ve düşük yapmayı önler. Doktorunuzun tavsiye ettiği şekilde kullanmanız dahilinde sağlıklı ve sorunsuz bir doğum yapabilirsiniz. Kadının rahmini güçlendiren ideal bir bitkisel ürün, doğal bir çaredir. Kadını daha güvenli ve kolay bir doğuma hazırlar. Gebelik sonrası da kullanılmaya devam edilebilir. Mide bulantılarını hafifletir, ağrı ve sancıları azaltır, kanamaları önler. Üremeyi artırır ve hücre hasarının azaltılmasını sağlar. Cilde, boğaz ağrısına, ülsere iyi gelir.

Vitamin ve mineraller açısından zengin olan kırmızı ahududu yaprağı çayı, kramplar, iştah kaybı, mide problemleri, şeker hastalığı ve her türlü tedaviye yardımcı olur. Bu yüzden, hemen bir paket böğürtlen ya da ahududu çayı alın ya da meyve yapraklarından kendiniz demleyin.

internette okuduğum yazıyı paylaşayım dedim. kasılmaları hafifletir diyo böğütlen için:44::44:

maşallah belli mi olur sende doğuma gidersin belkim

bence yenı bı baslık acalım dogurmak ısteyıpte doguramayanlar dıye:)))
onu ıc bunu ye valla fenalık bastı
her gun hazırlıklı olmak daha zor ev derlı toplu olsun, bı banyo yapayım anaaammm zaten kendı dogmazsa catlayacagım sıkıntıdan oylecene cıkıverecek:))))

öyle valla aç bacım aç bizden destek gelir
neyse ben çıkıyorum kızlar gelirim belki yine hadin görüşürüz benden habersiz doğurmayın heee ben gelene kadar kimsecikler doğurmasın oyarım sizleri önce ben :88: (tırlattım iyice)

evet ya özellikle de bu ev derli toplu olsun mantığına gıcık oluyorum. yaw karnım burnumda misafirde doğum yapacağımı ya da yaptığımı bile bile geliyo. kirli olsun, dağınık olsun nolacak yahuu:)

mrb kızlar bu sabah dr. gittim, bebiş hala yukarda,çatında dar bence normal olmaz alalım dedi,, perşembe sabahına kararlaştırdık, tam çıkarken ultrasyonda suyuna bakalım dedi ve sonuç suyum azalmış gecede nişanım geldi hafifde ağrım var hemen sezeryana alalım dediler ya kabus gibiydi annemlerde akşam gelicek ben olmaz annem olmadan diyorum onlar annen mi doğurtcak diyor... neyseki dr.um rahatlattı biraz beni ve yrn sabaha karar verdik... hakkınızı helal edin :26:

evet ya özellikle de bu ev derli toplu olsun mantığına gıcık oluyorum. yaw karnım burnumda misafirde doğum yapacağımı ya da yaptığımı bile bile geliyo. kirli olsun, dağınık olsun nolacak yahuu:)

bu alıskanlıklar hep annelerımızden mıras bızlere:))
anneme kızardım elalemı bosver dıye aynı onun gıbı oldum:))

hayırlı olsun canım. allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..dualarımız seninle...

bu alıskanlıklar hep annelerımızden mıras bızlere:))
anneme kızardım elalemı bosver dıye aynı onun gıbı oldum:))

sorma ya:)) aynen onlara benzedik:)

nbr kızlar.. yahu nedir bu çatı darlığı... herkesinki dar maşallahhh.... çatın dar hop alalım... yeni nesil hastalığı galiba....
çocuklular da burda... nasılsınız hanımlar... benim oğlan hep emmek istiyo 2-3 gündür... alışkanlık mı etti, yoksa doymuyo mu bilemiyorum... ben emzirmekten kaçtıkça o emmek için yırtınıyo...

maşallah sübhanallah sütün varsa sorun yok, benimki de geceleri esir alıyor beni... zombi gibiyim valla
saat 11de banyo yaptırdık bu saate kadar uyuyor hala , gece de ayakta
göğüs uçların ne alemde canım? benim ilk emerken içim gidiyor sonra sonra alışıyorum acısına...

slm kizlar nasilsiniz,
bebisim ve ben iyiyiz cok sukur..sariligimiz var 13,3 cikti evde geciriyoruz..emmekle ilgili bi sorunumuz var,ilk 3-5 dakka alamiyo cildiriyo sora alinca rahatliyo..bebisli hayat cok guzel,bu kadar guzel bir duygu yasamamistim...hala bebisleri gelmeyenler var ben dogum yaptim ya sanki ustunden 1 hafta degilde 1 ay gecmis gibi geliyor bana:))

var sütüm, inş yetiyodur... az önce humana içtim.... azsa artsın diye... saat 11den beri çok olmamış mı canım... 3 saati geçirmeyin diyolar... altını ne sıklıkkla değiştiriyorsun.... poposu pişik oldu bizimkinin... hemen yapınca alamıyorum, çünkü sürekli yapıyo gibi... walla şöyle misler gibi uykuya hasret kaldım bile.... göğüslerim acıyo canım... içim sökülüyo ama kanamıyo hala... ilk çektiği anda müthiş acıyo, emerken biiraz iyi... ama sonra 1-2 saat sızlıyo...

sağol cnm iyiyiz, bebişlerle uğraşıyoz... bol emzirmen gerekiyomuş sarılık için... göğsünün ucunu mu tutamıyo acaba... ben emzikle alıştırdım göğüs tutmaya... biraz mama ya da sütünden ver ağzına sonra emzik ver... bi süt bi emzik... göğüs kalkanı kullandım bi de kaçmasın ucu diye.. geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…